26.10.2010

Shopping, that's all I do

Hei muistatteko millon viimeksi mä olisin esitellyt mun ostoksiani? Ihan bloggaajien oikeesti, ripustanut ne henkarille ja kuvaillut jotain rättejä ihan hulluna? No, tänään innostuin ja oikein olan takaa :D

Pipoa, hanskaa, kaulaliinaa, oikein talvikenkää ja farkkua :)

Mamma-neuleita syysiltoja lämmittelemään :) 

Oon muutenkin ihan mammottoitunut, leivon mitä erilaisia ja kummallisimpia herkkuja, teen juurespaistoksia, luen tylsiä kirjoja ja paasaan ympäriinsä kuin mikäkin täti konsanaan. Sitä se ikä teettää!

Ai ihana minkä motivaation kohotuksen tää blogin uusi ulkoasu saikin mussa aikaan! Toivottavasti tekin tykkäätte :) ja huomaatteko, bannerina toimii ihan ite otettu hieno taidekuva ;)

8 kommenttia:

 1. Hui ku siitä on pitkä aika ku oon viimeks kommentoinu tänne! Nyt päätin laittaa piristystä sinne pohjosempaan (: Kivoja shoppailuja oot tehny, kotiutin viime viikolla ihan samat farkut ja melkeinpä samanlaiset kengät haha (; Etelä-Afrikkaan on hirmunen ikävä ja oonkin mietiskelly lähteväni opiskelemaan sinne heti lukion jälkeen :p Kattelin ihan kateellisena teidän Pariisi-kuvia, vau! :)

  Ihanaa syksyä sinne ja jos et oo vielä muistanu ni katteleppa Muumimörkö-video piristykseks, mä aina hihitän sille! (:

  paljon terkkuja pikkuJiiltä!

  VastaaPoista
 2. J: No totta turiset, niin se aika vaan vierähtää! :) Enpä usko, että ollaan ainoita, joilla on noi ginan farkut ja valkoset tossuliinit ;) no mut hei, pääasia et itse tykkää! Mullakin on aikamoinen ikävä jenkkeihin, iskee aina välillä salakavalasti.. ihan mahtavaa, jos oot pohtinut lähteväsi sinne, mäkin ehdottomasti aion miettiä mahdollisuutta vaihtovuodelle.

  Ja ai että kun olisin niin halunnut laittaa kaikki miljoonasataa Pariisi-kuvaa teidän kaikkien näkyville, mut siinä olis mennyt ikä ja henki..

  Tiedätkös, mä katon joka toinen viikko kaikki mun ja Gummanin ja GUbbenin videot, aina tulee tippa linssiin ja tajuton ikävä. Mörkö on paras! :)

  Ihanaa kun kommentoit, piristit mun iltaa pikkuinen <3

  VastaaPoista
 3. Meillä taitaa olla niin omalaatuset tyylit että ;) Bongasin ne ginan farkut kaiken lisäks vielä yhestä blogista ja oli ihan pakko saada: pillit + vetskarit punteissa = <3 !

  Ootko pitänyt paljon yhteyttä Jenkki-perheeseen? Et oo harkinnut enää lähteväs kokonaan? Houkuttais ihan hirveesti lähteä Jenkkeihin, Ausseihin tai ehkäpä Välimeren rannikolle aupairiksi. Aikasemminhan siitä jo haaveilin ja nyt olis ikääkin jo lähteä, että taitaa olla ensi kesänä jo toivottavasti edessä matka kohti tuntematonta. Ainoastaan vähän päänvaivaa tuottaa kun ei tiedä mistä ettiä jne... :c

  Voi ihanaa! Pakko käydä itekkin tsekkaamassa nyt Muumimörkö, se saa vaan joka kerta hymyn niin korviin. Voiko sulosempaa lasta olla olemassa?! :') Kiva kuulla että piristi! :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin bongasin ne Jannin päältä + että mulla on ollut noin 3v sitten täsmälleen samanlaiset ja ne on jo vähän päivänsä nähneet, josta oon ollut tooosi surullinen :( joten uutta farkkua vaan kehiin!

  No en mä kyllä kauheesti oo yhteyttä pitänyt, ei jotenkin siltä puolelta toi yhteydenotto vaikuta kauheen innostuneelta, tiedä sitten mikä tähän syynä.. Esimerkiksi kun g&g oli kesällä Suomessa, oltiin sovittu treffit ja edellisenä iltana ne vaan tosta noin peruttiin ihan naurettavan syyn takia: Gubben menee leikkimään naapuriin serkulleen, hei ookoo!! Mut emmä oo enää harkinnut ollenkaan lähteväni, vaihto-oppilasvuotta kyllä vakavasti harkitsen ja sen luulenkin toteuttavani :)

  Aupairiksi vaan! Se on loppujen lopuks niin antoisaa, niin edullista, niin hyödyllistä, niin ihanaa, (listaa voisi jatkaa loputtomiin), että lähdet! :) aupairworld, ef, google yms..

  Gumman on aina mun pienen pieni prinsessa, voi toista<3

  VastaaPoista
 5. Mulla oli kans melko samanlaiset farkut Ginasta, ne päätti hajota E-Afrikassa, josta olin myös hyvin surullinen. Onneks löyty noi, ahhh! 8)

  Ohhoh, toi on tosi harmi! Veikkaanpa et lapset olis kuitenkin halunnu nähä sut... Ja oli tosiaan ihan naurettava syy, ne oli varmasti odottanu et näkee sut ja sä olit odottanu et näät ne... :/ Mihin päin oot meinannu suunnata vaihdon, Caliin kenties? ;)

  Pitääpä ruveta tutkimaan ja touhumaan, toivottavasti tärppäis ja pääsis lähtemään. Ihan hirvee matkustuskuume mulla, kokoajan pitäis päästä ja mennä johonki... Haluisin kyllä päästä täält koulusta ajallaan pois, et täytyy vähän rajottaa tota menemistä :D

  VastaaPoista
 6. J: Kyllä mua harmitti suoraan sanottuna ihan vitusti se kesäinen tapaamisen peruuntuminen, ei ne kuitenkaan montaa kertaa vuodessa täällä ole. höh, no ei voi mittään!

  Mä en tiedä vielä ollenkaan minnepäin olisin suuntaamassa, ehkä Eurooppaan, ehkä Jenkkeihin, ehkä Aasian, who knows :) Annetaan ajan näyttää, täytyy vähän ottaa selvää, että missä tuota mun alaa voi opiskella :)

  Koulu nyt loppuun niin sitten oot vapaa kun taivaan lintu!<3

  VastaaPoista
 7. Mua harmittaa sun puolesta niin paljon! :( Onks niillä nyt ketään aupairia siellä, tai vieläkö se on joka meni sun jälkeen sinne? No ens kerralla sitten näätte!

  Oho, Aasia kuulostaa aika villiltä! Mitä alaa sä nyt tarkalleen opiskelitkaan? Ite haluun lähtee ulkomaille lukemaan urheilupsykaa, ainakin tällä hetkellä vielä kiinnostais... :D

  Niinpä, sen ku hoitais vielä kunnialla loppuun ni ei olis mitään rajoja, ahhh!

  VastaaPoista
 8. J: Gummanilla ja Gubbenilla on ollut varmaan 7 aupairia mun jälkeen! välillä ihan ihmetyttää toi kassahihna-vauhti, joilla niiden aupairit vaihtuu :s do not ask me why!

  Mä opiskelen kulttuurituotantoa, tapahtumien, musiikin, elokuvien, teattereiden ymsyms tuottamista :) aika mielenkiintosta puuhaa!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!