12.5.2010

Sexhibition 2010

Viikonloppuna Helsingin Jäähallilla oli vähän villimpi meno, kun siellä järjestettiin Sexhibition 2010-tapahtuma, tarkoittaen siis rankkaa työviikonloppua mulle. Perjantaina suoraan omasta oikeesta työpaikasta juoksin pää kolmantena jalkana jäähallille ja muutuin 5 minuutissa konttorityöntekijästä seksimessumyyjäksi :D siihen ei tarvita kun musta hame, mustat sukkikset, musta toppi ja mun rakkauskaulaliina ja alles gut!
No, en tiedä kuinka moni teistä on joskus syystä tai toisesta eksynyt seksimessuille, mut kyllä se meno siellä on aikamoista.. Varsinkin noi kaikki esitykset ja showt mitä siellä on! Mainittakoon nyt näin äkkiseltään mulle painajaisia aiheuttanut fist fuck-show; satuin sivusilmällä kurkkaamaan ja mulla meinas nousta oksennus. Ja ainiin, nää jutut on sit K18, ettei kenellekään jää traumoja :)

Mun työn toimeenkuvaan kuuluu kaikenlaisen messusälän myynti, meidän kojussa myydään esimerkiksi asuja, leluja, hattuja, aurinkolaseja ymsyms. Aika samaa roskaa kun kaikilla kesäfestareillakin, seksimessuilla toi myynti keskittyy kuitenkin vähän enemmän aikuisviihteeseen. Samoja hommia siis tein kun yks mun ultimate-lemppari-bloggaaja Laura! Musta kyllä tuntuu, että mun osalta nää messut jäi viimesiksi, mä en jotenkin kestä sitä menoa enkä jaksa oman duunin lisäks vääntää 14 tuntista kakkatyötä.. Saas nähdä :)

Tietty messujen jälkeen lauantaina oli viralliset jatkot, jotka pidettiin Milliklubilla. Eksyttiin mun kollegan, Oton, kanssa sinne kolmen aikaan ja kerettiin vielä hyvin hieman juhlia rankan työrupeaman jälkeen. Ja kaikki nää pornostarathan oli ymmärrettävästi siellä juhlimassa myös..


Ja kukas siellä edustaa? Ja mites noi yhet tissit tuolla, huhhuh :D Bongasin muuten jatkoilta mun viime vuoden Turkki-tuttavuudet, Jerryn, Seban ja Ronnyn :)

Pilkun jälkeen nätisti sipsuteltiin taksijonoon, siellähän nyt aina tapahtuu ja sattuu! Pian olinkin jo oman peiton alla mummin ja vaarin tykönä :)


Ja vaikka mä seksimessuilla oonkin myyjänä ollut niin oon silti ihan kiltti tyttö :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!