20.4.2015

Sun is back

MOI! Päälle puoli vuotta siinä meni, mutta nyt voin vihdoin sanoa, että aurinko on takaisin mun elämässä. En oikein tiedä mistä aloittaa.. Elämä on taas heittänyt kärrynpyörää ja kunnolla, mutta tällä kertaa sinne oikeaan suuntaan ja toivottavasti lopullisesti.

Mä kävin viime vuoden lopulla aika pohjalla. Opiskelut, monen työn samaan aikaan uurtaminen, opparin pusertaminen, möykyt ja kumpareet ihmissuhteissa, kaikki turha hässäkkä elämässä sekä ikuinen ikävä perheen ja ystävien luokse Jyväskylästä Helsinkiin sai mut lopulta muserrettua. Talvi oli ja meni - ja aika syvissä vesissä rämmittiinkin. Jouduin olla kuukauden poissa töistä, jotta sain itseni kasaan.

Päätin, että samanlaista aikaa en enää halua kokea, vihasin itseäni alakuloisena, kiireisenä, kiukkuisena ja jatkuvasti väsyneenä. Nappasin itseäni niskasta kiinni ja käänsin kelkan. Opin kantapään kautta miten pienet suuret asiat vaikuttavat elämässä kaikkeen - aurinko, hymy, nauraminen, hyvä ruoka, välittäminen, kaikki.

Sain uuden mielettömän työmahdollisuuden Helsingistä, löysin maailman suloisimman ja viihtyisimmän kämpän itselleni, pääsin takaisin KOTIIN. Mulla on 10kilometrin säteellä mun tärkeimmät ystävät ja perhe myös lähellä. Viime viikolla myös mulle niin kovin rakas ihminen saapui Suomeen ja toi sen suurimman auringonpaisteen mun elämään. Tällä hetkellä mä olen kovin onnellinen.

Kliseistä tai ei, mutta mä uskon siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Just nyt tiedän, että lähivuosien piti mennä juuri näin. Kaikilla pienillä sattumuksilla, pettymyksillä, nauruilla ja kyyneleillä on ollut mulle opettava tarina, niin myös jokaisella ihmisellä mun elämässä. Voikaa hyvin ja iloitkaa kaikesta pienestä ja ihanasta - kerran me vaan eletään!

6 kommenttia:

 1. Hei!Olenpas niin kovin odottanut kirjoitteluasi.Hetken ehdin jo huolestua,että onko blogi jäänyt kokonaan.Ja olin niin kovin iloinen,kun uusi postaus putkahti!On ilo seurailla ihanaa,valovoimaista persoonaasi ja elämäsi käänteitä-oli ne sitten aurinkoisia tai synkkiä..Elämää kaikissa sen väreissä ja muodoissa!Antaa aina niin paljon enemmän, kun kirjoittaa todenmukaisesti kaikesta eikä ainoastaan siitä,kun menee hyvin..Kiitos ja kumarrus, sekä kaikkea ihanaa kevääseesi ja toiveikkaana odotan lisää kuulumisia.. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Voi miten teit mut iloiseksi! Ihana kuulla, että joku mielellään lukee mun kuulumisia kaikkine elämänsävyineen. Ihanaa kevättä sullekin ja kiitos kun seuraat mun blogia :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen säännöllisesti koko puoli vuotta vieraillut blogissasi ja käynyt katsomassa joko uusi postaus olisi tullut! Itseasiassa juuri tänään kun päätin avata blogin ajattelin että voisin poistaa sen lukulistalta koska se taitaa olla loppunut ja juuri silloin uusi postaus aukesi ruudulle, ihanaa! Toivottavasti jaksat tulevaisuudessa jakaa kokemuksia ja ajatuksia blogin kautta meille :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tämä parantaa mielialaasi:

  luin blogiasi aivan sen alkuaikoina, mutta hävitin blogisi osoitteen uuden tietokoneen yhteydessä. Unohdin blogisi muutamaksi vuodeksi, mutta haikailin aina ajoittain sen perään. No nyt varmaan yli neljä vuotta myöhemmin päätin, että nyt selvitän sen perhanan osoitteen, jos vielä edes bloggaat. Ja LÖYSIN! Ihanaa! :)

  En ole vielä lukenut postauksia, jotka näiden vuosien aikana jäivät lukematta, mutta ehdottomasti korjaan tilanteen! Olen niin innoissani, että löysin blogisi jälleen. Oli ikävä hymykuoppiasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh selailinpa samantien kaikki lukematta jääneet kirjoituksesi! Ja joitain niitäkin, jotka olin jo kertaalleen aikoinaan lukenut :) Vaikutat kyllä niin ihanalta ihmiseltä.

   Oletko muuten enää ollut missään yhteydessä Rayn kanssa? Entä sen perheen, jonka luona olit aupairina?

   Ja oon tosi pahoillani, että sulla on mennyt vähän huonommin välillä. Mulla on myös, mutta nyt viimeiset 1,5 vuotta ovat olleet parempia ja olen onnellinen. Toivottavasti sullakin jää huonot ajat menneisyyteen! :)

   Poista
 5. Anonyymi: Ihana sinä <3 kiitos kivoista sanoista ja anteeksi että oon ihan paska bloggaaja tän päivitystahdin suhteen :D toivottavasti silti jaksat pysyä mukana matkassa!

  Anonyymi: Todellakin piristi, kiitos! <3 et tiedäkään miten paljon iloa, energiaa ja jaksamista toisten ihmisten kauniit sanat tuo.
  Mitä vanhoihin kirjoituksiin tulee, niin ei, en ole Rayn kanssa ollut enää yhteydessä. Herra puuhailee musiikkinsa parissa ja oli mun Cali-love. Aupair-perheen kanssa aina aika-ajoin vaihdetaan kuulumisia, onneksi tää nykysome tekee asioista niin paljon helpompaa :) Ja kiitos "tuestasi". Eikö vaan, että huonot päivät on vaan elettävä ja koettava läpi, jotta pystyy täysillä nauttimaan niistä hyvistä ajoista? Näillä mennään eteenpäin ja kaikkea ihanaa elämääsi!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!