5.1.2010

If you're going to San Francisco

Tiedatteko. Mua ei huvittanut OLLENKAAN lahtea San Franciscoon perjantaina, hauskimman illan ja viela hauskemman aamun jalkeen! Aamu oli niin kivaa kaikkien kavereiden kanssa etta melkeinpa ihan harmitti lahtea! No ei nyt sentaan :)
No mutta lassynlaa, nyt siihen San Franciscoon!

Ensimmainen ilta meni hotellissa ruotsalaisten aupairien kanssa. Kaikki oli niin vasyneita, ettei jaksettu lahtea minnekkaan vaan pidettiin ihan omat pikkuset pyjamapartyt meidan huoneessa.

Aamulla tehtiin pieni tour downtownissa ja kipsuteltiin kaupoissa. Sitten olikin Malinin ja kumppaneiden aika jo lahtea kentalle ja ma tapasin mun suomalaisen kaverin Oskarin ja sen kaverin Tuomaksen. Oskari opiskelee Friscossa ja oli lupautunut tarjoomaan mulle yopaikan viikonlopuksi :) Vahan kuvia lauantailta, aamupaivalta:


Poikien kanssa kaytiin sitten illan hamartyessa kiertelemassa rannassa, kummastelemassa Golden Gatea ja hammastelemassa little Chinan halinaa seka maistelemassa sen muikeita antimia. Kuvaplajays!

Illalla otettiin metro Oskarin kampille ghettoon (sori Osku!) ja vietettiin mukava ilta Pasilaa katsoessa ja kalsarikanneja vedellessa :D Pojat totes mulle, etta ma oon ihan kun yksi jatkista, joten suurimman osan ajasta keskustelut jotenkin aina lipsahti niihin kaikkiin "oi niin ihaniin aijajuttuihin".. mut ma en valita, en! Mulla oli ihan torkeen hauskaa :)

Koisittiin ihan mielettoman pitkaan sunnuntaina, jonka jalkeen oli vuorossa trippi downtowniin syomaan, kavelemaan, katselemaan ja shoppailemaan. Meidan piti eka menna hippialueelle Haightiin, mut jostain syysta se jai katsastamatta - ihan hyva niin, kukaan meista ei ollut "turisteiluhapessa". Ilta meni samoissa merkeissa kun edellinen.

Ma rakastuin San Franciscoon, niin ihana kaupunki! Tuli tosi kotoisa tunnelma, kun nousin metrosta maan pinnalle: vastaan kaveli jos jonkinlaista porukkaa ja joka paikassa kuuli miljoonaa eri kielta. Saa Friscossa on aina vahan sateinen ja kylmahko niinkun tanakin viikonloppuna, mut ei se haitannut. Olisin halunnut kayda Alcatrazissa, mut me ei saatu enaa lippuja sinne :/ ens kerralla sitten! Jos Kaliforniaan eksyy ja aikaa riittaa, niin San Francisco on ihan ehdoton! Vaik ei se mun hoodeja voita, ei sitten millaan ;)

15 kommenttia:

  1. Tonne minäkin meen!! :)

    Miinusta alun lässyilystä :D

    VastaaPoista
  2. Heii ei mitää miinusta! Kiva lukee joskus jostaa blogista tollasia "lässynlää" juttui eikä vaa masentavii kuinka kaikki on päin persettä!

    Jatka vaa samaa mallii ;)

    VastaaPoista
  3. Haah, San Francisco!!! ♥ Mullakinoon suunnitteilla reissu jo tuonne, jos ei muulloin niin sitten puolen vuoden paasta, mutta se tulee olemaan sitten hieno reissu se, koska San Francisco on hieno kaupunki kylla!

    "If you're going to San Francisco
    Be sure to wear some flowers in your hair
    If you're going to San Francisco
    You're gonna meet some gentle people there"

    Indeed :)

    VastaaPoista
  4. Olli: Sa et vaan ymmarra, olethan mies ;)

    Anonyymi: Hyva kuulla, tekis oikeen kunnolla paastaa hempeilylempeilyjannina vauhtiin, mut ehka taa riittaa ;)

    Susette: San Francisco, what a lovely city! Ehkapa me satutaan samaan aikaan Friscoon, koska mahan en taalta kulumallakaan pois lahde!

