6.1.2010

We just wanted to say hi

"Don't go leave Nina!" - Katrina, 2,5v.

Gumman & Gubben.. Sanat ei riita kertomaan, miten tarkeita noi kaks homppaa on mulle. Gubben on mulle ihan kuin oma pikkuveli, gummania kohtaan mulla on enemmankin sellasia"aidillisia" tunteita. Kummatkin on niin rakkaita.

Oon tan viikon ollut kokoajan niiden kimpussa: halittelemassa, pusuttelemassa, sossottamassa, kuiskuttelemassa.. Haluun nauttia pikkusista mahdollisimman paljon ennen lahtoa. Tiedatteko kun laittaa nenan kiinni jonkun poskeen/niskaan, sulkee silmat ja hengittaa syvaan - ikaan kuin vetaa viimeisia siemauksia toisesta ihmisesta (kuulosti aivan sairaan oudolta :D)? Ma oon joka viides minuutti jomman kumman hiuksia nuuhkimassa enka ma vaan saa tarpeekseni ..

Ja taa maisema. Silmillani ma syon tata maisemaa, merta, niin paljon kuin pystyn. Taytyy ottaa vahan varastoonkin, niin selviaa Suomen pimeydesta parin kuukauden ajan :)

(Alkaa kysyko millon lahden, en oo viela varma. Alkaa myoskaan kysyko millon tuun takas, siita mulla ei oo mitaan hajua. Kaikki kuitenkin varmaan tietaa, etta ma oon tullut jaadakseni..)

11 kommenttia:

  1. :( Mä en ees haluis olla tossa tilanteessa.Kaikesta vaa kaikki irti ja vielki enempi.
    -Peppa

    VastaaPoista
  2. Peppa: Makaan en halua! Ja ma en tykkaa siita, etta tietaa kohta lahtevansa ja sen vuoksi ei osaa nauttia viimesista hetkista :/ haluisin niin kovasti!

    VastaaPoista
  3. Hei kyselisin vaan kun sinä siellä usassa oot paljon pyöriny että jos on usassa 3 kk sitten tulee suomeen niin kauan suomessa pitää olla ennenkuin saa mennä takaisin usaan? : D jos esim. tekisi aupair töitä 6kk niin pitäisi käydä välissä suomessa niin milloin sitten vois lähtä takas usaan? Onko siihen mitään rajaa edes? :)

    toivottavasti sait selvää kysymyksestäni : D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Voi kun ma tietaisin :/ toi kysymys itellanikin pyorii kokoajan mielessa. Viimekshan olin sen 3kk taalla, sitten tulin kesa-lokakuun ajaksi suomeen ja taalla taas. Vahan kylla vinosti kattelivat tullissa..

    Mun mielesta siihen on joku raja, kait. Mut sitten taas kun miettii, et jos joku esim tyonsa puolesta matkustaa usein jenkkeihin, niin eihan se aina voi olla vaikkapa 3kk kun pitaa olla omassa kotimaassaan? eihan? pitais varmaan googlettaa.. :)

    VastaaPoista
  5. Sa oot nyt sitte paattany etta Jenkit on se paikka missa haluut olla, kiva kuulla! (: Juttelitko enaa Bellin kanssa asiasta vai tulitko vaan siihen tulokseen etta nain sen on mentava? Miten sun Suomen kampan, tyon yms. kay, vai ootko viela miettiny niin pitkalle? :)

    Palasin ite pari paivaa sit sielta Etela-Afrikasta ja oli niin uskomaton ja upee paikka, etta nailla nakymin ite suuntaan sinne taas joulukuussa ellen meneta sydanta Jenkeissa kesalla, sen nakee sitten! 8)

    Nauti olostas siella valtameren toisella puolella! (:

    VastaaPoista
  6. J: Me juteltiin Bellin kanssa tosi vahan tosta asiasta, mut tassa asiassa ma aijon kuunnella sydantani. En jaksa enaa miettia jarkevasti :D ma oon paattanyt, etta kerran sita nuoria ollaan ja taa paikka tuntuu niin oikeelta mulle. Ja ihmiset taalla. En kesta suomen jurppoja, jotka ei osaa puhua ja kaikki on niin synkeita.

    En tieda miten tuun tanne ja millon ja mita tekemaan, mut takasin olen tulossa ja kovaa vauhtia! Kamppa on suuri kysymysmerkki. Myynko sen (tyhma mina) vai jatkanko kenties vuokrausta? Ja tyotahan mulla ei ole, joten siita ei ole huolia :D opiskella voi myoskin jenkeissa, jos silta tuntuu :)

    Ma vahan kurkin sun afrikan matkaa ja naytti ihan mielettoman natilta toi paikka! Ja sulla kuulosti olevan kivaa myoskin :) minnepain jenkkeja oot lahdossa ja millon? Tuu moikkaamaan mua!!

    Yritan nyt nauttia naista viimeisista hetkista, mut vaikeaa on.. Ei oo kivaa, kun kokoajan pyorii mielessa, etta taa on vika kerta kun naan tata ihmista, vika kerta kun halaan tata tyyppia ja vika kerta kun oon taalla. Onneks aina paasee takasin eika elama tahan kaadu :) hyvaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
  7. Ma oon niin samaa mielt tost et kerran sita vaan ollaan nuoria! Ja myos samaa mielt suomalaisist ihmisista, tokihan taalt loytyy paljon niita mahtaviaki, mut yleisesti ottaen noin se menee. Etela-Afrikassa kaikki oli just tosi ystavallisia ja siel oli sellane positiivinen ja rento meininki ihan muutenki, Suomi tuntuu jotenki ahtaalta nyt ku tuli takas! :D Californiaan olisin halunnu tulla, mut koska lahen kesavaihtoon niin siina oli jotain sopimusjuttuja ettei sinne paase tulevana kesana, niinpa laitoin New Jerseyn ykkoseks ni paasen nakee Nykin samalla kerralla 8) Hyvat uudet vuodet sinne kanssa! (:

    VastaaPoista
  8. no mitkä ihmeen nimet nuo Gumma ja Gubben ovat? :D anteeksi hilpeyteni.

    VastaaPoista
  9. J: I agree. New Jersey, ei kuulosta ollenkaan pahalta! :)

    Olli: No katos. Sen siita saa kun ei tieda faktoja/taustoja ;) Ruotsia, hellittelynimet lapsille, vahan kun "buddy". Mun mielesta on alyttoman suloista, etta kaikki naapuritkin kutsuu lapsia nailla hellittelynimilla, vaikka niilla ei oo mitaan hajua, mita ne tarkoittaa.

    VastaaPoista
  10. mulla on tosi ikävä ja harmi et et tuu vielä. kaikkee paskaa taas tapahtuu ja haluisin jutella! mut jutellaan sit parin viikon päästä, asiaa riittää ;D ihan upee toi maisema! täälki on nyt tosi nättii, ihan ku lapissa ku arska paistaa koka päivä ja on 20 astetta pakkasta.. :)

    -s love

    VastaaPoista
  11. Sofia: mmiiiuu, mun pieni.<3 ma tuun 20 paivan paasta, odotus palkitaan! ihanaa tulla. se on keskiviikko, niin voidaan kayda keskiviikkodinnerilla! ja sitten pidetaan pikkubileet viikonloppuna. Ja mulla on asuntokin jo helmikuun alussa. Kaikki siis hyvin. Toivottavasti kerkeen nakee lumen :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!