9.10.2012

Wishing list?


Muutama "isompi" hankinta olis jo toivelistalla Jenkkejä varten. Aikaisemmilla reissuilla ei oo ollu mitään päämäärää sen suhteen, että mille olisi OIKEASTI tarve, vaan mä oon vaan juossut pää kolmantena jalkana kaikkien halpojen ostosten perässä ;D Nyt siis järkevämpi (toivoa sopii) ote noihin shoppailuihin Jenkkilän puolella. Nyt tietty, kun jo tietää, että mistä saa ostettua ja mitä ja mihin hintaan, on tää tietty hieman helpompaa, kuin ihan ummikkona.

Harmittelin jo viime vuoden Miamin reissulla, kun jätin Marc By Marc Jacobsin ihanan ison lompakon ostamatta, edelleenkin sitä kuolailen. Converset lähtee Jenkeistä ihan pilkkahinnalla Suomen yms hintoihin nähden, joten ehkä vihdoin ja viimein saisin hankittua mun Chuck Taylor Lightit :) Myös nudet korkkarit vielä uupuu mun kenkävarastosta ja haluaisin niihin satsata hieman enemmän, ehkäpä Steve Maddenilta vois löytyä. Lisäksi kuumottelisi aikalailla joku vähän laadukkaampi laukku, esimerkiksi Michael Korsin Hamilton, mutta nähtäväksi jää.

Tai sitten laitan kaikki säästöni ja opintolainani lentolippuihin, hotelliöihin, juniin, risteilyihin ja autovuokriin ja kerrytän kokemuksiani Jenkeistä entistä enemmän - you never know! :)

3 kommenttia:

  1. Lähteekö sun poikaystävä mukaan vai moneksko kuukaudeks jätät sen tänne? :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Ehkä, ehkä ei :)

    VastaaPoista
  3. Heh mulla melkeinpä vastaava ostoslista jenkkilään;) Converset aion rohmuta ainakin parissa värissä ja toi MJ lompakko on niin hieno :) SteveMaddenistä lähtee varmaan kaikki sandaaleista talvisaappaisiin ja macin meikkejäkin on kiva ostoslista :D CAN'T WAIT!!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!