8.3.2011

HOI!

Pratar du svenska? Vill du till Kalifornien? Vill du jobba som en nanny för några månader? 

Pistäppä viestiä mullepäin tulemaan :)

10 kommenttia:

 1. Etkö sä enää itse oo halukas lähtemään? :)

  VastaaPoista
 2. Elina: Olisin erittäinkin halukas lähtemään, mut jos sen päätöksen teen, niin jää aikalailla unholaan uusi hyvä työpaikka, opintojen ajallaan edistyminen, Jyväskylän kämppä, poikaystävä.. Ehkäpä mä pistän sitten menemään seuraavana, kunhan tuonne Gummanille ja Gubbenille saadaan ensin nanny huhtikuusta-heinäkuuhun :)

  VastaaPoista
 3. Janninajannina apua minä olen kiinnostunut! 8)

  VastaaPoista
 4. Heippa J! Long time no see :) Aupair-paikka valitettavasti täytettiin jo.. Sinne päätti lähteä mun kaveri Juuli, joka mun ensimmäisen kerran jälkeen tuli paikkailemaan minnuu.

  VastaaPoista
 5. Long time no see tosiaan, oon ottanut kunnon irtioton koneesta ja keskittynyt sairaslomailemaan käymällä koulussa ja treenaamassa (mikä sairasloma...)! :D Voi hitsi, toi olis ollu niin superopportunity kyllä että! Jos joskus tulevaisuudessa tiedät aupair-tarpeesta siellä Jenkkilän puolella, niin otathan muhun heti yhteyttä?! (:

  VastaaPoista
 6. miekin olisin ollu kovin kiinnostunut mut en oikein tuota ruotsia niin hirveästi enää osaa. :) ja mahdollisuus olisi ollut vasta syksyllä lähteä.

  VastaaPoista
 7. Jenna: Varmasti löytyy useitakin perheitä, jotka etsii samantyyppistä kombinaatioita itselleen :) Ahkerasti vain aupairworldia ja muita nettisivuja seuraamaan!

  VastaaPoista
 8. Hei, olisko sun kautta mahdollista saada uuden aupairin s-postiosoitetta? Yritin jo aiemmin lähettää viestiä, mutta en tiedä tuliko viesti sulle asti. :) T.Eveliina täältä etelä O.C:sta

  VastaaPoista
 9. Eveliina: Tarkoitatko sitä aupairia, joka sinne nyt on tulossa? :) laitatko mulle s-postia (jazyliini@hotmail.com), niin jutskataan enemmän!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!