13.10.2010

FYI

Halusin vaan tulla sanomaan, että mulla on motivaatio ihan hukassa tän blogin suhteen. En tiedä haluanko enää kirjoittaa.. Vai haluanko kenties jatkaa blogin kirjoittamista taas ilman tota salasanahommaa. En tiedä, en tiedä :(

Valituksista muihin hommiin. Oon nyt Espoossa (maksoin junalipusta 46 vituneuroa) ja huomenna olisikin jo kauan odotettu Lady Gagan keikka! Katsotaan saanko innostusta kuvailla iltaa, hope so!

Ei muuta, heissan vaan ja mun mielestä ootte kaikki tosi ihania ja kivoja. Jos päätän nyt sanoa stop koko hommalle, niin mä kyllä alan joka päivä mailailemaan teille ja lähettelemään kaikkia ihania rakkauskirjeitä :D Sopiihan?

Iltaa piristävät ja hekotuttavat naamat täältä :) edit. joo tai sitten ei. Ärsyttää ihan superpaljon tää bloggerin uusi kuvanlataus-ohjelma, joka ei IKINÄ toimi! Oon yrittäny nyt noin 10h ladata paria kuvaa omalta koneeltani tänne, mutta ei niin ei. muuurrrrrrrrrr!

7 kommenttia:

  1. Jannina eiiii, älä jätä meitä! :D

    VastaaPoista
  2. Moikka! Harmi jos lopetat kirjottelun, sun seikkailut on niin hauskaa luettavaa. Tietty päätät ite mitä haluut tehdä, pidät vaikka vähän taukoo jos siltä tuntuu.
    Mun mielestä tää salasanahomma on toiminu paremmin ku hyvin. En kyl muista oliko ennen ilkeitä anonyymejä, mut nyt ei ainakaan niitä oo tarvinnu sietää. Kaikki sun kommentoijat vaikuttaa niin kivoilta :)

    Mulla on aika kiirettä nyt opiskelun kanssa, mut täällä on aina kiva käydä kurkkaa mitä sulle kuuluu :)
    Tsemppii!

    VastaaPoista
  3. Tosi harmi jos lopetat :( mut tavallaa kyllä se on iha ymmärrettävääki varsinki ku sulla on just opinnot alkanu ja kaikki ja sit pitäs stressata vielä blogistakin! Mut toi kyllä kuullostaa kivalta että jos nyt päätät lopettaa että jotain meiliä välillä laittasit et mitä sulle kuuluu ja muuta :) oon kuitenki jo yli vuoden verran sun seikkailuja seurannu että olis melkein outoa kun yhtäkkiä ei tietäiskää sun elämästä enää mitää :o mutta tosiaa se on sun oma päätös ja oon varma että me kaikki tuetaan sua siinä mitä ikinä päätät tehäkki :D
    Tsemppiä paljon kouluun! Mäki tässä yritän itelleni valkolakkia saada :D eipä tässä oo kun 4 vuotta vasta yritetty!
    -Sini

    VastaaPoista
  4. :( But well, if it doesn't make you smile, it probably isn't worth doing :)

    (unless you'll get paid, but that's called work! and yes, studying counts since kela pays you ;P)

    VastaaPoista
  5. Komppaan ylläolevia, sun juttuja on tosi kiva lukea, mut ei blogia oo kiva pitää jos ei inspaa.Piä tauko ja kato miltä tuntuu?Mut jos jäät poes niin sun juttuja tulee ikävä!

    VastaaPoista
  6. Eiiii! Oon kuitenkin samaa mieltä kuin ylläolevat fiksut ihmiset; ei kannata jatkaa sellaista mikä ei enää innosta ja kiinnosta. oot ihanaihana ja haluaisin kyl ehdottomasti treffailla sua kun jkl päin matkustelen, jos vaan sopii :-)

    VastaaPoista
  7. Elina: Let's see! ihana :D

    Maija: Niin en tiedä, ehkä mulla vaan on joku ihme angstikausi meneillään kaiken suhteen. Mut mä kyllä oon sellanen, että tänään tuntuu tältä ja huomenna taas tolta - nyt kirjottaminen on taas kivaa :D ota sitten siitä selvää..

    Ennen oli pari aika tosi ilkeetäkin anonyymia, mut mulla tietyllä tapaa on ikävä niitä :D mut oon kyl itekkin ollu tosi tyytyväinen tähän salasanahommaan ja siihen, että mun lukijat on superihania! Ja mä saan kuitenkin vielä teiltä kommentteja, jotka on tosi tärkeitä :)

    Tsemppiä opiskelukiireisiin, mä täällä peukaloita pyöritellen odotan just niitä koulukiireitä, ikävä koulua!!

    Morty: Katotaan nyt miten keksin, jatkanko vai mennäänkö edelleen samalla kaavalla - tietyt lukijat ja laiska up and down "bloggaaja" :D Mut aivan varmasti ilmottelen, jos jotain radikaalia tapahtuu ja nappaan teidän sähkärit ylös itelleni :)

    Kyllä se valkolakki sieltä pian tulla tupsahtaa, parempi myöhään kun ei milloinkaan ;) ja kiitos kommentista, ihanaa kun luet!<3

    Susette: Heheh :D Kela on perseestä! Let's see if this still makes me smile, I think we just need a littlelittle break with my blog :)

    Peppa: Näin varmaan teenkin tai sitten hälytys oli vain väärä :) pistetään vaikka PMS-piikkiin ;D jos jään pois, niin ilmotan kyllä ja pakko sanoa, että teitä kaikkia tulee siinä tapauksessa kyllä ikävä! (monesti nään unta kaikista mun blogin lukijoista :D)

    Ondoyer: Näinhän se menee, turha roikkua jossain, josta ei saa mitään irti. Mut katotaan mikä on homman nimi hetken kuluttua :) ja JOOOOO tuuthan äkkiä Jyväskylään jookojookojooko!? Mä oon niin tylsistynyt täällä ja tarviin seuraa ... :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!