27.4.2012

A new wind will find me


Hei murut! Uudet tuulet puhaltelis taas tämän neidin elämässä. Mulla alkaa nimittäin tasan kuukauden päästä työt vasta-avattavassa uudessa hotellissa ja nyt pikkuhiljaa alkaa jänskäämään. Päästä avaamaan uutta hotellia - vau, ei sellasta tilaisuutta ihan kaikille tule. Vahva tunne on siitä, että tämän uuden "valloituksen" siivittämänä ainakin hotellialalla olis ihan kivakin tulevaisuus tiedossa, mahdollisesti :) 

Mähän rakastan mun työtä: asiakaspalvelua, kieliä, monia eri kulttuureja, haasteita, hämmästyksiä ja kiirettä. Eikä sovi unohtaa ihania työkavereita, joiden ansiosta jaksaa huonommatkin päivät töissä. Välillä työpäivän jälkeen tuntuu jopa siltä, ettei ollenkaan ees haluis kotiin lähteä. 
Työmyyrän vikaa mussa on aina ollut ja tulee aina olemaan.

En tiedä minne tulevaisuus työkuvioiden saralla mua vie. Työskentelen hotellialalla, opiskelen kulttuurituotantoa. Kulttuurituotanto on mielenkiintoinen, haastava ja värikäs ala, jonka parissa mä viihdyn, mutten kuitenkaan nää itseäni sen parissa jokapäiväistä työtä tekemässä. Tykkään huimasti kaikista kouluun liittyvistä harjotteluista, sellasista kivoista pikkuprojekteista, jotka itse omasta tahdostani oon suunnannut aina lastenkulttuurin puolelle. Tälläkin hetkellä kovaa tarmoa täynnä tuotan lastenleirejä, -tapahtumia ja muita mukavia tempauksia täällä Jyväskylässä. A lot of FUN!

Tuleva kesä tulee olemaan aikalailla töille "pyhitetty", mutta onneks löyty sentään pieni rakonen myös pikkuruiselle kesälomalle. Suuntaan heinäkuun alussa kesälomamatkalle Saaran tykö Sveitsiin ja suunnitelmissa olisi tehdä pientä roadtrippiä Sveitsi-Italia-Ranska-akselilla mahdollisesti sekä vain nauttia Sveitsin kesästä, lämmöstä, maisemista ja tietty toistemme seurasta. Ja tän reissun siivittämänä jaksaa sitten loppukesänkin uurastaa hymy korvissa uudessa hotellissa!

Poikaystävän kanssa asiat lähti ihan uuteen nousuun sen inhottavan pääsiäisepisodin jälkeen. Kaippa tässä porskutellaan taas eteenpäin menemään yhdessä käsikäden. Meillä muuten tulee ens viikolla 2 vuotta siitä, kun alettiin seurustelemaan, hui! Niin se aika rientää ja hermot sen kun kiristyy ton herra omapäisen kanssa :D Ei vaan, kaikki hyvin, trust me.

Johan tuli elämänkerta. Jep, mutta kesä mennään näillä kuvioilla, katsotaan sitten syksyn ja tulevan talven suhteen, josko silloinkin puhaltaisi uudet tuulet jollain elämän osa-alueella.. Siihen asti pidän mystisyyden verhoa visusti kiinni ;) Mikä runoilija täältä kehkeytyi, haha!

Ihanaa viikonloppua kaikille, Jyväskylään ainakin on luvattu ihan kivasti noita lämpöasteita, joten nautitaan kaikki lämpösestä kevätsäästä. Ja kaikesta muustakin 

2 kommenttia:

  1. Ai sä pääsit sinne, huippua! :) Vois kuvitella, et siellä on vähän eri meininki sitten, kun A:ssa (siis lähinnä kiukuttelevien asiakkaiden suhteen, jos ne edelleen jaksaa jauhaa siitä parkista jne..haha). Mua ei sais enää kirveelläkään takas hotellin respaan, mutta ihana kun se on sulle niin oma ja sopiva juttu! :) Täytyypä yrittää tulla kesällä sinne sit lomailemaan oikein hotelliin! :D

    VastaaPoista
  2. Annie: Jeps, radan toiselle puolen tie vie jälkeen toukokuun! :) Parkki sekä wlan kiukuttaa, kesällä ne ilmastointiasiat, thank god ne ajat on nyt ohi :D Ootko viihtynyt uusissa jutuissa (en kyllä vieläkään tiedä mitä teet :))? Onhan noi respajutut sellasia aikansa kutakin, mutta mulla ainakin tää innostus on vasta saanut siipensä! Katotaan sitten tän hullunmyllykesän jälkeen, että minkälainen ääni sillon on kellossa. Tuu hei ihmeessä moikkaa, laitetaan sitten uudesta hotlusta sulle/teille joku sika kiva huone <3

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!