12.8.2012

Herkkuruokaa ja haastetta

Oon ollut nyt kesällä aika paljon itsekseni kotona Jyväskylässä töiden takia. Mä ainakin ite oon tosi laiska tekemään pelkästään itelleni ruokaa ja yleensä se meneekin siihen, että syön 1 x päivässä töissä ja loput ruokailut on sitten sellasta napostelua, ei hyvä ei. No, nyt oon kuitenkin ihan hurahtanut tekemään maailman parhainta "tyttöruokaa", nimittäin superhelppoa ja mielettömän maukasta tomaattikeittoa :) Oonkin tainut hehkuttaa sitä aika monta kertaa aikasemminkin täällä blogin puolella ja jos haluu oikeesti makunautinnot täräyttävää soppaa, niin täältä löytyis reseptiä!


Kokkailujen lisäksi oon edelleenkin leikkinyt salapoliisia ton kuvajutun takia ja sitä myöten myös tarkastellut mun blogia. Voi vitsi mitä kaikkea hauskaa tuolta luonnoksista ja kaikenmaailman uumenista löytyisikään! :D Sieltä tupsahti myös esiin tällainen muutama kuukausi sitten saatu haaste ihanaiselta syysmorsian Annilta, johonka nyt aikani kuluksi (äiti en halua vielä mennä nukkumaan!) vastailen :) So here we go! Rehelliset ja ensimmäiset mieleen tupsahtavat vastaukset sitten.

1. Mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle?
Puhelimen (voi pelata Bubble Shooteria, johon oon aivan liian koukussa), jonkun ihanan ihmisen ja biksut.

2. Mitä ruokaa/ruoka-ainetta et voi sietää?
Maksaa enkä verestä tehtyjä juttuja, hyi kamala.

3. Mikä on pohjoisin paikka missä olet käynyt?
Kyllä se on Suomen Saariselkä, piti ihan googletella että miltäs se Lapin kartta näyttääkään.

4. Oletko allerginen millekään?
En ole, mut aina pienenä olisin halunnut saada samanlaista "erityiskohtelua", kun allergikot ja keksin itselleni kaikkia hassunhauskoja allergioita.

5. Mitä syöt yleensä aamupalaksi, vai syötkö aamuisin ollenkaan?
Jos ja kun kerkeen, niin yleensä keittelen muutaman kananmunan ja nappaan ne työmatkalle mukaan. Sitten jos on enemmän aikaa, niin syön joko puuroa tai weetabixejä :)

6. Suosikki tv-sarjasi?
Tällä hetkellä EHDOTTOMASTI Suurin Pudottaja. Nykyisin istun aina arki-illoin telkkarin ääressä kauheen herkkukasan kera ja katson Suurinta Pudottajaa hmmmm.. 

7. Mitä kotitöitä vihaat tehdä?
Tiskausta, en vihaa mitään muuta niin paljon kuin tiskausta. Onneks oon saanut taktikointini takia niin monet huudot siitä, että tiskaan huonosti, että tiskaus on kielletty multa, jes! ;D

8. Huonoin tapasi?
Myöhästely, oon aina sovitussa paikassa joko viimesellä minuutilla tai sitten pistän sen surullisen kuuluisan "myöhästyn 5min"-tekstarin. 

9. Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista?
Jokainen tehköön vartalollaan mitä itse haluaa, mutta jossain vaiheessa täytyy itekkin älytä vetää raja. Pieni fiksaus tai suuremmat operaatiot esim. terveydellisistä syistä on ihan ookoo, mutta kun alkaa näyttää Jocelyn Wildensteinilta, niin huh. 

10. Salmiakki- vai hedelmäkarkit?
Salmiakkikarkit henkeen ja vereen! 

11. Mikä biisi saa sinut aina hyvälle tuulelle?
Kaikki Jukka Pojan biisit, Mielihyvää, Silkkii.. Myös Kanye Westin Stronger on aikamoinen tunnelmankohottaja kaikkien hauskojen muistojen takia :)

Det var det! Nyt sukellan vällyjen väliin ja huomenna otan itteäni niskasta kiinni ja raahaudun salille, siellä nimittäin tuli viimeksi käytyä ennen Miamin-matkaa, ohhoh.. Voisin myös tässä tulevalla viikolla vähän avata teille mun loppuvuoden alustavia suunnitelmia - voipi olla että hyvinkin pian on uudet kuviot tähtäimessä. Öitä mussut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!