6.10.2012

I ♥ Burgundy


Burgundy, ihanan lämmin ja syvä värisävy, on vienyt mun sydämen - enkä kyllä tällä hetkellä taida olla ainoa burgundyn-ystävä ;D Erityisesti mun vihreä "kettutyttötakki" + burgundyn värinen pummipipo-yhdistelmä on sulaa rakkautta.

Syksy on kyllä niin ihana vuodenaika, silloin kun ei kokoajan sada kaatamalla vaakatasossa. Tykkään hirveesti kietoutua villahuiveihin, uppoutua tupsupipoihin ja pukea paksut ja lämpimät sukat jalkaan. Tai sitten vaan maata untuvapeiton alla kirjan kanssa sateen ropistessa ikkunaa vasten.

Mutta mutta, ihan hirveän kauaa en kerkeä syksyisistä, enkä varsinkaan talvisista tunnelmista ainakaan Suomen puolella nauttimaan, sillä: it's now official! Mulla on takataskussa lentoliput Californiaan muutamaksi kuukaudeksi :) Lähtö on jo heti marraskuun ensimmäisinä päivinä, joten kiirehän tässä tulee. Itsenäistä opiskelua ja pari pikku kouluprojektia tiedossa hieman kivemmissa maisemissa ja aurinkoisemmissa säissä. Bellin ja Nickin luona pidän majaa ja samalla kaitsen ei-enää-niin-pieniä Gubbenia ja Gummania. It's going to be awesome. 

7 kommenttia:

 1. Jansku oot niin söpö! :)

  Ja nouuu vähänkö mä oon kade tosta sun tulevasta reissusta!! Ja vielä pari kuukautta!! Saanko tulla matkalaukkuun? :D <3

  VastaaPoista
 2. Tuuthan viel käymään Helsingissä ennen kuin karkaat maailmalle? :)

  -E.M

  VastaaPoista
 3. Annie: Hih, kiitos <3 Mä lähden tyhjillä matkalaukuilla matkaan, joten mikäkö ei sinne yksi pieni Anni mukaan mahtuisi ;)

  Eki: Varmasti tulen <3

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa kivalta!! :)

  VastaaPoista
 5. Peppa: niimpä, sanoppa muuta! :))

  VastaaPoista
 6. Huippua! Mitä poikaystäväsi tykkäsi, kun kerroit lähteväsi reissuun noinkin pitkäksi aikaa? :)

  VastaaPoista
 7. Emma: Kannustaa ja tykkää, toivottavasti pääsee myös piipahtamaan joulun tienoilla mun luona :))

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!