7.8.2012

Don't tell me summer has gone

Heips, johan on fiilikset tulla kirjottelemaan. Tuli kyllä vähän sellanen spooky-olo ton "kuvavarkaus-jutun" jälkeen, että meinasin kokonaan heittää hanskat tiskiin tän kirjottelemisen suhteen.. Kuitenkin pidän kirjottamisesta ja ennen kaikkea tästä blogin ja teidän tuomasta energiasta ja ilosta niin paljon, etten mä ihan hevillä luovuta ;) Toki jatkossa varmaankin vähän tarkemmin mietin, että mitä kuvia pistän tänne ja kenestä ja joudun varmaan kaikkiin kuviin lisäilemään jotain tyhmiä ©-juttuja/vesileimoja - vaikka eihän ne niitä sekopäisimpiä tietenkään estä. Joka tapauksessa, tämä keissi on nyt siirtynyt eteenpäin selviteltäväksi ja mä lopetan siitä jauhamisen :)


On se Jyväskylä sitten nätti paikka. Kauan mä vielä täällä tulen asumaan, siitä ei ole tässä vaiheessa tietoa. Koulu alkaa olla opinnäytetyötä vaille valmis, työt on ja rullaa, suunnitelmia olis vaikka minkälaisia jo nyt loppuvuodelle. Vielä hetken maltan vaan olla ja ajatusten ja haaveiden virrata ja antaa tulevaisuuden tuoda tullessaan kaikkia uusia haasteita ja yllätyksiä eteen :)

Toivotaan, ettei kesä vielä ihan olis ohi 
- mun mielestä se ei vielä ees kerinnyt kunnolla Suomeen saapumaan!

5 kommenttia:

 1. Kirosin just ku tulin kotia et Ouluun ainakin oli tullu ihan syksy työpäivän aikana.Pakko päästä jonnekki rantakohteeseen syksyn/talven aikana, mun pää ei ainakaan kestä ens kesään tämän "kesän" voimin!

  VastaaPoista
 2. Peppa: Yök, mäkin oon jo nähnyt lehtien putoilevan puista :( NOOOOO! sama täällä, mulla onkin tapana tässä nyt kolmen vuoden ajan ollut karata aina joulu-tammikuussa johonkin lämpimään, tänäkin vuonna voi jotain kivaa olla luvassa ;)

  VastaaPoista
 3. Nythän se paras aika vuodesta on just alkamassa, loppukesä ja alkusyksy <3 love it! Kyllä se kesä on koko ajan ollut päällä, sen tajuaa vasta sitten kun se on ohi. Niin käy joka vuosi :D Nähdään pian Pippe!

  Eki

  VastaaPoista
 4. Aaaaw!! sun banneris on upee! ♥ http://vivala-vida.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kuntsis: Loppukesän kruunaa kyllä meidän tyttöjen ilta, jos nyt vaan päästään kaikki samaan aikaan samojen viinilasillisten äärelle<3

  Sofi: Kiitos! :))

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!