24.5.2010

Welcome to my bathroom

Hei kaikki te pienoiset :) Pahoittelut, etten oo kauheesti kerinnyt vaikuttamaan täällä blogin puolella, on ollut niin nätit ilmat ja muutenkin ajatukset harhaillut hieman muissa jutuissa (lue: minä olen rakastunut enkä kykene ajattelemaan mitään muuta!)

Mitä mun elämään sitten oikein nykyään kuuluukaan? Elämä maistuu mahtavalta. Sain palkankorotuksen pikkuaika sitten, motivaatio siis töiden kohdalla on taas ainakin hieman aikaa korkealla, vaikka kesälomaa mulla onkin huimat 2 päivää. Jep, nice. Mulla on poikaystävä, joka on maailman parhain. Mun pääsykoekirja alkaa häämöttää viimosia sivuja eli kohta lähtee uusi lukurundi käyntiin. Mun putkiremppa on VIHDOIN valmis (no melkein ainakin) ja ajattelinkin nyt pienen sneakpeakin heittää teille liittyen mun uuteen kylppäriin!

Tervetuloa :)


Sälää! Jokaiselta prinsessalta löytyy pehmeimmät Hello Kitty-tossut (poikaystävän lempparit), ihana tilpehööripumpulirasia, kiiltävää uutta hanaa (joka muuten menee vaihtoon kun aikaa/rahaa/motivaatiota riittää) ja viimeisessä kuvassa näkyvä käytännöllisen näppärä pesuallaskaappi, jossa säilyy kätevästi piilossa kaikki meikkihärdellit ja pussukat.


Vähän yleisilmettä kylppäristä. Pienihän se on, mutta oikein viihtyisä! Seiniin valitsin valkoiset kiiltäväpintaiset kaakelit ja lattiaan maailman makeimmat mustanharmaat kimaltelevat laatat. Yhtä seinää päätin tehostaa vielä hempeän hopeisella mosaaikilla, jossa on erivärisiä kimaltelevia palasia, love. Taloyhtiön tarjoamat kalusteet teilasin heti alkukättelyyn ja päädyin Ikean kiiltäviin valkoisiin kylppärikalusteisiin; pesuallaskaappi leveällä altaalla ja korkea seinäkaappi lasihyllyillä. Peiliksi päätyi ihan normaali iso peili ja peilin alle nappasin lasisen "hammasharjahyllyn". Suihkukaappi on tosi käytännöllinen ja tuo paljon tilaa liikuteltavien ovien ansiosta. Suihku on ihanan moderni ja toistaa mun kylppärin kiiltävää hopea-valko-linjaa. Ja pönttökin on ihana! Voi että tätä ihastuksen määrää, mitä kylppäriäni kohtaan tunnenkaan!


Tehostevärinä kylppärissä tulee ainakin aluksi toimimaan hempeä vaaleanpunainen :) Koska taloudessa on nykyisin yksi miespuolinenkin henkilö, niin vaikka kuinka mieli teki ostaa vaaleanpunaisia pyyhkeitä koko satsi, niin säälin miestä ja ostin pari valkoista ja tumman liilaa pyyhettä vaaleanpunaisen kyytipojaksi.


Lattia on niin suurta rakkautta, voi että! En ymmärrä miten se voikaan näyttää niin sairaan hyvältä, livenä vielä tuhat kertaa mahtavampi :) Täytyis vielä hinkata ja kuurata koko kylppäri uudestaan ja uudestaan, rakennuspölyä löytyy nimittäin vielä aika mittavasti ympäri kämppää.

