10.1.2010

Dear John..

Olinkin ihan unohtanut, etta miten kiva kaveri tuo TJMaxx onkaan!

Harmaa villaponcho 16$, TJMaxx
Taa on niin lammin ja ihana! oon varmaan tulossa vanhaksi (tuli muuten tanaan ikakriisi), koska halajan tallasia mukavuusvaatteita

Puuterinvarinen tunika 16$, TJMaxx
No onhan taa aika mummo, mutta niin hirmusulonen

Ja sitten saatte myoskin ihailla mun hienoja paittomia paivanasukuvia! Shoppailuretkiasuna toimi:

Raitapaita - Forever21
Legarit - H&M
Ruskeat saappaat - Ross
Maastonvarinen talvitakki - Forever21

Arsyttaa, kun haluisin lukea mun kirjan loppuun, mut koska yopoydanlaatikko on jumittunut kiinni, enka saa sielta mitaan ulos, niin sinne meni sitten ne mukavat lukuhetket! Aaarrggh. Oon ihan koukussa siihen kirjaan. Ma niin suosittelen teita lukemaan Dear John -nimisen kirjan, englanniksi se ainakin on ihan huippu. Tasta kirjasta on myoskin tulossa leffa ihan lahipaivina ja ma oon heti menossa katsomaan sen ja vollottamaan kaikki surut ja murheet pois. Rakastan romanttisia leffoja. Ja leffan paahenkilo ei myoskaan ole mikaan ihan paha valinta nam ;)

7 kommenttia:

 1. Ihana traileri! Haluun kans nähhä... mutta taitaa mennä pitkälle kevääseen ennen kun kerkiää kattomaan... ei meinaan ehkä kuitenkaan ois niiiin hyvä espanjaks dubattuna:D

  VastaaPoista
 2. Suomeksi olen lukenut tuon kirjan ja hyvähän se oli. Kuten kaikki muutkin Sparksin kirjat, niissä saa todella itkeä! Kirjojen lisäksi melkein jokainen kirjasta tehty elokuva on toteutettu hyvin ja tykännyt olen tosi paljon. Huomasin jonkin aikaa sitten, että tästäkin nyt tulee elokuva ja sitä tänne Suomeen odotellaan kyllä tosi paljon, mutta epäilen kauankohan siinä kestää... Kuitenkin Channing Tatum ahhh miten kuuma! Ehdottomasti yksi kuumimmista näyttelijöistä tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 3. Sartsa: Ma en voi lakata kattomasta tota traileria! Meinaa muurahaiset vallata poksyt kun odotan, etta toi leffa tulee ulos :) hahah en kyl usko, et kauheen mielekas olis espanjaks dubattuna :D dubataaks siella kaikki?

  Anonyymi: Ma en oo ennen lukenut mitaan Sparksin kirjoja, mut tan kirjan jalkeen on ehdottomasti alettava kahmimaan niita katosiin. Onks niista kirjoista joku ihan ylitse muiden? Ja hitto, googletin asken ja dear john tulee jenkkeihin vasta 5.2!!!!! en kerkee naha sita :( Channing Tatum, ei sanat riita kuvailemaan sen miehen kuumuutta!<3

  VastaaPoista
 4. Hmm... ehkä yhdet ylitse muiden kirjoista ovat ainakin Tunteiden äänet taitaa olla englanniksi The Rescue, ja sitten ainakin Usko rakkauteen ja siihen tehty jatkoteos Ensi silmäyksellä.

  VastaaPoista
 5. Jep... kaikki dubataan... aikoinaan mein lähikylän teatteri näytti vielä pari leffaa kuukaudessa originaali äänillä, mutta ei siellä käynyt koskaan, kuin me ja Tjären oppaat..:D.. joten ei ollut kauheen kannattavaa toimintaa ilmeisesti..
  No jospa se sattuis oleen Suomessa teattereissa huhtikuun lopulla niin pääsee siellä sitten kattomaan..
  Ootko menossa Mypaan nyt töihin vai jotain muuta hommaa suomessa??

  VastaaPoista
 6. Huomasin just netistä, että Dear Johnin ensi-ilta on Suomessa 19.3 :) Jos et ite vielä ollut löytänyt päivää netistä :)
  Kuinka väärin; britteihin se tulee vasta toukokuussa ;P Pakko kyl mennä kattoo, vaikutti tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Mapas suuntaan Barnes & Nobblesiin heti kun aikaa on ja kahmin kaikki Sparksin kirjat itelleni lentomatkaa varten! Kiitos vinkeista :)

  Sartsa: Hahah no ei varmaan ollut ihan niin kannattava leffateatteri :D musta noi dubbausjutut on niin hauskoja, naha joku brad pitt lurittelemassa portugalia tai kiinaa :D Ma en mypasta osaa sanoo, en usko et siella on toita tarjota.. Pitais mailaa pomoille.. Mut on monta rautaa tulessa samaa aikaa, sanotaanko nain :)

  Anonyymi: EN JAKSA ODOTTAAA!!! taalla ma paasisin kattomaan sen jo alle kuukauden paasta :( aina kun naan ton trailerin telkussa tai kuulen mainoksen radiossa, mun sydan oikeesti lyo kolme kertaa nopeemmin, niin paljon ma haluun nahda sen leffan :D karsivallisyytta neidit hyvat.

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!