21.1.2010

Sunny California?

Joo, mites toi saa? Kuva otettu Dana Pointin satamasta. Jos en tata tietais, pistaisin paani pantiksi, etta taa on sademetsasta nappastu!

Minkalaista kelia Suomessa nautiskellaan talla hetkella? Toivottavasti kerkeen viela nahda lunta.. mulla on kova ikava lunta!

3 kommenttia:

 1. Kerkeet kevyesti nähä lunta :D ei täällä muuta ookkaa ku sitä! JA kylmä :(

  Saatan tehä reissun elokuussa Losiin, että iha innolla kattelen näitä sun postauksia sieltä :P

  VastaaPoista
 2. Täällä on helsingissä ihan toosikylmä! Ja lumista:D Aivan siis calin vastakohta. Joten enjoy!!!!

  ps. avocado on ihan tosi hyvöäää!

  VastaaPoista
 3. Sini: Vaikka ma sita lunta niin kovasti kaipaankin, niin kylmyys voitais jattaa kuvioista pois kokonaan. Ja nythan alkaa tulla ne allot loskasaat ja kaikkee kokkoo. Haluun kauniin, kirpean kylman ja aurinkoisen talvipaivan, kiitos! Onks suunnitelmissa ihan lomamatka? Suosittelen :) Taalla on NIIIN paljon nahtavaa ja ihmeteltavaa! Ainoo vaan, et Los Angeles on niin hajallaan oleva paikka, et taalla ei parjaa ilman autoa ja sit kanssa suosittelisin olemaan yli 21v tai sitten lainaamaan sita ikaa :) ma voisin tassa vakerrella jossain vaiheessa sellasta L.A.-opasta! Kannattaa myos tsekata taa blogi http://woodandleather.blogspot.com/ !!

  Nette: No, eipa taallakaan lammolla tai auringolla hehkutella, nimittain koko viikko on satanut ihan hemmetisti, kauheet myrsky- ja tornadovarotukset kokoajan ja lampotila ei paljoo 10c yli nouse.. sellasta! aaahhh, avocado my lover.<3

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!