4.1.2010

Update

Nyt on kylla niin paljon paivitettavaa, etta huhhuh! Ihan ressaa. Hirveesti on sattunut ja tapahtunut, maailmaa oon kierrellyt ja ajatuksiani lapikaynyt. Toivottavasti muistan nyt mita kaikkea edes on tapahtunut :) saatte tallasen tiivistelman mun viime viikoista - tiettyhan ma niihin tarkeimpiin asioihin paneudun sitten paremmin ;)

Ensiksi tuli joulu..

Meilla oli hostperheen kanssa mukava ja hyvin suomalainen joulu. Syotiin sillia, graavilohta, kinkkua, riisipuuroa ja muita ihania herkkuja. Hoilattiin snapsilauluja koskenkorvien kera. Availtiin lahjoja lasten kanssa ja kuunneltiin suomalaisia joululauluja. Kuitenkin joulusta puuttui jotain. Niimpa, perhe ja kaikki lampo.

Sitten sain Annan kylaan lauantaiksi..


Kaytiin vahan humpsuttelemassa Laguna Beachilla Rayn ja Jonin kanssa. Naurattaa taa ilta vielakin! Iltaan mahtui mm. nakkikioskitappelu, poliisit ja "jatkobileet" vuorilla. Jatkobileista on pakko valaista pari sanaa. Ray ja Jon huijas meidat "jatkobileisiin", jotka todellisuudessa kasitti yhden kiimaisen vanhan naisen. Pojat ihan tosissaan luuli, etta me innostuttais niiden ideasta nimeltaan 2+3. Ja tama keski-ian ylittanyt nainen myos! Lempattiin pojat aika hurjan akkia keskelle ei mitaan ja talla hetkella en vielakaan tieda onko ne selvinnyt sielta pois. Joo ei kiitos kontaktia Rayhin enaa, tack! Ja ainiin, olin rehellinen ja palautin James N Sullivanin kortin, enka esittanyt herraa shoppailureissuillani :)

Sunnuntaina oli perheen kanssa suuntana Phoenix!

Vietettiin joululomaa perheen kanssa Phoenixissa, Arizonassa. Hotelli oli ihan mahtava 5 tahden resortti, en valita! Paikkakin oli kaktuksineen ja kallioineen nakemisen arvoinen :) Kivaa oli, vaikka hermothan siina tais vahan kaikilla menna, varsinkin 6 tunnin ajomatkojen jalkeen!

Perheloman jalkeen olikin jo aika juhlistaa uutta vuotta..

Aamupaiva vietettiin Annan kanssa mekkoja metsastellessa ja iltaa suunnitellessa. Juhlimiset aloteltiin Annan kotona tinoja valellen ja skumpaa juoden. Matka jatkui kohti menoa ja meininkia - Hollywoodia siis! Suunnattiin parin muun aupairin kanssa yhteen baariin, joka oli Walk Of Famella. Normaalisti sisaan olis maksanut 150$, mut koska omistaja oli yhden aupairin vanha tuttu, niin paastiinkin ihan siedettavan halvalla - 50$. HUOM! Sisaanpaasymaksu sisalsi kaikki ilmaiset ruuat ja (kuulettehan fanfaarien jylinaa) OPEN BAR ALL NIGHT LONG! mika ihanan petollinen diili! Tuli sitten parit tequilat tyttojen kanssa otettua liikaa ja klo 23.00 - 03.00 onkin mulla SEKA Annalla hieman pimean peitossa :D
Baarin jalkeen nahtavasti otettiin Annan kanssa taksi Jeffreyn ja kumppaneiden talolle - taa taksimatka on mystinen, koska kummallakaan ei ole hajua siita, etta mista taksi on tullut ja kuka sen on maksanut. Juhlittiin vuotta 2010 yon ympari, nukuttua ei tullut yhtaan! Ihan mieleton uusi vuosi, thanks to all my new friends <3

Ja seuraavana paivana oli lento San Franciscoon edessa..


Se onkin sitten asia aivan erikseen!

4 kommenttia:

  1. :D Sa oot kylla yks erikoislaatuinen auppari! Ja tama on kohteliaisuus! :)

    Plus naytatte Annan kanssa ihan kaksosilta tossa kolmanneksi vikassa uv-kuvassa..!

    VastaaPoista
  2. Susette: hahah no hyva jos se on kohteliaisuus :D mut ma oon sita mielta, etta tyot eka, sitten huvit ja jos tyot hoitaa kunnolla niin on myos lupa huvitella koko sydamensa edesta ;) (paitsi et toi laattajuttu on ihan hirvee, miten oon voinutkaan ajatella noin :D)

    Meilta muuten kysytaan AINA et ollaanko siskoksia! Ja kerran yks tytto sano, etta meita on ihana katsella, koska "you two are perfect together".. kerroppa sitten mita tuokin tarkotti.. haha!

    VastaaPoista
  3. Hahahah ootte ihan vanha pariskunta Annan kans :D Se kertoki jotai ku olitte ollu ravintolassa ja alkanu automaattisesti vaihdella ruokia lautaselta toselle ku tiesitte mistä toinen tykkää :DD

    VastaaPoista
  4. Marke: Me ollaan sellanen elakelaispariskunta :D ma en ees muistanut tota ruokajuttua, kun se on niin peruspaivaa meidan parisuhteessa<3

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!