1.2.2011

I had a dream..

.. About a dress! Ja voi jumalauta, että se uni aiheuttaa mulle vieläkin päänsärkyä ja himoa, vaikka siitä on jo kohta viikko :D Mun unessa mä olin shoppailemassa ja hypistelin koko unen ajan sellasta valkosta rentoa kukkamekkoa ja kun heräsin näin itteni temmeltämässä pisamat poskilla kukkamekko hulmuten pitkin kesälaitumia. PAKKO SAADA!

Ongelmaksi on koitunut se, että koska se unen mekko oli täydellinen, niin en tuu ikinä löytämään mistään samanlaista :( joten olen päättänyt ryhtyä ompelemaan ekaa kertaa elämässäni! En vielä tiedä missä ja miten, mutta mä haluan sen mekon ja sillä sipuli :DKaikki kuvat on googlesta tuntikausien etsinnän jälkeen löydetty eikä niistä silti yksikään ole mitään verrattuna mun unen mekkoon.. Siinä sais olla valkoinen tuubitoppimainen yläosa ja vaaleakukallinen hulmuava ja tyttömäinen alaosa. Sen tulis kuitenkin olla rento, ei mikään juhlamekko :)

Onko kellään innokkaalla ompelijalla vinkkejä mitä mennä kangaskauppaan ostamaan? Ja onko tää yritys ihan toivoton - oon nimittäin aika surkea käsityöläinen.

HELP ME! HELP ME! HELP ME!

Murrr, lähden nyt Zumbaan kiukkuamaan mun mekosta.

4 kommenttia:

 1. Kirjastoon ja käymään Suuren Käsityön vuosikertoja läpi vain, sillä sieltä kaavat irtoaa ja selviää! :)
  t. meneillään vaateompelun kurssi ja 5 vuoden vuosikerrat käyty läpi jo!

  VastaaPoista
 2. Susette: Heti kun sais ittensä raahattua kirjastoon, niin takuuvarmasti jään sinne innoissani kaavoja etsiskelemään :) sitten vielä ompelukonetta etsimään :D

  VastaaPoista
 3. moikka! ihana kämppä ja tyyli sulla, mutta osaatko kertoo mistä toi viimenen mekko löyty? Siis puhtaanvalkonen yläosa ja kukka-alaosa? Se on nimittäin aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Moikka! Oi kiitos paljon :) mun on nyt kyllä pakko todeta, etten yhtään muista mistä ton viimesen mekon nappasin, ja nähtävästi on kuvien lähteetkin jäänyt kokonaan laittamatta :s

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!