7.11.2011

And you're daddy's little girl

Vitsi, että maanantai parani heti rankan ja turhauttavan koulupäivän jälkeen, kun kävi salilla vähän rautaa pumppaamassa ja jumppailemassa ja kun vielä hikisen ja lihaksia piinaavan treenin jälkeen jakso ittelleen vääntää aivan super naminaminami salaattia!

Salaattia, luumutomaatteja, kurkkua, punasipulia, avokadoa, mozzarellaa ja lohta, mmm 


Oli eilen pientä kriisinpoikasta (ainakin mulla ittelläni), tällä kertaa iskän kanssa. Eikö isänpäivänä yleensä isät vietä aikaa lastensa kanssa, syö maittavaa aamiaista munakkaineen ja pekonineen pitkään ja hartaasti, ehkä keksii jotain kivaa yhteistä tekemistä myöhemmälle? Jep, think so too. Ja niin se on jokaikinen vuos tähän asti ollut, mutta.. Ilkeä äitipuoli on saapunut kuvioihin :D

No ei vaan, mutta mun isän naisystävä oli suunnitellut ohjelmaa ISÄNPÄIVÄLLE hänelle, lapsilleen ja mun isälle, klo 13-17. Juu ei siinä, mutta mä oon varta vasten pyytänyt koko viikonlopun töistä vapaaksi, että pääsen Helsinkiin tulemaan ja juhlimaan isänpäivää mun rakkaan isän kanssa. Tiedän myös, että mun pikkusisko ja -velikin on järkännyt omat hommansa niin, että päivä on täysin varattu iskälle. 

Pisti aika paljon vihaksi ja sai iskä muutamat ärränpäät kuunnellakin, mutta mun mielestä aikuisella ihmisellä (sekä mun isällä että hänen naisystävällään) täytyis olla sen verran tilannetajua, ettei mieleenkään tulis seuraavanlaista ilmotella. Murrrr. No, asia on nyt iskän mukaan hoidossa, tiedä sitten mitä se tarkoittaa, mutta kyllä mua silti vähän surettaa, jos ei isänpäivänä saa olla iskän kanssa eikä saa "jakamatonta huomiota" sinä päivänä puolin jos toisin. 

Hahha, kyllä mä oon aikamoinen vinisijä, hullun tyttöystävän lisäksi musta nähtävästi löytyy myös ikuinen kakara, joka jaksaa marista, jos ei pääse iskän kainaloon sillon kun haluaa! Mutta kun mä niin tykkään mun "elämän miehistä", sekä Jompsusta että Papasta.. :))

Ps. Pappa, om du läser det här, så älskar dig massor!

2 kommenttia:

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!