12.5.2010

FINALLY !


Ette ikinä arvaa mitä tänään tapahtuu ! Ylläoleva kuva on hyvin hyvin suuri vinkki tähän liittyen :)
IHANAA aurinkoista helletorstaita ja viikonloppua teille kaikille! Palaillaan mukavaiset :)

7 kommenttia:

 1. Oi varmaa ihanaa ku pääsee nauttii uudesta kylppäristä :P (tätä sä tällä postauksella varmaa tarkotit? :D) ja että pääsee oman kodin rauhaan! :)

  Tuli mielee että ku nyt seurustelet niin haluisitko kertoo et miten tai missä tapasitte tän pojan/miehen kanssa ja tehä ihan postauksen siitä? :) Ei tietenkää oo pakko, aattelin vaa ehottaa :DD

  VastaaPoista
 2. Oi, hienoa että sun kylppäri on valmis!! (minäkii oletan että näin toi kuva on tulkittava) ja plus pääset omaan kämppään takasin, jei! :) Tai siis tuntuu varmasti kivalta. Ja p.s. voisitte palauttaa sieltä Suomesta ne hellekelit tänne Jenkkilään! Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. no millanen on uus kylppäri?? mieluinen? :)

  VastaaPoista
 4. Sini: Kyllä, juuri sitä tarkotin :) aivan mahtava tunne taas olla kotona ja päästä piipertelemään kaiken ihanan oman sälän pariin! ja ihanaa taas saada tehdä mitä itse haluaa ja kokata kaikkia hassuja sörsseleitä ja mennä ja tulla niin kun huvittaa!

  Mäpä pistän korvan taakse meidän tapaamiskertoilut :) Voisinpi joku nätti päivä tässä tänne lörpötellä rakastuneita höpötyksiä, kun alkaa kavereilla ne jo tursua korvista ulos :D

  Susette: Se on valmis nyt ja aivan sika makee! Niin mun näköinen :) Emmä kyllä näitä ihania hellekelejä sinne lähetä, pakko nauttia näistä KERRANKIN Suomessa! jeee, me loves aurinko.

  Anonyymi: Niin mieluinen todellakin :) yritän huomenna laittaa postausta uudesta kylppäristä tännepäin!

  VastaaPoista
 5. täällä jo odotellaan kylppäripostausta.....

  VastaaPoista
 6. miten pystyn lukemaan blogia vaikken ole kirjautuneena sisään? :o mihin se salasana juttu on hävinnyt? kuhan vain ihmettelin, mutta innolla kylppäripostausta odotellessa! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: malttia :) vitsi kun ei ollenkaan huvittais istua 8h työpäivän lisäksi himassa koneella näin nätteinä päivinä! mut kyllä mä varmastikin viikonloppuna saan jonkinlaista koti-/kylppäripostausta aikaseksi :)

  Anonyymi: Koska mulla oli näköjään vahingossa jäänyt klikkaamatta se täppä, joka sulkee blogin salasanan taakse :) mut kiva kun huomautit! Ja kylppäripostaus kyllä tulossa, tiedä sitten päivästä :) jos sade yllättää viikonloppuna niin siinä olis hyvät ainekset bloggaamiselle!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!