10.2.2011

Moi, mä kävin kirpparilla
Ja pidin taas pitkästä aikaa omaa kivaa webbi-kameran kanssa :D 

Viikonloppuna kävin hurahtamassa Helsingissä, ihmisten ilmoilla ;) Juoksin koko viikonlopun pää kolmantena jalkana ympäri pääkaupunkiseutua, sunnuntaina bussimatkalla kotiin olin kyllä niin puhki ettei mitään rajaa!

Perjantaina humppailtiin Sofkun ja Annin kanssa juoruilujen kera, lauantaina pörhälsin Veikkolaan kummipojan 1v synttäreille (LOVE) ja illalla sitten sekotettiin Saaran ja Lindan kanssa Helsingin yöelämän pakkaa täysin! Sunnuntai aamuna raahasin itteni vielä Valtteriin, ja se oli niin worth it, vaikka olinkin nukkunut 1,5h ja olin vielä vähän humalassa siellä kirpparilla, hupsis.

Kirpparilta tarttu mukaan ties mitä, mut ihan paras ostos oli toi karvalakki, joka oli täydellinen mun rättipoikkipuhki-krapulasunnuntaihin!

Heti, kun saan Sartsalta ja Sontsalta (vinkvink) kuvia illoista, niin jaan tämän mukavan ja menokkaan viikonlopun teidän kanssa hieman kattavammin :) Ja heti kun mun jalat ei oo näin kuolleet tosta respassa seisoskelusta. Mutta nyt vielä sellanen juttu, että ainiin haluan vauvan.

Heippa! Pusuja ja haleja jakelee Jannina, joka käy todella ylikierroksilla!

5 kommenttia:

 1. Toi kukkamekko on IHANA! -Saara-Mari-

  VastaaPoista
 2. Peppa: Löytöjä on vielä vaikka kuinka paljon lisää! :) Kirpparit on kyllä ihan huippuja.

  Saara-Mara: Se on hame ;) yhdistettynä mustaan toppiin. Mäkin tykkään tosta ihan himona, muistaakseni maksoin 3€. Olisit ollut yhtä ahkera kun mä ja raahannut sen persees 2h yöunien ja miljoonan juoman jälkeen kirpsulle! :D

  VastaaPoista
 3. Hahah, ehkä saatan pölläistä tuon hameesi huomenna ;)

  Itseasiassa mua on sen jälkeen ku hehkutit sitä kirpparireissua ni alkanut himottaa sinne meneminen, aion kyllä mennä heti kun vain mahdollista!! -Saara-Mari-

  VastaaPoista
 4. Sartsa: Jos haluat pimpsusi palelluttaa, niin tervemenoa vain! :D Kirpparille siitä hushus!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!