14.1.2010

summer shape?

Jep, nyt alko ihan aikuisten oikeesti mullakin kesakunto-proggis. Oon kaynyt joka paiva tunnin pitusella juoksulenkilla ja aina jos alkaa vasyttaa eika jaksais enaa jalkojaan nostella tai jos vahingossa askeleet ihan itsestaan ohjaa karkkikaapille pain, niin mietin tata. Kiitos sina ihana nainen, joka sait muhun oikeen kunnon inspiksen! Mahtava blogi btw :)

Mitas ma sitten aijon tehda tan projektin eteen?

- Saannolliset ruoka-ajat
- Turhat hiilarit ja rasvat pois - toisin sanoen mussutukset siis
- Alkoholi pois (tama toteutetaan vasta Suomessa tervetuliasbileiden jalkeen haha)
- URHEILUA perhana! taalla juoksu on tosi oiva ratkaisu tahan, Suomessa sitten kokeillaan talvista juoksua ja mukaan lisataan myoskin tennista, sulkkista ja squashia. Ja jotain muuta kivaa mita mieleen juolahtaa :)
- Hyotyliikuntaa

Niin kun varmaan huomaattekin, niin mun kesakunto ei tarkota XS-kokoa ja 45kiloa. Mun kesakunto tarkottaa sita, etta mulla itsellani on hyva olla omassa kropassani. Katotaan niita vatsalihaksia sitten viiden vuoden paasta ;)

Ja kymppiuutisten loppukevennys tulee tassa:

Ma en voi lakata nauramasta :D miten noin sulosesta tytosta saa nain ihmeellisen ja vahan ehka pelottavankin kuvan?! Vahan meni pienella silmat killiin ja toi jenkkismile on nyt hieman hukassa, mut kylla ma silti susta tykkaan Gumman! pusss

9 kommenttia:

 1. Hello! Tiedätkö yhtään, et ottaako amerikkalais-suomalaiset perheet 17-vuotiata Au paireja vai onko se 18 minimi? Tottakai tämäkin varmasti vaihtelee perheittäin:) Olisin vaan niiiin halukas lähtemään kesäksi au pairiksi jonnekin päin Yhdysvaltoja ja mieluiten suomalaiseen perheeseen! Ja jos tiedossa olisi halukas perhe nii kerro ihmeessä!

  - Innokas lukija

  VastaaPoista
 2. Olipa harvinaisen motivoiva tuo blogijuttu :D Alko sopivasti ärsyttää oma (valkoinen) valaskeho :D:D
  Gumman on ihan jonkun pienen muumihahmon näköinen :) mega-awws<3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Tiiatko, nyt on pakko todeta, etta ei mitaan hajua! Mahan en ole jarjeston kautta ja jarjeston kautta ei aupairiksi paase lyhyemmaksi aikaa kun vuodeksi, nain olen ymmartanyt. Jos kesaksi haluaa jenkkeihin lahtea, kannattaa kokeilla kesavaihtoa tai sitten metsastaa netista itelleen perhe, joka ettii kesaaupparia ja sitten perheen kanssa sopia viisumi yms asiat :) ja toi ikajuttu, musta tuntuu et riippuu tosi paljon perheesta, et minka ikasen aupairin ne haluaa :) EF:n kautta ei tosin paase alle 18v.. Ma voin kysella, jos joku mun perheen tuttavaperhe olis aupairia vailla lyhkaseksi aikaa! Laitoitko muuten mulle kenties jo irc-galleriassakin viestia? :)

  Nora: Niin mustakin, motivaatio nousi noi kuvat nahdessa nollasta kymppiin! hahah valkoinen valaskeho, liityn kerhoon :D mut kohta kylla eroan kerhosta, kun saan itteni makrillin muotoon.

  Gumman on pikkumuumimonkija, sellanen joka muriseee.. :)

  VastaaPoista
 4. Okei kiitos paljon! En kyllä itseasiassa laittanut, joku muukin näköjään kovasti kiinnostunut :D mutta voisin heittää sulle mun sähköpostiosotteen jossain vaiheessa jos ilmenee mahdollisuuksia päästä aupairiksi! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Pista mulle sahkista, jazyliini@hotmail.com, niin pidan sut mielessa :)

  VastaaPoista
 6. Mä en lähteny kesäkuntojuttuun mukaan, vaikka linkin kuvat olikin kadehdittavia! Parannan kuitenki elämänlaatua venyttelyllä (jota en koskaan oo tehny) ja terveellisemmällä ruokavaliolla. Luojan kiitos löysin kuivatut hedelmät, maustamattoman jogurtin & hunajan, erilaiset salaattivariaatiot ja mun kokkausinnon! Toivottavasti sun kuuri on lähtenyt hyvin käyntiin, muistahan kirjotella välillä miten sujuu! Tsemppiä! (:

  VastaaPoista
 7. J: Munkin pitais venytella paaaaljon enemman, en vaan jaksais istua paikallani samassa asennossa vaan taytyy paastaa liikkumaan! Maustamaton jogurtti + jaiset marjat, namm. Mulla on ikava mun omaa pinkkia tehosekotinta :( "kuuri" on lahtenyt hyvin kayntiin, toivottavasti kohta myos toi painokin tosta laskee! Kiitos tsemppailuista ja kylla ma aina valilla ilmottelen et miten menee. :)

  VastaaPoista
 8. Mun pitäis saada taottua toi venyttely kyl päähän, oon nyt syyskuun puolestavälistä ollu urheilukiellos, ja seki vamma johtu ihan täysin siitä etten jaksanu koskaan tehä treenien jälkeen mitään (yhdistettynä järkyttävään treenitahtiin). Mä oon tyytyny tehosekottimettomiin resepteihin, koska jostain kumman syystä meiltä ei tehosekotinta löydy (...vielä) :D Hauskaa viikonloppua! (:

  VastaaPoista
 9. J: tehosekotinta nyt ostamaan ja sassiin!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!