12.8.2010

Busybusy

Moikka kaikki! Vähän oon taas hissukseni ollut ja vaikka en oo itestäni antanut mitään kuulua, niin oon päivittäin miettinyt tätä blogia ja teitä kaikki lukijoita. Musta on tosikivajuttu, että tää on rajattu tietyille lukijoille ja että te vähän niin kun ootte mun kavereita :) ja mä oon pahoillani, etten kauheesti enää kirjottele, mut mulla on sille syynsä. Tässä ne tulee oikeen listassa:

- Oman kämpän vuokraus on stressaavaa. Oon yrittänyt eka kalastella vuokralle halukkaita tuttujen ja tuttujen tuttujen joukosta. Huomenna olis tarkotus pistää oikotielle ja etuoveen ilmotukset.
- Uuden kämpän löytäminen Jyväskylästä alkaa jo käydä hieman hankalaksi. Koska mun täytyy Jyväskylästä matkata bussilla noin 30km kouluun, on kämpän sijainti tosi tärkeää ja niitä keskustan asuntoja ei meidän budjettiin oikeen näytä löytyvän. Ja kohta alkaa jo tulla kiire..
- Työjuttujen hoitaminen nykyisessä työpaikassa on NIIN ärsyttävää! mun pomo on yks huhheijaa ja opiskelujen ohessa tuun syyskuun vikaan päivään asti olemaan JOKA ilta töissä klo 16-20. Nice.
- Kelan kanssa asuntotukien ja opintolisien säätö alkaa käydä hermoja raastavaksi. Kun omistan asunnon, en saa tienata yhtään mitään. Syödään sitten vaikka varpaita juu.
- Pistin äidin kanssa välit poikki kokonaan kuukausi sitten ja mietityttää tää homma melkeinpä joka päivä. Mulla oli tosi raskaat ja painavat syyt tähän päätökseen, mutta tätä päivää olen (kauhee sanoa) odottanut kuin kuuta nousevaa. Äiti ei enää piinaa ja antaa mun olla rauhassa, kun se tietää ettei mua vois enää vähempää kiinnostaa. Mä elän ihan omaa elämääni enkä ole vastuussa siitä, en sen raha-asioista, en sen lapsista enkä mistään muustakaan! huh, tekipä hyvää ja kuulostinpa angstiselta teiniltä :D
- Putkiremontti ei vieläkään ole valmis! Vääntöä ja kääntöä urakoitsijan kanssa joka harvase päivä, joo ja näiden tapaamisten/keskustelujen jälkeen mähän olen kuin Hangon aurinko, not.

Oh, ja listaa voisin jatkaa loputtomiin, mutta tää saa nyt tältä erää riittää, mä suojelen teidän pieniä korvia mun itkulta ja vininältä. Palaillaan joskus vähän positiivisimmissa merkeissä! Asuntopostauskin pitäis tässä lähiaikoina saada valmiiks, kunhan vielä viimeinen seinä saa uuden värinsä! :)

Viikonloppuja kaikille teille, mä lauantaina jätän aivot narikkaan ja meen juhlistamaan opiskelujen alkua ja työn loppumista työporukan kera :)

ainiin, kuvassa siis minä ja mun poikaystävä.

17 kommenttia:

 1. Jansku, tsemppiä! Välillä pitää olla vähän huonoja hetkiä, et osaa sit arvostaa niitä hyviä enemmän :)) Usko pois kaikki järjestyy!

  VastaaPoista
 2. Let's hope so. Tällä hetkellä liikaa keskeneräisiä asioita meneillään, pian jo silmät tursuaa päästä! :D mut kyl se tästä pikkuhiljaa.. :)

  VastaaPoista
 3. missä toi koulu sitte on, jos sinne on 3 km vielä jyväskylästä ? :o

  VastaaPoista
 4. Ninja: Alotan siis eka Kauniaisissa, Espoossa koulun, mut ensimmäisen jakson jälkeen vaihdan kampusta Jyväskylään. MUTTA! Se "Jyväskylän" kampus on 30km jkl:n keskustasta, Korpilahdella. Aivan metsässä. Mut heeeiii vaihtelu virkistää ;D

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne asiat tavalla tai toisella järjestyy, ja kohta kaikki on taas paremmin. Kummipjalta terkkuja alko muuten eilen ryömiä,kohta ei pysy perässä. Nähdään taas,,,

  VastaaPoista
 6. Nette: Niinhän ne tuppaa järjestyä! ja tän päivän aikana on jo paljon edistystä, kela on kiva kaveri ja asuntokin taitaa pikkuhiljaa mennä vuokralle :) OIVOI IHANAA! Pakko tulla taas pian uudestaan ihastelemaan serkkupoikia ja kummipoikaa<3 ja tervetuloa vaan smoothielle!

