14.12.2016

Heippa! Ihana kirjoittaa pitkästä aikaa :) Ajattelin pikkasen tulla kertomaan teille kuulumisiani - tässä kun aikaa on jälleen vierähtänyt lähes vuosi.

Pian päättyvä vuosi on taas ollut kaikessa tasaisessa hulluudessaan ihanan mieleenjäävä. Reissattiin paljon; oli Edinburghia, Amsterdamia, Berliiniä (ihana!), Karibian Puerto Ricoa ja viimeisimpänä Istanbul. Kaikki reissut oli ihan superhuippuja ja mieletöntä oli nähdä niin monta uutta kaupunkia, joista erityisesti Berliini teki muhun lähtemättömän vaikutuksen. Sinne voisin reissata vaikka joka vuosi!

Rakastuttiin, ihastuttiin, vihastuttiin. Silti oma rakas on vielä entistä ihanampi päivä päivältä ja juuri se tasaisuus kaikkien mun hulivili-vuosien jälkeen tuntuu niin omalta. Me ollaan aika hyvä tiimi oranssine tukkinemme ja vaaleine ihoinemme :) Tässä on hyvä olla.

Menin sitten vaihtamaan työpaikkaakin! Päätin piiitkän pohdinnan jälkeen tehdä päätöksen työpaikan vaihdosta tulevaisuutta ajatellen. Edellisessä ei ollut mitään vikaa, mutta se paikallaan junnaus ja eritoten epävarmuudessa eläminen ei tehnyt mulle hyvää. Nyt vaihtui työpaikka haastavaan ja isoon hotelliin, jonka avaus on esimiesasemassa ollut yhtä hullun myllyä, mutta se vaan kasvattaa. Mahdollisuuksia on jo annettu kaksin käsin, joten valinta on tuntunut oikealta. Sitä en tiedä miten pitkään jaksan tulevaisuuteen seisoskella hymyillen respassa - mun juttu on enemmänkin tiimin kouluttaminen ja ohjaaminen oikeaan suuntaan. Tuntuu kivalta olla jossain hyvä ja saada siitä tunnustusta :)


Ensi vuosi tuo tullessaan paljon. Kaikkein eniten ensi vuodelta kuitenkin odotan mun vappuna syntyvää kummipoikaa, joka tulee olemaan niin rakastettu. Pakahdun jo nyt kaikesta rakkaudesta häntä kohtaan!

Lämpöisää ja rakkaudentäyteistä joulua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!