15.7.2010

Big step.

Moikka hei vain :) mä oon ihan kirjaimellisesti ja sanallisesti ja jokaikisellä tavalla nyt lomalla, teen niin omia pikkujuttujani nyt kun Jompsakin on ollut koko viikon poissa. Ihanaa, välillä on niin kiva ja tarpeenkin olla ihan issekseen! Mut on mulla jo niin iso ikävä, että alkaa sanat ihan loppua kesken. No, onneks se tulee huomenna ja saan taas rauhan öisin, kun kuulen kaikkia ihme ääniä enkä vieläkään oikeen oo sinut sen yläkerran Pekan kanssa..

Viimeistään maanantaina kun pääsen takas koneiden ihmeelliseen maailmaan töiden parissa, niin pistelen teille niitä kuvia ja kerron mun kivasta ja rentouttavasta lomasta :)Ainiin, meinas ihan unohtua.. Oli mulla ihan asiaakin.. Me saatiin kämppä Jyväskylästä. Se on sitten arrivederci Espoo and well hello Jyväskylä, I guess! :)

Kuvituksena vähän kuvia Californiasta, en onneks tänään oo kun vaan kuudeks tunniks jymähtänyt sohvaan kiinni The O.C.:n pauloihin, en ;)

8 kommenttia:

 1. Onnee uudesta kodista Jansku!! nyyh hylkäät meijät tänne! Millon muutatte??

  VastaaPoista
 2. asutteko jo nyt siis yhdessä, ja nyt vielä muutatte yhdessä? :D onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. mihin tänne te muutatte? :) mäkin vaihdan uuteen kämppään täällä jykylässä. ehkäpä me joskus törmäillään jossain :p

  VastaaPoista
 4. Anni: Kiitos, paitsi et me ei oteta sitä sittenkään :D se on liian iso, kun me ollaan sellasia nurkkanysvääjiä. Nyt vaan pienempää metsästämään! Ja muutto olis tossa lokakuun alussa, meidän on pakko kumota nolot-Cosmot kurkkuun ennen sitä!! ja kiitos tupareista pupi<3

  Janita: Me epävirallisesti asutaan yhdessä joo, koska kesätyöt/työt kummallakin on täällä pääkaupunkiseudulla. Sitten kun opiskelut alkaa niin ne taas on tuolla Jyväskylässä, joten sinne myöskin yhdessä ollaan lähdössä :) aika ällöä ja nopeaa toimintaa, mut näin se vaan menee! :)

  Anonyymi: Jos oltais otettu se kämppä, joka meille oli varattu, niin se olis ollut siellä Kortepohjan (?) yliopistokylässä :) mutta nyt vähän tsekkaillaan uusia kämppiä, koska toi tosiaan oli liian iso ja aika kalliskin.. Noni, treffit sitten kehiin vain, oon nimittäin varmastikin hyvin eksynyt ja nurkkahiippari parin ekan viikon/kuukauden ajan :D

  VastaaPoista
 5. hihi aika hassua että sä muutat mun kotikaupunkiin nyt kun mä muutan sieltä pois :-D tai no johan mä oon asunu vuoden muualla mutta en nyt kuitenkaan virallisesti. mullakin on hullu kämpän metsästys käynnissä ja tuntuu ihan mahdottomalta löytää minkään näköstä asumusta helsingistä jonka vuokra olis ees joten kuten järkevä suhteessa kämpän sijaintiin/kokoon/kuntoon. huoh. mutta onnea kämpän metsästykseen!

  VastaaPoista
 6. Ondoyer: Ai sä oot Jyväskylästä! :) onko kiva kaupunki asua? Mä vaan pikavisiitillä kävin ihastelemassa.. Musta tuntuu, että noita kämppiä Jyväskylässä on ihan hulluna tarjolla verrattuna just esimerkiks Helsinkiin. Täälläpäin ei oo mitään opiskelijaystävällisiä hintoja :s jos mun ei tarttis saada rahaa kunnolla elämiseen tosta mun pikkukaksiosta, niin olisit kyllä päässyt asuttamaan sitä! mut mun vuokra on ihan pilviä hipova (ihan itteänikin hirvittää), niin..

  Onnea sullekin, toivottavasti löytyy jotain kivaa suht edullisesti! :)

  VastaaPoista
 7. joo sieltähän mä! kyllä se mun mielestä on ihan kiva kaupunki mut tietty aika pieni ja yöelämä on aika nopeesti nähty. mulla ei siellä oikein asu ketään paitsi perhe ja pari kaveria kun suurin osa on muuttanu/muuttaa muualle opiskelemaan niin aika selkee valinta toi hki oli vaikka siis en tosiaan ois uskonu että solutkin on noin helvetin kalliita. ja se sun kämppä on aika unelma eli ihan hyvällä omalla tunnolla kiskot siitä hyvät rahat! niin ja voinhan mä sulle kaupunkia näytellä sitten kun täältä saksasta kotiudun :-)

  VastaaPoista
 8. Ondoyer: Noo, ehkä se yöelämän pienoisuus on ihan hyvä, niin ei tuu houkutusta öitä myöten ulkona keikkua :) onko kämppää jo löytynyt? Me päätettiin jättää ottamatta se meille tarjottu opiskelija-asunto, koska se oli turhan iso meille. Treffit Jyväskylään Saksan jälkeen, danke! :D

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!