11.7.2011

Day 9: A Photo I Took

Muistatteko joskus, kun aloitin tällasen jo ensimmäisen päivän kohdalla tuhoontuomitun blogihaasteen? No, eilen kaikkia omia tekstejä ja luonnoksia selaillessani törmäsin blogihaasteen kohtaan nro 9, joka nosti tunteet pintaan ja muutenkin sattuu olemaan jokseenkin ajankohtainen.

"Mä rakastan tätä kuvaa. 

Tässä on mun mielestä kaikki kohdallaan. 
Kulma, värit, tunnelma, kaikki. Rakastan. 

Että voikin olla kova ikävä tollaista pientä kirppua.. Kaikki varmaan muistaa Gummanin mörkö-laulun? En pysty käsittämään, että toi sama pieni tytöntyllerö käy nyt KOULUA ja että se mahdollisesti puhuu jo ihan täydellisesti?! Ja että se on jo ISO tyttö. Aivan käsittämätöntä.

Mua harmittaa ihan suunnattomasti, ettei olla oltu Nickin, Bellin, Gummanin ja Gubbenin kaa yhteyksissä lähes ollenkaan. Silloin tällöin lähetän kortin ja joskus facebookissa saatetaan moikkailla, mut that's all. Tietty nyt joulun alla, kun näpertelin G:lle & G:lle hienon hienoja mörkö- ja prinsessapiirrustuksia, tuli ihan tunteet pintaan ja alko melkeen suututtamaan se, että en oo itse pistänyt suunnilleen tikkuakaan ristiin sen eteen, että oltais oltu enemmän yhteyksissä. Mutta pakko sanoa, ettei oo sieltä toiseltakaan suunnalta tätä tehty.. Harmittaa! Avauduin, hups :)"


Nyt puoli vuotta tekstin kirjottamisen jälkeen edelleenkin allekirjoitan joka sanan. Ikävä on kova, Gumman ja Gubben vaan oli mulle kuin pikkusisko ja pikkuveli. Mun kaveri Juuli tuli just eilen takas Suomeen toisen aupair-visiittinsä jälkeen ja ainakin mitä siltä kuulin ja mitä kuvista näkee, niin lapset voi tosi hyvin. Gubben on nykyään niin energinen, valloittava ja KOMEA nuori pieni mies, joka jaksaa harrastaa ties mitä! Gumman on edelleenkin sama höpsö korkkareissa köpöttelevä pikkuprinsessa, tosin nyt jo osataan puhua (miten Gumman voi jo olla 4v!!?) enemmän kun "si mami, no mami". Gumman käy jo koulua ja oiettä.

Vuoden alussa Belli etsi aupairia lapsille - Juuli päätti lähteä siltä heittämältä ja mä ilmoitin, että voisin matkata elokuussa Juulin jälkeen. No, things changed puolilta jos toisilta ja Suomessa sitä vielä nyhjötetään. Nyt kuitenkin tuli taas viestiä, että olisinko kiinnostunut tulemaan joko marraskuussa tai tammikuussa ja arvatkaa vaan miten nyppylät alkoi syyhytä! KUNNES muistin, että ohooii mullahan onkin kaksi työpaikkaa, opiskelupaikka + maailmankaikkeuden paras poikaystävä.

Mutta jos sitä sittenkin.. ;)

5 kommenttia:

 1. ihana kuva ja oli pakko käydä kattomassa mörkövideoki uudelleen! ai että mikä prinsessa gumman on! <3 mä voin kyllä aina lähteä, jos sä et mee ;)

  VastaaPoista
 2. eikäääää!!! seurasin sun blogia sillon joskus ku olit vielä jenkeissä tai olit just tullu pois sieltä? sit taisit sulkee sen. nyt löysin blogisi taas! ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. ihana kuva tost gummanist <3 - foffu

  VastaaPoista
 4. J: Gumman on <3 mä voin ilmotella Bellille susta, jos ne oikeesti on nannyn tarpeessa! Ruotsia sitten vaan höpöttelemään ;)

  Anonyymi: Kiva kun löysit tiesi taas tänne mun sepittelyitä lukemaan :) tervetuloa! <3

  Foffu: niin on! toi ois ihana taulu :)

  VastaaPoista
 5. onneksi ruotsia tulee puhuttua paljon, jos joskus kysyntä ja ajankohta kohtaa niin lähden enemmän kuin mielelläni hoivaamaan gumman-mörköä ja gubbea 8)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!