  VastaaPoista
 7. Siis täh onks se kampus oikeesti niin kaukana?? Mun serkkukin alottaa siellä nyt (siis kulttuurituottajana JKL) ja luulisin, että se vuokras kämpän keskustasta (en tosin voi varmaks sanoo kun ei olla tekemisissä....) ja on kyllä tosi outoa, että se on jossain noin korvessa kun suurin osa noista amiksen kampuksista on tietääkseni ihan keskustan liepeillä. No mut toivottavasti löytyy asunto, itsehän en oo vieläkään löytänyt mut jaksan toistaseks uskoa ihmeisiin :-D

  VastaaPoista
 8. Ei oo helppoa laittaa välejä poikki lopullisesti äitiinsä.

  Nimi. Still trying.

  VastaaPoista
 9. Sä oot Jannina kuitenki niin kova mimmi että laitat Kelat ja pomot ja asuntohommat järjestykseen! :) Eikö niin? Ja sillä aikaa kannattaa myös panostaa siihen tärkeimpään: susta oikeasti välittäviin ihmisiin ja omaan itseesi. Eihän loppujen lopuks millään muulla oo mitään väliä..

  VastaaPoista
 10. Ondoyer: Joo se on aivan korvessa! Muakin hieman ihmetyttää, et miten tollasessa opiskelijakaupungissa amk on sijoitettu oikeesti keskelle EI MITÄÄN! Mut se kampus oli itseasiassa erittäin hellyyttävä siellä kuusien katveessa :) ja siinä on rantakin ihan vieressä! Ja musta on muuten kivaa mennä bussilla kouluun, saa aina sen hetkisen ajan rauhottua ja kuunnella musaa ja vaan olla.

  Toivotaan nyt et asunto löytyis pikapikaa, alkaa jo kohta tulla itku! Toivottavasti säkin pian löydät asunnon :)

  Nora: No voin kyllä uskoa, mut itseasiassa yllättävän hyvin tähän asti kaikki on sujunut ja äiti on ymmärtänyt, että mä en enää jaksa. Rankkaa se on, mut koitetaan kestää :)

  Peppa: Kiitos!<3

  Maija: Kyl tää mimmi kaikki kelat ja pomot selättää, pikkuhiljaa hyvä tulee :) Ja toi on kyllä aivan totta, tärkeät ihmiset merkitsee eniten<3

  VastaaPoista
 11. Aivan uskomatonta että ei oo vieläkää putkiremppa valmis!! :O Mutta tsemppiä hirveesti asunnon löytämiseen ja raha-asioiden kanssa säätämiseen! :) Ja myös tuleviin koulupäiviin!! :D

  -Sini

  VastaaPoista
 12. Sini: No niimpä, sanoppa muuta! Ihan naurettavaa pelleilyä ollut koko putkiremppa ja vieläkin jatkuu.. Kiitos paljon tsempeistä, kyllä sitä täältä taas ylös noustaan ja viikon kuluttua alkaa koulukin, joten parempi olisi :) hyvää syssyä!

  VastaaPoista
 13. amk korpilahella ! oho, oon koulussa jyväskylässä ja oon aina luullu että kaikki amkit ja yliopistot on tossa keskustassa, mut eipä näköjää ! :o (mun serkkut ja mummu asuu korpilahella ja siellä ei oikeesti oo mitää ! )

  VastaaPoista
 14. Ninja: Joops, siellä keskellä ei mitään se mun koulu nyt sitten olis! Oli kyllä mun ilme varmasti näkemisen arvonen, kun ajettiin noin 3km kiemurtelevaa pientä hiekkatietä ja lopulta koululle saavuttaessa meitä odotti hassu kampus, joka oli järven rannalla venesatamineen yms. aika hellyyttävää itseasiassa :)

  VastaaPoista
 15. uusi kämppäpostaus olisi niiiin kiva ! :) kovasti on odoteltu jo! :D

  VastaaPoista
 16. Sini: nyyh, oon ihan huono bloggaaja kun vaan lupailen, mut en sitten mitään tee :( heti kun on kotona siistiä ja kun on oikeen kunnolla energiaa ja aikaa, niin kuvailen kodin kokonaan ja vilautan teille :) maltti on valttia! (kröhöm, parin kuukauden odottelu on kyllä AIKAMOISTA malttia)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!