11.2.2013

My life's a mess

Moi murut. Alkuun nää ainaiset pahoittelu-rallatukset siitä, miten en taaskaan oo saanut aikaseks kirjoitettua niin kuin olisin halunnut. Nytkin tulin vaan pikaiset kuulumiset kertoilemaan ennen kun kiirehdin Combatin kautta lastenhoitohommiin. 

Mistähän sitä aloittais.. Kotiutunut oon nyt tässä kohta kuukauden päivät ja yllätyksekseni huomaan tykkääväni lumesta, kylmyydestä, harmaudesta ja kaikesta muusta apaattisesta :D Mutta sitten tähän kotiinpaluuseen on liittynyt aika paljon vastoinkäymisiä. Työt on ja rullaa, tosin niitä on paljon vähemmän kun toivoisin. Motivaatio kaikkiin kouluhommiin on täydessä nollassa, nykyinen harjoittelukaan ei inspaa samalla tavalla kun ennen. Tuleva opinnäytetyö mietityttää jokainen päivä. Poikaystävän kanssa soudellaan ja huopaillaan edestakas - mikä on parasta ja kellekin. Tuntuu, että voisin nukkua päivät pitkät, kaikki energiat on ihan poissa! Onneks oon nyt päässyt taas liikunnan ja saleilun makuun, vähän ees jostain lisäenergiaa :) Kirsikkana kakun päällä vielä stressaa ja mietityttää inhottava ja uskomaton tapahtuma Helsingin yössä, jonka seurauksena taas joutuu oikeusteitse vääntämään oikeuksistaan :/ Ähh.

Mutta ei auta, ei. Nyt vaan hymy pyllyyn - elämä on liian lyhyt ainaiseen murehtimiseen ja stressaamiseen! Hymyä tähän viikkoon myös muille, muistakaa hymyillä, nauraa, halata ja rakastaa varsinkin tulevan viikon ystävänpäivänä 
Onneks työt tuo aina hymyn meikän huulille :) Respavuoron jälkeen lainalla meidän ravintolassa

Kaikesta "ikävästä" seuraa aina jotain hyvää, eikö?

2 kommenttia:

  1. Onneks liikunta helppaa! Mun ehoton henkireikä on aamulenkit ennen koulua, se energian määrä on ihan uskomaton ja salit sitten kanssa ja muskeliukkojen katselu.... ;) motivaatio huipussaan :D kyl ne asiat siitä sutviintuu, tavalla tai toisella <3 ja kevät tulee kohta!! :)

    VastaaPoista
  2. Peppa: Voi sitä energiaa ja aivot narikkaan-fiilistä, mitä liikunnasta saakaan! Huh, mä en oo vielä tota aamu-jumppaamista kokeillut, mut oon kuullut, et se on ihan parasta.. Ehkä vielä jonain aamuna jaksan raahata itteni liikkumaan ennen kukon laulua :D Kevättä rinnassa, ihanaa<3

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!