Mutta sellainen se nyt on, mitä mieltä te olette? Kyllä vähän samoja viboja sain heitettyä kylppärin sekaan kuin aikaisemmin suunnittelinkin, kurkatkaas vaikka näitä :)

15 kommenttia:

  1. ihana kylppäri! :) ja anteeks, mut pakko udella, että ymmärsinkö nyt ihan oikein.. tapasit miehesi vasta hetki sitten ja nyt asutte yhdessä? :o

    VastaaPoista
  2. Ihana kylppäri! Mistä toi pumpulitopstikkusäilytysrasia on? Haluun samanlaisen :)

    VastaaPoista
  3. wau ihana kylppäri!!!
    Onnea uudelle rakkaudelle:-))

    VastaaPoista
  4. Belinda: Niin on, musta se on niin täydellinen! Utele vain ja ehkä vähän hassusti ilmaisin asiani, nimittäin ei asuta yhdessä ei, eheeei vielä! Kovasti vaan näyttää mies paljon mun luona oleilevan :) varmaankin koko kesä ollaan kuitenkin mun luona, nimittäin herra opiskelee ja asuu Jyväskylässä, mutta onnistu hommaamaan itelleen töitä Espoosta, niin tämä käy oikein hyvin näin :) en todellakaan pistä pahitteeksi kun on joku, joka suojelee pelottavilta möröiltä, tekee hyvää ruokaa, siivoo, tiskaa, remppaa ja on vielä kaiken kukkuraksi paras!

    Pauliina: me loves too :) pumpulihärdellirasia on Anttilasta, samaten toi korulipas.

    Nette: eiks ookkin :) ja kiitos!

    VastaaPoista
  5. Huippu kylppäri!Ai et kesä on niiiiin ihanaa aikaa.Ja rakkaus on ihanaa, onneva! :)

    VastaaPoista
  6. Peppa: niin onkin, ihan mainio! mä niin pidän kesästä, tästä kesästä varsinkin :) oijoi, perhoset<3

    VastaaPoista
  7. Vähän tosta tuli hieno!! (;

    VastaaPoista
  8. Neela: Isosiskokin tykkää ;)

    VastaaPoista
  9. Minä iso sydän sinun kylppäri! :D Varsinkin tuo allas ja sitten suihkupää. Mahtavaa :)

    VastaaPoista
  10. Susette: Kylppäri on yhtä rakkautta vain, aijaijaaaiii.. <3

    VastaaPoista
  11. hei! mistä toi koruteline "puu" oikein on? näin kerran aiemmin yhellä tutulla samanlaisen, mut unohdin kysyä! aivan loistava, mäkin haluuuun! :)

    aivan ihana ihana ihan kylppäri sulla on!!! kade! :D

    VastaaPoista
  12. Jenny: Koruteline taitaapi olla Prismasta ja itseasiassa toi koruteline on nyt menossa huuto.nettiin / kirpparikassiin. Olisitko ollut halukas sen pienellä rahalla ostamaan? terkuin, epätoivoinen ja köyhä tuleva opiskelija :D

    kylppäri on totisesti suurta rakkautta <3

    VastaaPoista
  13. Tuo lattialaatta on ihana, muistatko merkin? Olen etsinyt jotain kimaltavaa enkä löydä.

    VastaaPoista
  14. Minä olen METSÄSTÄNYT kimaltelevia lattialaattoja, juuri tummia/harmaita, joissa vähän kimalletta. Olisit tosi ihana, jos kertoisit minulle, mistä olet laatat ostanut, KIITOS! :) os. marjas@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Anonyymit: Moikka! :)) mä en valitettavasti millään muista lattialaatan merkkiä enkä mallia, mutta ostettu ne on Helsingin Kaakelikeskuksesta. Kaakelikeskuksen nettisivuilta löyty muutamia aika samankaltaisia laattoja: http://www.kaakelikeskus.net/sivu.php?id=96&nakyma=&tyyppi=&soveltuvuus=&vari=&hakusana=&sarja=&luokka=OL&koko1=&koko2=&eibo=&cp=4&info=3515 ja http://www.kaakelikeskus.net/sivu.php?id=96&nakyma=&tyyppi=&soveltuvuus=&vari=&hakusana=&sarja=&luokka=OL&koko1=&koko2=&eibo=&cp=8&info=4468 toivottavasti on apua ja saatte kylppärinne kimaltelemaan! ;)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!