26.7.2010

Back to reality

Miten ihminen voikaan olla näin apaattisen väsynyt huoh.. Maanantaihan se taas sieltä tulla tupsahti ihan sairaan mahtavan Ahvenanmaa-retki-viikonlopun jälkeen, en olis halunnut palata tähän kovalle työtuolilleni istumaan ollenkaan, EN! No, ei tätäkään enää kauaa ole jäljellä kun on kuvioissa kohta uudet kujeet kera koulukirjojen ja opiskelujuttujen :) En jaksaisi enää ollenkaan odottaa!


Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että Ahvenanmaalla oli mielettömän kaunista ja ihan superkivaa, en olisi muuta voinut meijän retkeltä toivoa. Telttailua, kokkailua trangialla, pyöräilyä, minigolfia, uimista, keltaisia sadetakkeja ja aivan parasta matkaseuraa, joka on nyt vuoden vanhempi :) Reissusta yritän huomenna laittaa mielenkiintoisia kuvia tänne esille.


Ja lomakin on nyt ohi, höh. Toivottavasti helteet vielä pysyy, mä haluisin nimittäin vähän lisää pisamia (ihan kun niitä ei olisi jo aivan tarpeeksi..) Nyt suuntaan kotiin päin, siivouspäivä, järkyttävä kasa tiskiä odottaa kuumoisesti.. Oi mikä päivän huipennus tälle tyhmälle maanantaille!

Kuvina hieman niitä ah-niin-ihania-peili-teini-pissis-poseja lomapäiviltä :)

4 kommenttia:

 1. söpöjä kuvia! :) ja aivan ihana mekko sulla!!

  ja miten huipulta teidän reissu ahvenanmaalle näyttääkään!!! voii, näytätte aivan mielettömän rakastuneilta, ja siltä että nautitte elämästä täysin rinnoin. niin ihanaa katsella tällasia kuvia, tulee väkisinkin hyvällä tuulelle! :) ootte ehkä söpöin pari ikinä!

  VastaaPoista
 2. Annika S: Kiitos, hamonen on Stradivariuksesta, tarttu mukaan mun ja Saaran Viron reissulta :)

  Ja menin ihan sanattomaksi kommentin loppuosasta, kiitänkö vai kuinka.. :) Huippureissu meillä olikin ja pitää kyllä sanoa, että he is the one, i'm so in love ja tää tunne vaan syvenee päivä päivältä eikä oo PIIIITKÄÄN aikaan mihinkään häviämässä, toivottavasti ei koskaan :)

  VastaaPoista
 3. vitsit sul on just kiva kroppa, urheileksä paljon?? paljonko painat? syötkö hirmu terveellisesti? olis niin kiva tommonen :) et oo mikää liian laiha. noh, kesäkuntoon 2011 olkoon meikäläisen projekti! :D

  VastaaPoista
 4. Sini: hui, empä tiedä mitä sanoa! Kiitos :) urheilen aivan liian vähän, nyt tosin poikaystävän ollessa tennisvalmentaja on tuolla tenniskentillä viihdytty monesti viikossa, mut muuten aika laiskotellen mennään :D Paino kun tippuis alle 60kg, niin se olisi juhlan paikka, mä kun oon koko ikäni kamppaillut siinä 60kg - 68kg välissä. Nyt on kyllä ihan hyvä! en mitenkään superterveellisesti syö, mut emmä mitään roskaruokaakaan oikeen harrasta.

  Sama täällä, kesäkuntoon 2011 ja vatsalihakset myös, KIITOS! :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!