10.12.2010

Day 8: Picture Of The Last Place You Visited

Heippavaantaas :) Kai kaikki on jo linkitellyt mun kämppäilmotusta eteenpäin? Joo, mä tiedän, vuokra on aika korkee, mut pakko on sen verran pyytää, et saa lainat ja yhtiövastikkeet maksettua.. Uskokaa tai älkää, putkiremontin jäljiltä tosta 800€/kk vuokrasta ei mulle jää käteen penninhyrrää, että jippii vaan, mun asunto on nykyään pirun kallis! huhhuh.

Mulla oli tosi kiva viikonloppu (ihan hyvä kirjottaa näin jo seuraavan viikon perjantaina :D like I said, I'm always late!). Tanssiaiset oli a huge success, mulla oli kivaa, meillä oli kivaa :) meidän hotellihuone oli tosi upea, enkä tosiaan pistänyt pahitteeksi niitä pulikointeja ja saunomisia ennen valmisteluja ja seuraavan aamun heikohkon olotilan parantamiseksi. Ja hotelliaamiainen nyt vaan on niin luksusta!

Ja mä sain kavereita, believe it or not :) Mulla alkaa pikkuhiljaa olla enemmänkin kavereita kun vaan mun kimppakyytiläiset, tämä on edistystä. Mä tosissaan luulin, etten ikinä löytäis kavereita eikä kukaan niistä haluis olla mun kanssa, koska oon sellanen hölösuu.. Mut nyt oon löytänyt pari kivaa samanlaista hölösuuta, joten tämä tietää hyvää! Huomenna meillä on hölösuu-peli-ilta ja sunnuntaina hölösuu-lätkämatsi meidän järven jäällä! Kivaakivaa.

Huikean hotelliaamun jälkeen hyppäsin Helsingin junaan matkalaukkuineni ja suunnistin mun rakkaan kummitytön, Claran, luokse viettämään viikonloppua :) Pidettiin ihana tyttöjen la-ma ja siihen kuului mm:


Pulkkailua ja ulkoilua ihanan lumisessa Helsingissä

Yleistä söpöilyä ("titta på mej, jag är så söt!")

Joulukadun ihailua

Joulukorttien askartelua

Leipomista (taas ne palo..)

Ihanaa rentoutumista

.. sekä ilkeän marsun vahtimista!

Miksi meninkään lupautumaan marsuvahdiksi joulun ajaksi? :D ainiin juu, ollaan yöpaikkaa vailla ja Clara mammoineen karkaa Ranskaa jouluksi, joten ehkä tää menee. Mut mä pelkään tota marsua.. Se oli niin vihanen!

Sitten me Claran kanssa käytiin saunomassa ja höpöteltiin tyttöjen juttuja. Clara hoki koko viikonlopun ajan, että se haluaa mun muuttavan niille, Jyväskylä on kuulema tyhmä.. 

Kerettiin onneksi viikonloppuna treffaamaan myös mun omia ihania ystäviä, Saaraa ja Sofiaa, joten kun saa kolme kärpästä samalla iskulla, niin mut on ylipuhuttu Helsinkiin, ihan varmasti! 

Ja jos siis jollekin jäi tästä mun hännättömästä höpöttelystä epäselväksi vastaus otsikkoon, niin sehän on Helsinki, the city I truely love!

2 kommenttia:

  1. Ihanii kuvia :) <3 Ompas Clara söpö! Ja sä myös ;)
    ps. Lole mikä marsu!

    VastaaPoista
  2. Neela: Clara on ihanin, niin suloinen <3 ja marsu on PELOTTAVA :D

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!