20.1.2010

Gaylord ja Elmeri

Olisiko lauantai voinut paremmin alkaa, katsokaa minkalainen ihanuus mun eteen tupsahti suoraan sankyyn tarjoiltuna!

Ma en tieda mitaan ihanampaa kun AVOCADO. Voisin tehda oodin avocadolle! sita pitaa tunkea joka ruokaan ja siita pitaa nauttia taysin rinnoin. Naammm.

Herailyjen jalkeen ahdettiin pienet pyllymme autoon ja lahdettiin Malibuun rannalle makoilemaan ja nautiskelemaan meren ihanasta tuoksusta.

Tehtiin myos pieni retki vuorille ja turisteiltiin! Mitka maisemat :)

Illan hamartyessa Jarna jai kotiin lepailemaan (oli vahan univajetta) ja me Annan kanssa lahdettiin treffeille Santa Monica Pierille ;) oikein tuplatreffeille! Ei ne oikeesti mitkaan treffit ollu, kaytiin vaan syomassa kahden mukavan miehen kanssa, jotka tavattiin pari viikonloppua sitten.

Treffien jalkeen kaytiin poimimassa J kyytiin ja ajettiin meijan bandin nauhotuksiin, pian loytyy youtubesta poikien lurituksia! Ja bandihan oli Art Of Shock ;) Ja eihan ilta poikien kanssa ole mitaan ilman jatkoja.

HUOMIO-OBS-ACHTUNG! Neiti itse oli kuskina lauantaina, joten taysin selvana oon ollut :) Ja silti oli iiihan yhta hauskaa kun aina ennenkin.

Valvottiin koko yo, koska unihan on taysin yliarvostettua, ja puol kasin aikaan hipsittiin kaikki yhdessa aamupalalle ja siita rannalle vahan kollimaan.

Fairfaxille oli muuttanut uusi kitaristi, joka oli tosi mukava ja ihan söpökin. Se vaan on niin hirmunuori ja kokoajan ihan jäässä! :D

Ma se vaan jaksan toistaa itseani ja ylistaa mun viikonloppuja, mut kun ei voi vaan ymmartaa, miten ihanalta elama maistuu taalla. Ja oon niin monesti sanonut, ettei se johdu tasta mestasta vaan ihmisista, mun ystavista! How can I ever leave them here.. Sellasta sydamella tanaan!

Peruskymppiuutisten loppukevennys, olkaa hyvat. Mua ainakin nauratti tati vapaudenpatsas! :D

6 kommenttia:

  1. mikä juttu tou oli harmi vaan täytti kuukaus sit 18? :( ??? :D

    Mä en yhtään tiedä lähtisinkö nyt uudelleen aupairiks. Olin viime kesän ja nyt mulla ois perhe jonne menisin kolmeks kuukaudeks. Samaan aikaan haluan niin paljon ja toisena hetkenä tuntuu hyvältä olla täällä... kotona perheen kanssa... Oon ihan umpikujassa!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: No koska se on viela niin pieni! Tai siis, jotenkin oli hassua pitaa 2 vuotta nuorempaa poikaa "attractive", tiedatkos ;) hirvee ikarasisti ma olen!

    Ma sanoisin, etta lahde! Kolme kuukautta on loppujen lopuks tosi lyhyt aika ja kylla sun perhe odottaa sua kotona :) ne aivan varmasti haluu sun elaa elamaasi ja jos se on se mita haluat, niin nekin sita haluaa! Mene, tuut katumaan myohemmin jos et mene! Ja sulla on kokemusta, niin tiedat mita odottaa :)

    VastaaPoista
  3. Mä rakastuin tohon kitaristiin <3 ihana

    VastaaPoista
  4. Sini: Makin olin aika suu auki kokoajan, kuolaa piti pyyhkia poskilta 5min valein! haha :D mut en se ehka ihan vahan liian nuori.. mut ei se nuoruus sita kuumuutta silta pois vie, ehkapa jopa tuo lisaa! ;)

    VastaaPoista
  5. Mulle just sopivan ikänen! lähetätkö sen postissa tänne ;) Sain muuten sen paketin ennen uv, KIIITOS, rakastuin niihin kaikkii koruihin :)

    VastaaPoista
  6. Sini: En laheta, kun ma viela pohdin, etta tykkaanko siita sittenkin ite ;) Ohhoh, aika nopee se paketti kuitenkin sitten tuli! Olehyva, kiva kun tykkasit :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!