15.7.2011

Let me take you far away

"Hyvä Jannina,
Kiitos varauksestasi ja mielenkiinnostasi Ebookersia kohtaan. Tämä on varausvahvistuksesi sekä matkadokumenttisi. Suosittelemme, että tulostat tämän matkallesi mukaan."


Jeps, nyt tuli varattua aikamoinen matka, johan tätä oli odotettukin! 
Kuka arvaa mikä on matkakohteena? Ahhh, oon niin innoissani, ettei sukat pysy jaloissa, vaikka sukkia ei ees oo :D Hieman pitempi visiitti tulossa, joka sijottuu tohon joulun ja uudenvuoden paikkeille :) meinasin tänäänkin lounastauolla alkaa ilakoimaan Subway-myyjälle, että "arvaa mitämitämitämitä, mä lähenkin jouluks..", mutta sitten muistin pitää suuni kiinni, haha! 

Ja ainiin, mä pääsin vihdoinkin kattomaan sitä mun kauan kinuamaa Jukka Poikaa, ja jumatsuikka miten mieletön keikka oli! Huristeltiin keskiviikkona Tampereen Tammerfesteille jammailee Jukka Pojan ja bändin tahtiin eikä kyllä todellakaan turhaan ajettu. Niin saaaaiiiran loistava keikka, kylmiä väreitä vaan vilisi ympäri kroppaa koko keikan ajan. Suosittelen ehdottomasti Jukka Poikaa & Sound Explosionii livenä, ette tuu pettymään! :) 

Torstaina sitten päästettiin sisäiset lapsemme valloilleen Jompsun kanssa ja vietettiin koko päivä Särkänniemessä. Tornadossa ja kaikissa muissa ällö-oksennus-laitteissa keikuttiin aivan liian monta kertaa, aikalailla nimittäin yöllä pyöri päässä :D Käytiin myös kattomassa delfiineiden-show, se oli ihana! Mä meinasin alkaa itkee, kun olin niin liikuttunu niiden hypyistä ja pallojen heitoista.. loistavaa jansku.

Hyvä Tampereen pikavisiitti, joka päätty lentolippujen varaamiseen ;)) Loppuun vielä aiheeseen sopiva biisi, kylmästä lämpimään.. 


7 kommenttia:

 1. HooVee!  M....a.....r...a....

  VastaaPoista
 2. Tiina: Eiii oo Bali :))

  Neela: Nepsu sä pilasit tän! :D Jeps, eli Miami <3

  Saara: Ei oo HooVee :)

  VastaaPoista
 3. Mitennii pilasin? Mä vaan arrvasin ;)

  VastaaPoista
 4. Wuuuu huikeeta! :D

  Tässä mahtava veisu teille http://www.youtube.com/watch?v=IwBS6QGsH_4&feature=related Hahaha

  VastaaPoista
 5. Tiina: Nyt on tullut Will Smithiä jorattua monta päivää :D

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!