23.8.2010

Calender of mine

Puretaan vähän mun kalenteria ja katotaan, et mitä tulee lähiaikoina tapahtumaan tämän neidin elämässä! So here we go, alotetaan tosin hieman takapakilla!

21.8.2010 U2-keikka papan kanssa ♥ Mun isi soitti mulle la-aamuna ja kyseli josko lähtisin sen kanssa illalla jammailemaan U2:n tahtiin. Keikka oli ihan loistava, vaikka en mikään U2-fani olekaan, mut onhan se niin legenda, et kylmät väreet oli ihan hyväksyttäviä ;) Kaikkein parasta kuitenkin illassa oli se, että pääsin viettämään mun isän kanssa oikein kunnon laatuaikaa. Pappa on mun sankari, on.


24.8.2010 KOULU ALKAA! Apua. Mua jännittää ihan sairaasti! Mitä kouluun kuuluu laittaa päälle, mitä kouluun kuuluu ottaa mukaan, miten siellä pitää olla? Mä en enää muista :( Tänään mennään Jompsun kanssa ostamaan penaali ja sitten hihkutaan kotona jännityksen itikat masussa.. On se jännää!


29.8.2010 Navetta-kirppis Veikkolassa Sunnuntaina oon suuntaamassa Navetta-kirppikselle Veikkolaan ja siellä lähtee kyllä puolet mun omaisuudesta myyntiin. Jos hiippailette Veikkolan suunnalla, niin tulkaa ihmeessä kurkkimaan mitä naapurintädeillä ja pihapiirin heeboilla on myytävää - varmasti löytyy aarteita! Lisätietoja täältä

3.9.2010 Poikaystävä muuttaa Jyväskylään takaisin. Miten mä tuunkaan pärjäämään :( oon jo ihan tottunut siihen, että siellä kotona se mussu aina on mun kanssa hihhuloimassa, kokkailemassa ja pelottelemassa möröt yöllä pois ja nyt pitäis sitten kuukausi pärjätä ilman sitä. HELP!!
 
16.9.2010 Pariisiin kullan kanssa :) Käydään pienellä 5pv:n "honeymoonilla" Pariisissa. Meillä on upea hotelli varattuna Seine-joen rannalta viinitarhoineen päivineen, edullisesti kun oman ketjun hotellia pysty varaamaan ;) Eiffel-torni, Riemukaari, Louvre ymsyms here we come!


22.9.2010 Oikeudenkäynti joulukuussa 2008 tapahtuneesta pahoinpitelystä, jossa hieman kiihtynyt ja alaikäinen Tuksu nro 2 hyppäsi mun kimppuun ja päätti pamauttaa tuopilla muutaman kerran silmäkulmaan. Vihdoinkin saadaan tämä typerä ympyrä suljettua!


30.9.2010 Työt loppuu.. Jo oli aikakin! Alotin 2008 toukokuussa kesätyötekijänä mun nykyisessä työpaikassa ja täällä sitä vielä ollaan! Ei onneksi enää kauaa, tosin tuleehan siitä hieman haikeaa jättää ihkaensimmäinen ja oikea työpaikka taakseen.
 

Töissä alkaa porukka vähenemään opintojen ja muiden juttujen takia. Väänsin tällasen pikkukorttisen mun ihanalle vieruskollegalle - kohta on sitten jo mun aika..


7.10.2010 2. jakso jatkuu JYVÄSKYLÄSSÄ!
Lokakuun alku on varmasti hirveää muuttorumbaa ja Jyväskylään edestakaisin ajoa. Viimeistään siis tuolloin 7.10 tämän neidin osoite tulee olemaan Jyväskylässä :) Vielä kun sen kämpän saisi... Mua jännittää ihan mielettömästi tää muutto, mut toisaalta oon myös tosi innoissani. JKL huomio, Jannina haluaa sitten kavereita!


13.10.2010 Lady Gaga + Sofia 21v! Mun "yllärisynttärilahja" Sofkulle on konserttiliput Gagan-keikalle. Mitähän tästäkin illasta tulee, kun tämä hurjapääkaksikko vetää verkkosukkikset jalkaansa sekä rusettihärpäkkeet päähänsä ja nauttii pari siemausta viiniä ;)


Näillä näkymin loppuvuosi vierähtää opiskelujen parissa Jyväskylässä. Varmaankin ensi kesänä tullaan "lomalle" kaupunkiin kesätöiden pariin. Näillä mennään :)
A lot happening in a short time!

4 kommenttia:

 1. tervetuloa jklään :) lupaan tulla moikkaa jos törmään suhun jossain!

  t: yks lukija hihi

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Lupaat sitten kanssa! :)

  VastaaPoista
 3. HEI, minäkii olin U2:n keikalla, silloin perjantaina tosin, oliko ehkä hieman vähän upea kenties...?! Ja yliopistoyliopistoinnostusinnostus jatkuu vaikka huomenna on eka klo kahdeksan luento, mutta se on enkkkua, ja sitä opettaa ihana vanhahko harmaahapsuinen skottiprofessori, joka tyynnytteli mua kun 2 vuotta sitten hain kouluun ja miten voi olla innoisaan aamukahdeksan luennosta? :D

  VastaaPoista
 4. Susette: No oliko! Ihan uskomaton keikka :) ja upee värisevä fiilis mulla ainakin oli koko keikan ajan. Onneks joku on innokas opiskelija, mulla alkaa jo pikkuhiljaa innostus laskea.. plaaah, no ehkä helpottaa kun pääsee oikeesti opiskelee sitä mitä haluaa, nyt siis käydään läpi jotain koulun aatteita ymsyms höpöhöpöö!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!