31.1.2012

Beaches in Miami

Oon ollut tänään niin hullun ahkera koulujuttujen kanssa, että oli pakko ottaa pieni breikki ja pistää viimeinkin tulee pikkuista tarinaa meidän Miamin-matkasta :) Eikä niin pikkuistakaan, pakko jakaa näitä useampaan postaukseen, ettei kenenkään kone tukkiudu kuvista ja kellään mee hermot!

Reissu oli kaikin puolin mahtava. Neljä viikkoa matkan päällä oli erittäin passeli aika (toki siis pidemmäksi aikaa olisin jäänyt, jos vaan mahdollista olis ollut), kerkes tekemään jo paljon muutakin kun vaan kiertelemään niitä pakollisia turistinähtävyyksiä :) Majapaikkaa pidettiin mun isoisän asunnolla Lantanassa, joka on tunnin ajomatkan päässä South Beachista, vartin verran ajelee West Palm Beachille ja rannallekin pääsi viidessä minuutissa. Jenkeissähän kukaan (paitsi Marke haha) ei kävele ja meilläkin oli auto kokoajan alla - aivan brand new Chevrolet Impala, jolla kehtasi ajaa oikein antaumuksella ;) Autoa palauttaessa kirjattiinkin palautuspapereihin ajokilometreiksi sellaset 5500km, joten on kyllä tullut autossa istuttua!

No, kyllähän me muutakin kerettiin tekemään, kun autossa kököttämään (ei sillä, mä rakastan ajella ilman päämäärää ikkunat auki auringonlaskussa, mmmmmm). Rannalla tuli vietettyä päivä jos toinenkin auringonoton, hyvän kirjan, vedessä riehumisen, surffailun ja kävelyn merkeissä:


Lempparirannaks muodostu Delray Beachillä sijaitseva Municipal Beach, joka oli ihanan rauhallinen vaikka porukkaa riitti loputtomiin, vesi oli lämmintä ja mikä parasta - siellä ei ollut meduusoja tai man-o-wareja! Yöks, mua pisti kumpaankiin pakaraan yks päivä joku meren elukka ja hitto et se kirveli!! Onneks sain ensiapua mitä kuumimmalta rantavahdilta, joten se vähän helpotti :P Muita upeita rantoja oli mm. South Beachin kuuluisa Lummus Beach, valkoistakin valkoisempi Crandon Parkin biitsi Key Biscaynessa ja Haulover Beach.

Säät oli mitä mainioimmat: pääasiassa lähemmäs 80F (noin 26c), joten ei valittamista :)) yleensä vuodenvaihteen aikoihin Miamissakin ilmat vähän kylmenee, mutta ei onneks tänä vuonna! Kun suunnattiin länsirannikon kautta Orlandoon, niin sillon oli kyllä pakko vetää hupparia päälle, kun sellanen 15c tuntu jo vähän vilposelta.. Haluan takas lämpöseen, nää Jyväskylän -25c (mainitsemattakaan niistä -30c yöpakkasista) kelit alkaa jo tuntua luissa ja ytimissä..

Hei, tässä first part of Miami, lisää tiedossa ja toivottavasti PIAN! Nyt on pakko alkaa paneutua mun uuden harjottelun työjuttuihin. Tän illan ohjelmassa vielä lasten talvilomaleirin ohjelman suunnittelu, budjetin laatiminen, markkinointisuunnitelman väsääminen ja julisteiden parissa puurtaminen. Mitäs pienistä, sitten valvotaan taas kolmeen neljään ;)

4 kommenttia:

 1. Sinä senkin pieni tyttö!<3

  VastaaPoista
 2. Saara: ja tissitön myös pian!

  VastaaPoista
 3. ihaniiii guviiii <3 love your pics <3 schöne Fotos <3 vackra bilder <3

  :D

  -soffuliisu

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!