3.4.2012

My Name Necklace

Tässä olis vielä Saaralta lahjaksi saamaa nimikorua in action :) Ai että mä tykkään siitä! Musta on ihanaa, ettei vastaan tule varmastikaan kävelemään 100 samanlaista korua, vaikka toi Carrie-koru onkin nyt tosi in. Mun nimi vaan on sen verran erikoinen "kahdella ännällä, yhdellä iillä", että saan ihan surutta olla "erilainen", (vaikka välillä meneekin hermot juuri ton kirjotusasun tavaamiseen). Oon muutenkin aina pitänyt omasta nimestäni ja paljon - kiva olla poikkeus sääntöön ;)

Tuli samalla napsittua muutamat kuvat mun uudella puhelimella (johon muuten olen korviani myöten rakastunut myös), ja heitetäänpä tänne tällaista hyvin ei-Janninamaista settiä, eli päivän asua! :) Tänään uuden ihanan nimikorun inspiroimana halusin pistää päälle jotain kultaista, joten korun lisäksi mun tän päiväseksi kokousasuksi päätyi:


H&M:n valkoinen silkkipaita kultaisilla napeilla
Gina Tricot:n täydellisimmät Perfect Jeansit 
H&M:n konjakin ruskeat talvisaappaat (kirppislöytö 3,70€!)
H&M:n konjakin ruskea iso laukku


Klassista ja naisellista. Oon vihdoinkin pikkuhiljaa alkanut löytää omaa tyyliäni enkä enää sorru sinapinkeltaisiin hapsulaukkuihin, riekalefarkkuihin tai reikätoppeihin. Oon tässä yrittänyt uusia mun vaatekaappia hieman ajattomin ja klassisin vaattein ja tällä hetkellä vaatehuoneen uumenista löytyy paljon pitsiä, silkkiä, bleisereitä, kauluspaitoja, vaalean- ja tummansinistä, raitaa ja valkoista. Asustepuolella voiton vie kyllä ihan 10-0 kaikki konjakinväriset härpäkkeet :) 

Sellaista! Nyt peiton alta pikaisesti kauppaan, sitten taas takaisin nukkumaan. Pikkasen on energiat vähissä hirveen 11-päivän työputken ja paljon valvotun viikonlopun jälkeen. Ehkä se tästä taas pikkuhiljaa, toivottavasti aurinko jaksais paistaa mahdollisimman monena päivänä, se ainakin piristää :) Piristävää viikkoa kaikille, vaikka toi lumen tulo näin huhtikuussa pikkasen masentaakin!

5 kommenttia:

 1. Ihana koru! :) Ja söpö Jannina! <3

  VastaaPoista
 2. Mullakin ostoslistalla konjakkiset saappaat.. <3

  VastaaPoista
 3. Annie: Eikö olekin! Se on mulla kokoajan kaulassa :)) kiitos!<3

  Saara: Oiskohan Bernissä kirppareita? :O

  VastaaPoista
 4. Oooh sä olet kotiuttanut tuon laukun! Harkitsin itsekin pitkään, mutta sinne se kaupan hyllylle jäi.. Pakko kuitenkin vielä kehaista että aivan ihana tämä blogisi ulkoasu, varsinkin banneri on upea ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Jeps, H&M:n halpislaukku on kyllä ollut huippu ostos - näyttää kivalta, mahduttaa sisäänsä kaiken turhan ja on kestäväkin ollut, tykkään! :) Kiitti paljon, muakin aina inhottavina sadepäivinä (ja muinakin huonoina päivinä) jaksaa piristää bannerin iloiset ja innoittavat kuvat!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!