5.8.2012

Häiritsevää

Noniin, nyt minäkin olen saanut nähtävästi kokea tän vähän tunnetumpien bloggaajien kirouksen - kuvien varastamisen ja niillä esiintymisen (enkä nyt siis missään nimessä väitä, että mä olisin mikään bloggaaja edes, harmittavan yleistä vaan näin bloggailun ollessa pinnalla tämä laiton meno).

Jeps, elikkä kiitos valveutuneiden silmien, sattui eteeni ihkaensimmäinen (tai kukas sitä tietää) feikkiprofiili musta. Twitteriin oli luotu tili, jonka taustalla oleva henkilö esiintyi mun valokuvilla. Siellä oli valokuvia musta, mun ystävistä, mun poikaystävästä sekä jotain mun ottamiani kuvia esim maisemista yms. Mä en vaan jotenkin ymmärrä, että mitä joku ihminen tollasesta saa? Eikö vaikutakin aika hemmetin häiriintyneeltä? Ei taida olla ihan kaikki valot päällä..

Onneks kerkesin napata kaikki kuvat ja suurimman osan twiiteistä printscreeneinä..


Tiedän myös, että kyseinen henkilö tämän kaiken takana lukee tai ainakin on lukenut tätä mun blogia, koska kaikki kuvat olivat täältä kotoisin. Siispä nyt, jos tunnet piston sydämessäsi, mielelläni kuulisin selityksen tähän kaikkeen ennen kun lähden asiaa viemään eteenpäin: pistä vaikka sähköpostia jazyliini(a)hotmail.com.

10 kommenttia:

 1. Eikä! Mikä ihmisiä vaivaa :(

  VastaaPoista
 2. Peppa & Annie, näinpä :(

  VastaaPoista
 3. tosi kurjaa :( toivottavasti homma selviää pian! <3

  VastaaPoista
 4. J: toivotaan niin, rikosilmotus ainakin otettiin tosissaan ja huolella vastaan :)

  VastaaPoista
 5. HYYYYYI :SSSSSSSS Ihan kamalaa!!! Just ton takia mä en koskaan laita mitää lasten kuvia blogii, täytyy vissii muitaki kuvia alkaa karsimaan :S

  VastaaPoista
 6. Marke: NIIIN! Mullakin vaan mielessä kokoajan sana hyi hyi hyiiiii.. Tuli taas halu laittaa blogi salasanan taakse, mutta auttaako se tässä vaiheessa enää mitään :(

  VastaaPoista
 7. Oliko käyttäjän nimi sattumoisin TiiaTortilla tjsp? Sitä taidettiin ihan yleisesti epäillä feikkiaccounttina mutta kellään ei tainnut olla tietoa mistä kuvat oli mahdollisesti pöllitty. Ei ollut ensimmäinen kerta kun kyseinen henkilö teki profiilin sinne toisten kuvilla, ekalla kerralla jäi kanssa kiinni ja sitten näköjään keksi nää sun :/ Jos nyt ihmettelet että miten nuo tunnistettiin niin pyöri saman "fandomin" piirissä.

  VastaaPoista
 8. Tuo TT:n feikkiaccountti tuntuikin jotenkin epäilyttävälle. Epäilen toistakin, mutta en saa päähäni missä olen nähnyt niitä kuvia..Ikävää tälläinen. Mikä saa tekemään tuollaista?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Jep, sattumoisin oli sama henkilö kyseessä.

  Anonyymi: Itseasiassa juttu on vielä hieman hämärämpi kun olettaa voisi, nimittäin sen lisäksi, että esiintyi mun kuvilla, niin twitterissä yleisesti jakoi "elämäänsä", joka täsmäsi pilkulleen yhden tuttavani elämään :D Olipas oudosti selitetty, mutta TT:n opiskeluaikeet Losiin yms olivat täysin samat kun tuttavallani eikä hän missään nimessä ole tän takana. Creepy creepy creepy. Toivotaan, että ihmiset tulisivat järkiinsä ja uskaltaisivat esiintyä omilla kuvillaan netissä tai sitten olla kokonaan esiintymättä!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!