25.10.2010

HELPHELPHELP!

Tartten apua yhden koulujutun kanssa! Oon tekemässä esitelmää suomalaisesta kulttuurista ja nyt tuli kinkkinen paikka eteen:

Ketkä suomalaiset teidän mielestä näyttää SUOMALAISILTA?


Apua, mä oon ihan sormi suussa tän pulman kanssa :D Suvi Koponen on mun mielestä aika finnish, mut muuten oon ihan tumpelo. Haluan mun esitelmään kuvia, auttakaa hädässä olevaa!

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä Kimi Räikkönen on niiiin perus-suomipoika ku vaan olla voi!

  Ps. Ihana uus ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 2. Marke: Niin muuten on, jes kiitos! :D nyt puuttuu enää vanha suomalainen nainen, hhmmmmm..

  Eilen oli vähän tylsää ja älysin, että blogi tosiaankin tarvii päivitystä ulkoasun, bannerin, kuvaksen ja kaikkien muidenkin sälöjen suhteen ja tällainen tästä tuli :)

  VastaaPoista
 3. Ihanasti on muuttunut, olen samaa mieltä! Pitääkös sinun esitelmän ihmisten olla ihan oikeita ihmisiä? Sillä voishan lähteä esimerkiksi ihan Gallen-Kallelan maalauksista Kalevaa koskien, ensimmäinen suomalaistyttö, joka tuli minun mieleen niin on Kalevalan Aino :)

  VastaaPoista
 4. Susette: Ihanaa, te tykkäätte, nimittäin mäkin tykkään tästä uudesta ulkoasusta tosi paljon! Vaihtelu virkistää ja jo oli aikakin ;) ja sain ihan odottamatonta uutta intoa kirjottamiseen!

  Gallen-Kallelan maalauksia aion ehdottomasti käyttää hyväkseni esitelmässä, kohdassa Finnish Art. Nyt kuitenkin etsin perisuomalaisen näköisiä ihmisiä, joiden avulla pystyn kuvittamaan esitelmäni kohtaa Finnish People (stereotypia) :) kiitti kuitenkin vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Ihana ulkoasu! Hmm... suomalaisen näköinen vanha nainen on mun mielestä...
  TÄÄ!
  http://mummo.sarjakuvablogit.com/ :D

  VastaaPoista
 6. Tiina: Eikä, mummo kyllä piristi mun iltaa :D aivan ihana, kiitos linkistä ja vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Vieläkö tarviit apuja? mulle tulee ekaks mieleen esim laura birn.. se vaalee, liian kaunis näyttelijä :)

  VastaaPoista
 8. Maija: Joo tartten ja toi olikin muuten tosi hyvä! Birnhän on niin suomalaisen näköinen kun vaan olla ja voi! kiitos :)

  VastaaPoista
 9. Samuli Vauramo on mun mielestä suomalaisen näkönen myös vaikka siinä on vähän sellasta "ulkomaan elävän" näköäkin. Mut skandinaavi silti. :)

  ja keski-ikäisiä/seniorijengiä edustaa mun mielestä hyvin Salkkareiden Suppo ja Ulla Taalasmaa. :D

  VastaaPoista
 10. Tiina: niin on, ja se myös tosi kuuma! :D Suppo varsinkin, erittäin suomalaisen näköinen. Onneksi on nyt esitelmät pidetty ja jännitykset jännitetty :) hei muuten! toi mummon piirtäjä on ehdolla Cosmon vuoden naiseksi ;)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!