12.5.2013

Living young and wild and free

Hei ihanat. Miten ihmisellä voikaan olla näin hyvä fiilis kokoajan! Mulla menee niin hyvin :) Mua vaan hymyilyttää ja naurattaa ja laulattaa ja elämä maistuu. Mielessä soi kokoajan Young, wild and free biisi ja varsinkin siitä kohta "That's how its supposed to be, living young and wild and free".

Mä mennä repäsin ja tosiaan pyörähdin vappuna Amsterdamissa ihmettelemässä Queen's Daytä ja täytyy todeta, että kyseinen reissu oli yks mun elämäni parhaista. Vaikka kyseessä olikin vaan pikavisiitti ma-ke, niin ai että, oli kyllä jokaisen pennosen arvoisia nuo 300€ lentoliput. Reissun aikana kaikki palaset vaan loksahteli kohdilleen ja ymmärsin, että tämmöinen mä olen: meen ja teen ja spontaanisti elän elämääni. Tuntuu, että oon pidätellyt itteäni tässä nyt muutaman vuoden, mutta I'm alive again!

En millään malta odottaa kesää, tiedän nimittäin, että tästä kesästä on tulossa huikea. Meille on muodostunut aivan mahtava kaveripiiri tänne Jyväskylään ja kaikki odottaa kesää kun kuuta nousevaa. Ja mun kämppiksestä on tullut mulle kuin sisko :)  Mun kesälomat meni niin nappiin ja pääsen pidemmälle reissulle Helsinkiin moikkaamaan rakkaita ystäviä ja juhlistamaan mm. siskon valmistujaisia.

Yltiöpositiivinen postaus nyt, mutta tältä musta tuntuu enkä malta enää pitää iloani sisällä vaan haluun jakaa fiiliksiäni teille! Ehkä aistia saattaakin, että on tähän kaikkeen fiilikseen taustalla jotain muutakin.. :))

Kotimatkalla :)
How I Met Your Mother -maratoonia pienessä hiprakassa klo 04.00 ystävien kanssa

Hollannissa oli jo kevät :)

Vaaleeta tukkaa kevään kunniaksi


.. Ja kaikkea muuta mukavaa! :)

6 kommenttia:

 1. Rakastunut!

  Toivottavasti hyvä fiilis jatkuu sittenkin kun rakkaus ei enää ole aivan yhtä tuore...

  VastaaPoista
 2. Moi :D
  Mä olen vasta alkanut lukea sun blogia. Olen koittanut lukea monia blogeja, mut sun blogis on eka joka kunnolla nappaa :) Kitti hyvistä kirjoituksista!

  VastaaPoista
 3. :-) T: Kummitäti

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Vaikka osaltaan ihastus vaikuttaa tähän fiilikseen, niin tässä on niin paljon muutakin, joka saa mun olon aivan loistavaksi :)

  Anonyymi: Heips! Ihanaa, tervetuloa :) Mä oon nyt ollut aivan superhuono päivittelemään, mutta viimeistään sitten kun kesämenot on ohi ja alkaa taas harmaa syksy ja uutta reissua pukkaa, niin alkaa tekstejäkin tulla useammin :)

  Anonyymi: Heheh :)

  VastaaPoista
 5. Ihana fiilis välitty tänne asti! :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!