5.12.2010

Always late

(Mä olen AINA myöhässä. Leikitään, että kerkesin julkasta tän postauksen eilen, niin sitten kaikki on jees :))

Neela-pupu, sisko kirjottelee nyt sulle. Halusin kertoa, että olet mulle yksi maailman tärkeimmistä ihmisistä, oot mun pikku aurinko :) Saat mut aina hyvälle tuulelle, oot niin hassu. Mua harmittaa, että aina pienenä huijasin sulta kaikki karkit sillä mun lammas-paimen-leikillä.. Ja harmittaa myös, että sillon kun hogasit, että mä vähän jukutan sua mun leikkien kera, niin kävin silti salaa napsimassa sulta karkkeja. Hmh, en ole paras isosisko en, mutta kyllä sä silti musta tykkäät ;) Ja hei, mä annan sulle aina kaikkia kivoja vaatteita, niin paree olis tykätä!

Piti myös sanomani, että miljoonasti onnea synttäripäivänä, tuhat halia ja hirveesti kutitusta, olet nimittäin paras sisko ikinä!

4 kommenttia:

  1. KIIIITOS<3 Oot ihana!! <3

    VastaaPoista
  2. Ihana Jansku!! Löysin muuten lappusen kaapejani putsatessa missä luki Anna <3 Jannina, rupes naurattaamaan ihan sikana. Ihan ku oisit ollu mun tyttöystävä for real XD Hyvää joulun odotusta ystäväin!

    VastaaPoista
  3. Anski: Hahhaha, niinhän me oltiin, nukuttiin yhdessä joka viikonloppu lusikassa, vaikka mulle oli aina peti lattialle pedattuna :D voiettä, on kova ikävä<3 Toivottavasti joulumieltä on vähän vaikka jenkeissä onkin ihan pyllystä viettää joulua.. PUS!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!