21.1.2011

I can do anything!

Morjentes! Mä tulin niin surulliseksi, kun huomasin, etten oo kirjottanut tammikuussa kun VAAN YHDEN postauksen, joten nyt oli pakko tarttua niskasta kiinni tätä akkaa! Ja sitten tuli mulla vähän ikäväkin.. :) Ja on mulla kivoja juttuja kerrottavana, vähän ehkä tällasta "elämä on ihanaa, mä oon ihana, liibadaaba"-höpöö, mut hei, välillä täytyy olla, että jaksaa tarpoa niiden suurten kinosten yli elämässään :)


Koko tammikuun oon vetänyt tipaton-, herkuton-, terveellinen- ja salilinjalla ja ette uskokaan miten hyvältä tuntuu! Pikkasen tuli noita lupauksia uudelle vuodelle tehtyä, joten tässä sitä nyt ollaan :D Just ennen kun tää "kuuri" pärähti ilmoille, niin käytiin Jompsun kanssa Ruotsissa/laivalla täyttämässä meidän viini- SEKÄ karkkivarastot, joten voitte vaan arvata miten tiukkaa tekee, kun aina kaapin avatessaan näkee kaikki herkut, mums! Mä sinnittelen, oon kova mimmi!

Noh, on tää tuottanut tulostakin. Mä oon kohta kuusi pitkää ja möhömahaista vuotta odottanut tätä päivää, että mun paino on sen "oman maagisen ihannepainon" alla. Odottanut sitä hetkeä, millon voi ilolla ihaillen katsoa itteään peilistä ja todeta, et "HITTO, mä näytän hyvältä!" Nyt se on ja en oo eläissäni ollut näin ylpeä itestäni! Mutta, vielä on matkaa, vielä on matkaa :)


Ja mitäs muuta.. Nyt on kaksi työntäytteistä päivää vastaanottovirkailijana takana ja DAMN I like it! Eilinen oli aivan kamala. En tiennyt mistään mitään ja ei asiakkaat ymmärrä, et miksi kaikki ei palvele, vaan ne kokoajan hoputti mutkin tiskille ja siinä sitten oltiin: "Juu, aamiainen on tässä vasemmalla puolella, en kyllä tiedä, että mihin kellon aikaan, tervetuloa!" :D Voi jessus, just tällanen mä oon! Mutta tänään meni jo paljon paremmin ja kun työpäivä päätty, niin en ollenkaan olisi halunnut lähteä kotiin. Ensi viikolla taas sitten Jannina ;)

Ja mun harjoittelu, se on hauskaa! Tuotan Mörköoopperaa, joka toteutetaan 3-10v lasten kanssa ja siinä on kaikkea hömppää :) Meil on huomenna ihkaensimmäiset harjoitukset esityksestä ja minuuuva jänskättää! Kaiken sen tuottamisesta koostuvan työmäärän lisäksi mut sitten suostuteltiin itsekin esiintymään kyseisessä "oopperassa", upeeta :D Mulla on tähän projektiin liittyen muuten yks haastattelupätkä, joka kuitenkin pitää hakea YLEltä, joten sitä odotellessa..


Mmmmm.. Juu ja kavereitakin on tässä kertynyt tiuhaan tahtiin enkä mä yksin ole jäämässä täällä, vaikka sitä itkinkin ekat 2 kuukautta. Ja Jompsun kanssa elämä hymyilee :)

Mulla olis hirveesti kaikkii sydämellä ja kaikkia ideoita ja kamalasti kivoja vaatteita näytettävänä, mut noi mun 5 esseetä kurkkii pöydän alta aika piinaavasti, että pakko siirtyä niiden pariin taas muutamaksi päiväksi.


Kuullaan taas,
toivottavasti teillä on kaikki kanssa hyvin 

3 kommenttia:

 1. Oii, vai tuommoseen työhön oot päässy! :---) Hih, mullakin alkoi tässä kuussa terveellinen elämä ja oon alkanu lenkkeilee enemmän, oon jopa tajunnu et hei se on kivaa ! :) Mutta kumminkin, näitä sun postauksia on aina ihana lukea, kirjottelehan vaan useemminkin ! :3 ♥

  VastaaPoista
 2. Oijjoi, kiva kattoo ja lukee että olet noin onnellinen siskoseni <3 sun pitääää kirjottaa enemmän! Ootan sitä postausta, että " Vitsi kun oli kivaa laivalla pikkusiskon kanssa...." u know ;)

  VastaaPoista
 3. Viia: Jepujee, siellä ollaan kovaa vauhtia töitä tehty ja kivaa hommaa on :) lenkkeily on superkivaa sillon kun kukaan ei pakota ja saa ihan ite sellasen lenkkivimman! Mut zumba on viel hauskempaa ;) Mä yritän napata itteeni niskasta kiinni, ois varmaan ihan kiva tota kameraakin joskus yrittää mukana kantaa..

  Neela: iiihhh!<3 no niin mäkin ja mä odotan sitä päivää et vihdoinkin päästään sinne laivalle :D

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!