18.8.2010

ONDOYER!

Heiheeeiiiii Ondoyer, voitko hei laittaa mulle sun sähköpostiosoitteen/puhelinnumero yms! Mulla on mahtava "tarjous" sulle liittyen Helsinkiin muuttoon :)

5 kommenttia:

 1. kaisukosonen@hotmail.com !

  VastaaPoista
 2. (kämpän mä tosin löysin jo!) :-)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Joko oot saanut vuokralaisen hoidettua? Jos et, niin mulla olisi yksi mahdollinen vinkki :)

  Muistaakseni joskus sanoit olevasti ässä-ryhmässä töissä? Itse olen HOK:illa, ja meille järjestetään työsuhdeasuntoja. Tuntuu että niistä on kova pula, kun kalliitkin asunnot katoaa järjestelmästämme tyyliin viikossa (nimim. yritän saada kohtuuhintaista asuntoa helsingistä sitä kautta, mutta mulle kohtuuhinta tarkoittaa alle 500 euroa ja siihen hintaan ei pahemmin tarjontaa löydy, eikä varmasti sinunkaan asuntosi sillä hinnalla irtoa :D).

  Anyway, voisit ottaa selville olisiko s-ryhmä/hok-elanto halukkaita vuokraamaan asuntosi (ja he sitten edelleen välittävät työntekijöille)! työnantaja ottaa vuokran palkasta, joten ainakin olisi luotettava vaihtoehto! :) käsittääkseni he jatkuvasti solmivat uusia sopimuksia, eli kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

  VastaaPoista
 4. Sini: Ihan törkeen hyvä vinkki, mulle ei ikinä itelleni olis tullut tota mieleen! Nyt on pomojen kanssa selvitelty, että keheen voi näihin S-Ryhmän työsuhdeasuntojuttuihin liittyen ottaa yhteyttä ja toivotaan että tärppäis :) On tossa pari ihan varteenotettavaakin vuokralaista, mut vielä hieman auki tämä kuvio. Kiitos superpaljon vinkistä! <3

  VastaaPoista
 5. oleppas hyvä! :) toivottavasti saat asian hoidettua :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!