12.1.2010

Sunday in Paradise and tips for u!

Aaahhh, onko parempaa tapaa viettaa sunnuntaipaivaa? Ei ole. Ruoka, ranta, ystavat, nauraminen - that's all you need on a hangover sunday! No, ehka ma voisin kelpuuttaa myos ihan vaan ton ruoan, on meinaa sen verran suussasulavaa sapuskaa tassa raflassa! :D

Vinkki tannepain joskus matkustaville! Pacific Coast Highwayn varrella Malibussa on paikka nimelta Paradise Cove, jossa on maailman taydellisin aamupalamesta, sekin nimeltaan Paradise Cove. Ruoka on niin hyvaa ja paikka ihana, merenkohinan kuulee kokoajan syodessa. Aamupalan jalkeen voi menna kollottelemaan ravintolan omalle privarannalle - me like! Toinen yhta mahtava paikka on Beachcomber, myoskin PCH:n varrella. Taa sijaitsee New Portin ja Laguna Beachin valissa ja on myoskin kavasemisen arvoinen aamiaisravintola, niin herkullisia pannareita ja herkullisia tarjoilijoita!

Toinen vinkki! Pacific Coast Highwayta (PCH, Highway 1 yms) pitkin ajaminen on henkea salpaava kokemus. Tie kiemurtelee rannikkoa pitkin Dana Pointista koko matkan San Franciscoon asti ja matkalla voi poiketa mm. Laguna Beachilla, New Port Beachilla, Huntington Beachilla, Santa Monicassa, Malibussa ymsymsyms! Osaatte varmaan kuvitella minkalaisia maisemia vastaan tulee.. Jos itse suunnittelisin matkaa tannepain ihan turistimielessa, niin mun matkasuunnitelma olisi PCH:n lapiajaminen, ehdottomasti! (2 viimeista kuvaa googlesta)

Ja kolmas vinkki nyt tietty on, etta kaikkien teidan pitaisi tulla moikkaamaan mua sitten tulevaisuudessa kun asustelen taalla Ameriikan maassa ;)

Siina on rivissa mun, Annan ja Jarnan kauppakassit. Ei huonompi diili, eihan?

7 kommenttia:

  1. APUA meinaatko jäöädä sinne kokooonaan!? :D hui miten siistii!

    VastaaPoista
  2. Vau, siistiä, meinaatko muuttaa jenkkeihin tän vuoden jälkeen? :) onko työtä/opiskelua jo ilmaantunut?

    Et uskokkaan kuinka katkera oon, tulen varmasti lukemaan blogiasi jos jatkat tätä vielä, olet sitten suomessa tai siellä :)

    Hauskoja viimeisiä viikkoja!

    VastaaPoista
  3. Hei, minusta on upeaa, kylla sen sinun teksteista nakee etta haluat jaada sinne palavasti! Ihanaaihanaaihanaa :) Minakin oon hieman miettinyt, etta voisin yhden opiskelun vaatimista harjoittelupaikoista ehka yrittaa suorittaa Kaliforniassa. Taalla on kuitenkin ihan omat koulumenetelmansa. Niin olisi kylla aika mukavaa, jos koulu kustantaa suurimman osan matkasta!! Mutta innolla odottelen kylla kuulumisia suuremmistakin suunitelmista! Hii!

    VastaaPoista
  4. Jeeee, tiedänkin mihin tuun sitte lomalle Etelä-Afrikasta (;

    VastaaPoista
  5. Nette: eiieeiiieii, nyt on pakko lahtea kotiin kahen viikon paasta, koska viisumi menee umpeen, mut oon kylla tulossa takaisin, toivottavasti jaadakseni! :)

    Aasim: Niin ois vahan suunnitelmissa :) suunnitelmat nyt vaan on viela niin hemmetin sekavat, etta otappa niista selvaa. Pitaa istuu alas ja kirjottaa kaikki paperille ja kuunnella sydanta, nyt ei jarki saa ottaa valtaa kaikesta! Toita on suomesta ilmaantunut joo ja opiskeluiden suhteen on monta suuntaa, mut SUOMESTA :( kylla ma tan jotenkin jarkkaan! Varotuksen sana, blogini tulee olemaan hyvin ankea ja angstinen parin viikon kuluttua, en osaa sanoa kauanko jaksan talla kertaa valittaa :D kiiitos, ma kylla otan nyt viimesista viikoista kaiken irti :)

    Susette: Katotaan mita isipappa tykkaa kun neiti ilmottaa lahtevansa maailmalle, pysyvasti. Viela pitaa tosiaan noi kaytannon hommat hoitaa ja sitten oon valmis "lentamaan pesasta" :) Mulla on taalla pari kaveria, jotka suorittaa tyoharjoittelua taallapain ja ei oo kylla valittanut ollenkaan, tanne vaan! Ma kerron suunnitelmista, heti kun niista pari saan karsittua pois, talla hetkella suunnitelmia on ainakin kymmenen.. haha!

    J: Tervetuloa janskun tyko! :)

    VastaaPoista
  6. mikä kamera sulla on? on aina niin hiton hyvälaatuisi kuvia.. :)

    VastaaPoista
  7. Olli: Mulla on Sonyn pokkari (DSC-T70), on muuten aivaan torkeen hyva kamera, suosittelen! Kuvat on hyvalaatusia joo, mut haluisin niin hirveesti kayda ostamassa jarkkarin, silla tulee miljoona kertaa parempia kuvia..

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!