28.7.2010

Clara mon amour

Lomaviikolla olin vaan ja hengailin, en tehnyt mitään suurempia hurjuuksia :) Pari päivää vietin laatuaikaa mun kummityttösen Claran kanssa, joka on niin suloinen, niin suloinen! Me ajeltiin Claran mamman pyörällä ympäri Helsingin rantoja - Claralla on oma hieno lastenistuin pakkarilla ja oma kello myös, jota on tosi kiva pringautella kaikille vastaantulijoille. Eksyttiin mm. stadikalle, Kaivariin piknikille, Seurasaareen ja moniin kivoihin leikkipuistoihin. Toinen on jo niin iso tyttö, että mä niin muistan kun se otti vasta ekan askeleensa..


Tällä hetkellä Clara on mammansa kanssa kiertelemässä Ranskaa ja arvatkaapa mitä.. Meillä on nyt hulppean upea"kesäasunto" Kampista käytössä vielä parin viikon ajan ;)

Mitäs muuten pidätte, onko isommat kuvat kivoja? Mua aina häiritsee kun paljon kuvia laittaessa ne on ihan vinossa eikä koskaan keskellä.. Onko teillä vinkkejä miten homma hoituu ilman tällasta ärsyyntymistä? :D

2 kommenttia:

  1. Katos kun lataat kuvia, siinä aukee se uus latausikkuna. Siinä sit voi valita et haluuko kuvan keskelle, oikeelle vai vasemmalle. Samalla, kun valitsee sen kuvan koon muistaakseni :)

    VastaaPoista
  2. Marke: mä aina laitan kuvat keskelle, mut jos pystyssä olevat kuvat ei oo erittäin suuria ja niitä on paljon allekkain niin ne on aina eri kohdissa :s höh. no itseasiassa tykkään ite noista isoista kuvista, niin hetki ainakin mennään näillä :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!