2.12.2009

help me!

Piirrustukset nyt on mita on, mut ma tartten apua. Kumpi on parempi vaihtoehto, niin ulkonaon kun myos kaytannollisyyden kannalta:

Vaihtoehto 1: Lattiassa pienet harmaat laatat, seinilla isot valkoset laatat ja keskella rivi hopeaa mosaiikkia.

Vaihtoehto 2: Lattiassa isot harmaat laatat, seinilla pienet valkoiset laatat ja keskella rivi hopeaa mosaiikkia.

Apua tarvitaan ja pian! Ma en jotenkin loyda mistaan nettisivuilta laattoja, jotka kelpuuttaisin :/ Paniikki nimittain iski siita, etta se mun vuokralainen kavis itse valitsemassa mulle kylpparilaatat yms! Nyt ryhdyttiin hommiin kulkaas :)

13 kommenttia:

 1. Ei sun vuokralainen saa koskea niihin! Mä hoidan tän jutun beibi. Sun pitää laittaa lattiaan pienet laatat vessan kaatojen takia.(10x10cm on max)Ja etsin sulle vaikka 100 vaihtoehtoa noista laatoista ja suunnittelen sun vessaa (koska siitä saan palkkaa ;)) pusipus!
  -krista

  VastaaPoista
 2. mun silmaa miellyttaa enemman tuo vaihtoehto missa on pienet lattialaatat ja isommat seinalla. silloin korostuisi tuo hopeinen mosaiikkijuttu paremmin, ainakin omasta mielestani.
  tosin en sitten osaa sanoa, miten kaytannollinen tuo pieni laatta on lattiassa. omilla vanhemmilla ainakin on pienta laattaa kylpyhuoneen lattiassa, enka ole mitaan valituksia sen kaytannollisyydesta kuullut.

  no en nyt tieda oliko tassa mitaan ideaa, mutta kunhan kommentoin mielipiteeni.

  VastaaPoista
 3. Isot laatat seinille ja pienet lattiaan :)

  VastaaPoista
 4. Krista: love u, en voi muuta sanoo. Saat mitat mahdollisimman pian, viim pe!

  Kukkis: Nain ma teen :) ai etta tasta tulee niin hieno, ihanaa!

  Anonyymi: Niin munkin mielesta ja niin tulee olemaankin :)

  VastaaPoista
 5. Kuvista tuo isot seinälle ja pienet lattiaan näyttää kivemmalta mutta jos aattelee että on harmaa ja valkonen, niin laittaisin harmaan lattiaan ettei kaikki hiukset ja pölyt näy niin selvästi. Toisaalta harmaa seinässa ja valkoinen lattialla kuullostaa ihanalta :) Vaikeeta, mutta taisit jo päättää :D

  VastaaPoista
 6. Heidi: Iso laatta seinaan ja pieni lattiaan, se on jo paatetty :) Mut sit makin oon aika ihastunut ajatukseen harmaasta seinasta. Mut sitten se hopea mosaiikkirivisto olis ehka vahan liikaa? ah, en tieda, taa on vaikeeta :D mun kaveri, joka kommentoi ekana, on toissa rautiassa, joten saan aivan varmasti parhaan mahdollisen kylpparin, kun han sen suunnittelee :)

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti iso laatta seinään ja pienet lattiaan :) Toivottavasti asunto ongelma ratkeaa ja vuokralaisesi ei pääse valitsemaan mitään :)

  Yksi seinä harmaata olisi hieno, sekin varmasti kannattaisi, silloin tosin pienikin rivi mosaiikkia olisi ehkä liikaa :)

  Palan halusta nähdä sitten kuvia uudesta kylpyhuoneesta :)

  VastaaPoista
 8. Aasim: Ei hitto nyt menee taas suunnitelmat uusiksi, kun en oo ollenkaan ees ajatellut, etta voisin yhden seinan laittaa jollain muulla varilla! Jos heitan kaikki kylpparin seinat harmaiksi, niin paikasta tulee ihan mahottoman ahdistava, kun se on niin pieni.. Mut yks seina, hhmmmm :) Nyt taytyy vaan antaa suunnittelijalle kaikki vaihtoehdot noista vareista, mosaiikeista yms. jaan innolla odottamaan millasia vaihtoehtoja mulle tarjotaan!

  Ja ps. vuokralaisella ei ole minkaanlaista oikeutta valita mun laattoja, ensinnakin sen takia etta ma oon jo kotona ennen kun remppa alkaa ja toiseksi.. ooo.. no ei se vaan saa paattaa niita! :D

  VastaaPoista
 9. Oon ilmeisesti vastarannankiiski, kun sanoisin etta isot lattiaan ja pienet seinille! Kun jos aattelee niin isommassa on vahemman saumoja, semmoisia pienia kohti varsinkin, niin eikos semmoinen oo helpompi siivota? Tai nain minun jarki ainakin sanoo. (Liikaa aupparointia kun siivous on heti ekana...) Mutta vareista en osaisi paattaa ollenkaan kylla! Valkea lattiassa on kummiskin kiva, eika niinkaan nayta pahalta, tai siis, sehan siina onkin, kun heti nakyy se lika niin sen tajuaa siivota eika se muhi siella sitten ;)

  VastaaPoista
 10. Susette: Ja sakin tulit sekottelemaan taas mun paata :D nimittain toi sunkin ehdotus kuulostaa aika kutkuttelevalta.. Apua, nyt ma vaan yritan saada kaikista mahdollisista vaihtoehdoista suunnitelmat ja piirrustukset niin silleenhan taa asia selviaa.. :)

  VastaaPoista
 11. Jeps, isommat laatat lattiaan. Mitä vähemmän saumoja, sitä vähemmän niihin jää likaa joka pitää harjata pois.

  Ja, valkoisten lattialaattojen kanssa elävänä EN suosittele. Jokainen vaatenöytä, hiekanmuru, hius ja likapallo sukista näkyy heti. Meidän kylppärin lattia pitäisi putsata joka päivä.

  VastaaPoista
 12. Tuota miekin ajattelin, isommat lattiaan niin helpompi siivota :) Mutta älä kuuntele meitä, tää on siun päätös ja siun vessa! luotat vaan kaveriis!

  VastaaPoista
 13. Stazzy: No mut ma oon sellanen siivousintoilija, et ihan hyvaa vaan jos saan ylimaarasta siivottavaa :D (ei vaan yritan oikeesti uskotella et pienet lattiaan on parempi niiden kaatojen takia, muuten koko kylppari kuulemma lilluu aina vedessa!)

  Valkonen lattia on ehka jo poissa peleista.. Taa menee niin vaikeaksi!

  Heidi: Jos saisin itse paattaa, niin laittaisin ihan ensimmaisena kylpparin koon uusiksi, niin voisin laittaa joka nurkkaa erilaiset ja erivariset kaakelit :D taa on niin vaikeeta.. kun ei oo viela mitaan konkreettista, ainoastaan hahmotelmat paperilla niin taa on niin hankalaa.. Mut kyl ma tiedan et krista, mun kaveri, hoitaa homman kotiin :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!