    VastaaPoista
  5. Haa, mulle nayttaa elokuu San Franciscoa, josko sattuisit samaan aikaan niin olisipa kylla kiva! :) Varsinkaan kun kukaan ei innostu mun hurjasta suunnitelmasta pompata sinne mitaan suunnittelematta :D

    VastaaPoista
  6. hahha tunnen ton tuomaksen ja se on ihan pelle jätkä

    VastaaPoista
  7. Miksä aina kirjotat vaan kaikista ihanista ihkudaa teinihehkutuksista ku oot ryyppämässä ja sitä rataa, mutta et esimerkiks siitä mitä teet arkipäivisin kun lastenvahtiminen loppuu? Kenties istut koneella ja nörttäät? Eikö Au pairin elämä ookaan ihanaa muuten kuin viikonloppuisin? Ja minkä ikäinen toi sun suomalainen kaveri on jonka kanssa oot koko ajan? Näyttää aika vanhalta viettääkseen tollasia teiniviikonloppuja -ihan niinkun säkin näytät. Sori jos kommentti vaikuttaa vähän tylyltä, ärsyttää vaan miten valikoit juttus ja miten pidät tollasta naurettavaa kännäystä jotenkin coolina. Tää on sun blogi ja teet ihan niinkun haluat, mutta en mä ainakaan jaksa lukee aina vaan samaa. Hyvää jatkoa ja toivottavasti kasvat hieman!

    VastaaPoista
  8. Susette: No mut heei, jos sulla on nyt jo tiedossa, etta oot menossa Friscoon elokuussa niin sehan on jo oikeen hyva plan :) katotaan millon tuun takas ja minne ja miten ja missa ja hah kuka mita joo! :D

    Anonyymi: Asioista voi olla montaa eri mielta, mut mita ma sen kanssa hengasin noi kaks paivaa niin ihan kivalta vaikutti :)

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Miks ma aina vaan kirjotan kaikista ihanista ihkudaa teinihehkutuksista.. Koska ma olen ihana ihkudaateini ja koska ma haluan kirjottaa teinihehkutuksia - mun elamastani.

    Mun tyopaivat venyy hyvin usein iltaan asti. Tykkaan auttaa vanhempia, olla osa perhetta ja ihan normaalia arkipaivaa. Kun vanhemmat tulee kotiin, ma en "lopeta tyoskentelya" vaan oon ihan yhtalailla auttamassa kuin paivisinkin. Taa on yksi syy miksi ma en hirveen usein tee mitaan maata mullistavaa arki-illoin.

    Toiseksi, paikka jossa asun on pieni satamakaupunki ja varsinkin nain talvella ei taalla ole mitaan elamaa. Onhan lahella tietty pari isompaa ostoskeskusta (jonne kuitenkin ajaa sen puolisen tuntia), mut emma aina vaan jaksa shoppaa. En nae mitaan kiinnostusta kirjottaa, etta tanaan istuin kahvilla kirjani kanssa, tanaan kavin kavelylla, tanaan lakkasin kynteni yms. Ja ma nautin siita, etta lastenhoidon jalkeen voi ottaa vaan ihan rennosti eika oo tarve kokoajan tehda jotain. Voi vaan olla ja rauhottua - vaikka sitten norottaa koneella istuen.

    Aupairin elama on ihanaa - kokonaisuudessaan ;)

    Ja tylyksi kommenttis muuttu ikakysymyksissa. Tosi tylyksi. Annan ika ei kuulu kenellekaan. Mun mielesta ihminen voi olla minkaikainen tahansa pitaakseen hauskaa, vaikka sitten vetaa teinipissiskannit, niinkuin asian ilmaisit. Ja sitakin paitsi rakkaani, ma olen viela teini! Anna mun nauttia ja noloilla koko sydameni edesta viela kun sen pitais olla hyvaksyttavaa.

    Ma en pida naurettavaa kannaystani mitenkaan coolina, mut en myoskaan naa syyta olla kirjottamatta siita - viikonloppusin sattuu ja tapahtuu. Ja mua itseanikin lahinna vaan huvittaa mun viikonloput. Miks kaikki pitaa ottaa niin tosissaan ja olla niin helvetin aikuinen kokoajan?

    Mun blogi, ma kirjotan mista ma haluan eika kukaan pakota sua tata lukemaan. Blogimaailma on taynna erilaisia blogeja - varmasti loytyy sullekin mieleisesi. Ma arvasin, etta joku vetaa herneen nenaansa mun uudesta vuodesta ;)

    VastaaPoista
  10. Kiitti Jannina on oot imeny nää idioottianonyymit mun blogista omaas ;DD

    Ps. teen kommenttikierrosta, sori kiljoonat kommentit :D

    VastaaPoista
  11. Marke: Hei ei midista! it's my pleasure ;)

    VastaaPoista
  12. Oispa hienoa jos bloggeriin vois liittaa semmoista taputusaanta kommentiksi, silla nyt tekisin niin kylla! :)

    VastaaPoista
  13. Susette: Suuret aplodit kaikuvat korvissani, kiitos :)

    VastaaPoista
  14. :D:D:D:D hahahahaha. en mä kyl oikee tota muista.. ehkä jotenki vähän mut en kyl oikee..

    -s

    naurattaa kattoo noit kuvii :D

    VastaaPoista
  15. Sofia: hahahah ma tiedan mita sa naurat siella kulta :D

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!