23.8.2010

Koulutukka :)


Jag behöver hjälp!
Mä en tiedä mitä tekisin taas tälle mun ruuhkaletille: värjäisinkö vaaleaksi (syksyn tullen se aina lähtee "harmaantumaan") vai pistäisinkö vaaleen ruskeeta kehiin? Leikkaisinko lyhkäseksi vai antaisinko kasvaa? Entäs toisko otsatukka kivaa vaihtelua? Tässä olis pari kuvaa hiuksista vuosien varsilta:

Aina kun mulla on lyhkäset hiukset, haluan pitkät ja aina kun mun moppi alkaa kasvaa pituuttaan, halajan kampaajalle hiukset katkomaan. Nyt auttakaa mua mun suuren probleeman kanssa - WHAT TO DO!

Tässä vielä pari kuvaa kivoista hiuksista, jotka miellyttää mun silmää:

Ooohhhh, ekan kuvan tukka NAM,slurps ♥  taidankin ton kuvan kanssa marssia kampaajalle heti!

4 kommenttia:

 1. kristin cavallarin hiukset ehdottomasti! jotenki näyttää samantyyppiseltä leikkaukselta, kun mikä sulla on tossa vikassa kuvassa, jossa sulla on aurinkolasit päässä. tosi makeet, ja sopii sulle mielettömän hyvin!

  mun mielestä näytät nuoremmalta, jos sulla on pitkät hiukset. tollaset lyhyet saa sut näyttämään kypsemmältä (mut ei tosiaan miltään tylsältä aikuiselta :D). se on sitten makukysymys, et haluutko näyttää nuoremmalta vai vanhemmalta :D

  oikun mullakin olis rohkeutta leikata noin lyhyet hiukset, mut en viiti koska itse näytän hirmu nuorelta jos mulla on lyhyet hiukset! parin vuoden päästä se onki varmaan ihan toivottavaa, kun ikäkriisi rupee pukkaa päälle... :)

  VastaaPoista
 2. niin ja väri: mun mielestä kaikista parhaiten sulle sopii toi ekan kuvan väri, eli vähän tommonen tuhkanvaaleaan taittuva. ihan ehdottomasti paras! värjäätkö hiukset kampaajalla vai itse?

  VastaaPoista
 3. Tuo sun ekan kuvan tukka on aivan ylimakea! Samoin tuon julkkisnaikkosen eka tukka myös.

  VastaaPoista
 4. Annika: Mäkin oon ihan ton ekan esimerkkikuvan kannalla, niin ihanan raikas, mut silti sopivan asiallinen :) oon itekkin huomannut, että pitkällä tukalla mun kasvojen pyöreys ja poskien pulloisuus korostuu aikalailla :D Värinä tuhkanvaalea olis ihana, mut mua vähän jännittää, että kestääkö se synkän talven yli vai pitäiskö mun ihan suosiolla kokeilla jotain vaaleahkon ruskeaa..

  nyt vaan kun löytäis kalenterista vielä sopivan rakosen kampaajalle, niin pääsis tästä risukasasta eroon ja pääsis uutta väriäkin päähän saamaan!

  Nanni: Nyt noiden sun mainitsemien kuvien kanssa kampaajalle, katotaan mitä aikaseksi saadaan.. :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!