15.1.2010

Mummu tuli taloon..

Oon aivan unohtanut mainita siita, etta perheen isovanhemmat matkusti tanne pariksi kuukaudeksi viime perjantaina ja nyt ollaankin sitten mummun kanssa oikein sulassa sovussa hoideltu lapsia. Ei siina muuta, mut kun mummu kuvittelee, etta ma tarviin joka toinen tunti lepoa ja etta hanen taytyy olla kokoajan taalla mun ja gummanin kanssa. Ihan kun ma en olis tassa jo 2 kuukauden ajan ihan yksikseni pyorittanyt tata huushollia? Ja ma kylla osaan laittaa lapsille ruuan poytaan, mulle ei tarvitse jattaa lappua, etta syota lapsille makkaraa, jotka pilkot paloiksi, keita myos makaroonia. No mut ihan kivaahan taa on, vaihtelu virkistaa ja lenkki piristaa! Juoksuthan on nyt tullut mahdollisiksi myos paivalla kun mummu on taalla :) kiitos.

Taa viikko on mennyt yllattavan nopeesti. Maanantai ja tiistai kului ihan normaaleissa merkeissa, kavelya, puistoa, juoksua, leikkeja yms ja tietty mun kirjan lukua sitten iltasin. Keskiviikkona eli eilen oli sushinight pitkasta aikaa!

California Rolls. Kaverit, saatte varautuu syomaan naita seuraavan kuukauden, tiedan nyt kaikki kikka kakkoset naiden tekemiseen! namiiii :)

Oikein edustavina olemme Malinin kanssa.

Tanaan eli torstaina meilla oli koko paiva auto kaytettavissa, joten paatettiin Gummanin kanssa ottaa kaikki ilo siita irti. Suunnattiin kotielainpuistoon, joka sijaitsee tassa ihan lahella, tietty me mummu otettiin myos mukaan. Etta meilla oli mukavaa! Oli jos jonkinmoista hassua elainta Katrinan mielesta :)

Gummanin nukkuessa vedin juoksuvetimet niskaan ja lahdin rannalle juoksemaan. Tasta on nyt tullut ihan joka paivanen tapa ja ma aijon pitaa sen!

Ja viela kuva mun lounaasta todisteeksi ittelleni ja teille siita, et kylla se kesakunnon hankinta on nyt ihan vakavaksi otettava homma! oh, nyt tulikin nalka..

Huomenna onkin jo pitkaan odotettu viikonloppu ja ma kipittelen taas muiden jalkojen tielta pois Los Angelesiin. Perjantaina kutsuu Cabo monen monen kaverin kanssa ja lauantaina varmaankin mennaan Annan ja Jarnan kanssa Six Flagsiin (huvipuisto). Katotaan jaanko koko viikonlopuksi vai tuunko aikasemmin hengailemaan Malinin kanssa O.C.:n. Lateeeerr!

12 kommenttia:

 1. hehee kivoja kuvia gummanista mutta repesin ton rouvan persvakoon :D

  VastaaPoista
 2. tota noin... jos et oo aijemmin harrastanut juurikaan liikuntaa, niin ei ehkä oo järkevää alottaa juoksemaan yhtä äkkiä joka päivä. ensinnäkin jos se juokseminen ei oo kovin kevyttä, että sykkeet pysys matalalla. parempia tuloksia syntys pienemmillä tehoilla...
  -Satu

  VastaaPoista
 3. no tota noin vaan. kyllä sitä voi juosta ihan niin paljon kuin haluaa kunhan se vaan tuntuu itsestä hyvältä. ja ilmeisesti et oo seurannu tätä blogia koska justhan jannina juoksi pikku maratonin.

  VastaaPoista
 4. mä olen ihan yllättyny kuinka kovin oon jääny sun blogiin koukkuun :D niin kiva lukee sun kirjotuksia ja kattoo söpöjä kuvia gummanista :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: hahaha eika! ma en edes huomannut, etta tuolla yhessa kuvassa loistaa natti pieni vakonen !

  Satu: Liikuntaa oon harrastanut juoksun muodossa taalla melkein koko tan ajan, valilla joka paiva, valilla kerran viikossa. Ma juoksen aika hitaasti, koska en haluu rasittaa itteeni tai jalkojani, joten sykkeet kylla pysyy aika alhaalla :) Tiedan, etta alottelijalle tollanen alotus ei oo kovin hyva, mutta musta mun juoksulenkit tuntuu hyvilta, joten ei syyta huoleen! :) nyt vaan otettiin spurtti, joten siksi nama juoksukirjottelut! kiitos kuitenkin muistutuksesta.

  Anonyymi: Asiaa! siihen asti kun tuntuu hyvalta, niin mun mielesta voi juosta niin paljon kun haluaa :) tulipas ikava sita "maratoonia.."

  Anonyymi: Kyl gumman osaa tan koukuttamisen ;)

  VastaaPoista
 6. YOOO NIGGAA!

  senkin pieni pisamanaama :)

  jannina treenaa mun kaa viikottain! suomessa! päivisin ja välil öisin ;)

  guessss who

  VastaaPoista
 7. niggaaaa: haha onkos asa jo hakattu ihan 10-0?! ja joo, me aina harrastetaan sellasia yollisia sauvakavelylenkkeja taman naisen kanssa :)

  VastaaPoista
 8. Nora niiiiin rökittäis Gummanin ja yrittäis viedä sen prinsessatakin!

  VastaaPoista
 9. Marke: Tama ei jaa tahan, tasta keskustellaan illalla! Gummania ei kukaan rokita ;)

  VastaaPoista
 10. hahah no mä en enää pysyny pystyssä siinä kahentoista aikaa et mun oli pakko lähtee menee.. vedin pikkukakkosii koko illan ja kas kummaa nyt inkan pöntön reunukset on iha pikkukakkoses :D mut tosiaan en ees nähny koko asaa !

  VastaaPoista
 11. Lortto-Mari: sina ja sun pikkukakkoset.. Ei pikkukakkosia ensens viikonlopun lauantaina, eihan? :)

  VastaaPoista
 12. nyt on sähköpostia laiteltu! :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!