19.2.2011

Tuparit ja JÄRKKYSTRESSI!

Murrr. Meil on tänään tuparit, mun ihanat ystävät Helsingistä on ollut aamu kympistä asti matkalla tänne, mä istun koneella nöröttämässä rähjäsenä ja ihan ällönä, enkä vieläkään oo saanu imuroitua. HALOO, oiskohan kenties jotain parempaa tekemistä??


Meille on näillä näkymin tulossa aika paljon porukkaa, joten voi olla, että aikamoiset bileet on luvassa! Tai no tottakai, koska ne on mun bileet ;) Toivottavasti ens kerralla saatte kuvitukseks jotain muuta kun näitä mun iänikuisia "I love my self"-webbikuvia :D ps. Musta vai puuteri? Ja ainiin, oon taas ihan rakastunut noihin mun ruuhkatukka-clippeihin, pakko varmaan änkeä ne tänään päähän!

5 kommenttia:

 1. hmm mä äänestän puuteri :D pidä hauskat bileet ;P Tääki tyttö lähtee tästä valmistautumaan iltaan!

  VastaaPoista
 2. Pakko tulla kommentoimaan! Alotin lukemaan sun blogia sillon kun olit aupparina ja sain vähän lisäintoa sun blogista lähteä kanssa ja nyt oonkin Nykissä au pairina 5v. tytölle :) Kiva, että oot saanut opiskelupaikan ja elämä hymyilee! :)

  VastaaPoista
 3. Morty: Puuteriin mä päädyinkin :) bileet oli hauskat, mutta mielenkiintoiset :D

  Sini: Heissan! Ihanaa, kun kirjotit ja ihana kuulla, että ees hitusen lisäintoa oot saanut mun toilailuja lukiessa :) Onko ollu kivaa, ootko nauttinut siellä olosta? Elämä hymyilee kyllä, nyt kun vielä migreenistä ja oksennustaudista selviäis, niin kaikki ois jees :))

  VastaaPoista
 4. Joo on täällä tähän asti ollu tosi mukavaa( toinen viikko menossa) ja tykkään tästä perheestä tosi paljon! Ihan kun oltais vanhoja tuttuja tän äidin kanssa :) Ja nyt kun tutustuin tossa lähellä asuvaan toiseen aupairiin niin on viikonloppusinkin tekemistä! Oon kyllä ilonen että lähdin! Voi ei, haet apteekista jotain ihmejuomia ni parannut ;)

  VastaaPoista
 5. Sini: Kuulostaa mahtavalta, nyt otat kaiken ilon ajastas irti siellä! :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!