11.1.2010

Farewell party number 1

Olipa ilta! Anna oli siis jarkannyt mulle lauantaiksi laksiaiset Los Angelesiin. Facebook-kutsussa luki, etta kaikki on tervetulleita ja etta kaikki Sunsetin (katu, vahan kun Mansku Suomessa) baarit, kapakat, klubit ja rotkot tullaan koluumaan lapi. Sounds good, huh?

Ensiksi kaytiin nauttimassa "parit" margaritat..

(kuvissa Janninaa, Annaa, Jarnaa (Annan kylaileva ystava Suomesta), Arnoa, Jeesusta..)

Sitten kaytiin pelaamassa bilista..

(Jarna voitti biliksessa ihan kymmenen-nolla, oon siita edelleenkin katkera :D)

Ja lopuksi Jansku istutettiin rodeon selkaan!

Voi kun tama tytto niin lesosi pysyvansa loppuun asti haran selassa, meni siina sitten hieman sormi suuhun, kun 5 sekunnin paasta kupsahdin alas :D haha!

Baareilun jalkeen meilla piti viela olla jatkot Jeffreyn kampilla, mut tassa kohtaa meni ilta vahan monkaan. Kampille oli tullut vuokraisanta, jolla varmaan oli se aika kuusta tai jotain vastaavaa (ja joo se on mies), se nimittain oli heittanyt kaikki ulos ja raivonnut ihan ihme asioista. Sen lisaks talosta oli pari tyyppia saanut lahtea ihan kokonaan laksimaan, Jeffrey mukaan lukien. Arvatkaas mita nyt tapahtuu.. J muuttaa perjantaina takasin kotiin, Wisconsiniin. Tasta asiasta tulee ihan erillinen kirjotus, oon nimittain niin heartbroken kun ihminen vaan voi olla.

No, voitte vaan arvata, etta loppuilta ei sitten ollut niin jees. Onneks Anna otti mut viereensa nukkumaan ja jakso kuunnella kun ma vollotin sen korvanjuuressa, niiskuttelin itkunokkani kanssa ja sain hengenahdistuksia :D voivoi kuinka rankkaa tama nuoren ihmisen elama onkaan..

KIITOS KAIKKI IHANAT KIVOISTA LAKSAREISTA :) teinijansku kiittaa ja kumartaa ja jaa odottamaan seuraavia laksiaisia!

Ps. Jeesus-asiaa! Edistysta tapahtunut, Jeesus nimittain pyysi Annaa treffeille.. KERJAAMAAN Walk Of Famelle sen kanssa hahahah :D on siina meilla mielitietyt, koditon ja pummi..

2 kommenttia:

  1. Aiai, mansikkamargaritoja, nams!
    Huippua et jotkut uskaltaa tehä niinku haluaa, ja sä palata sitten jenkkeihin kun/jos niin tulee, tseeemppiä!Mä uskon kohtaloon, jos sun on tarkotus jenkkeihin palata niin meet vaikka uiden sitten :D
    p.s.Repesin ku mullakin on jeesus-kaveri mut se on italialainen eikä läheskään niin hothot ku jenkki-jeesus :D
    -Peppa

    VastaaPoista
  2. Peppa: Onneks ma osaan kroolata, niin paasee nopeemmin! ;D hahah. nyt oon vaan paattanyt sen, etta kerran sita eletaan, ma kerkeen "aikuistua ja asettua aloilleni" myohemminkin, tasta nuoruudesta otetaan KAIKKI irti!

    Hahahha me niin tykataan Jeesuksista :D annan jeesus on kyl kieltamatta aika kuuma..

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!