15.10.2010

"I love you Lady Gagaaaa!"


What a great show! Huhhuh, ihan huikeeta. Keskiviikkona oltiin juhlistamassa Sofian synttäreitä Lady Gagan-keikalla ja pakko sanoo, että varmasti tullaan kumpikin muistamaan noi synttärit aina! Se fiilis, kun näkee, että nyt se Gaga oikeesti on tossa ja laulaa ja tanssii ja pyörii ja hyörii, se fiilis.. Olihan siinä iho aika kananlihalla kun keikka alko - Gagan näköinen varjo näkyi screenin takaa eikä hahmo liikkunut yli minuuttiin. Yhtäkkiä hahmo liikahti ihan minimaalisesti ja koko Hartwall-areena repes hirveeseen kiljumiseen, huutoon ja innostukseen, ahhh! Ja voin sanoa, että minä ja Sofia oltiin siellä kiljumassa kurkku suorana koko keikan ajan ja nyt on olokin sen mukanen :D "I love you Lady Gagaaaaa!" En ollut minä kuka huus naama punaisena rakkauden tunnustuksia hiljaisuuden vallitessa hallissa, en..


Gaga oli hassu :) Sillä oli keltaiset hiukset/peruukki ja se hillu suurimman osan ajasta alusvaatteissa ja "levitteli" lavalla :D Nähtiinhän me myös ihmeellinen karva-asu ja muitakin vekotuksia. Eikä sovi unohtaa, miten Gaga hieroi itseensä verta, piehtaroi lavalla - screenillä pyöri samaa aikaa video, jossa neiti söi raakaa lihaa.. Aikamoista! Mut silti niin siistiä ;)


Gaga laulo kaikki biisinsä ilman taustanauhaa ja herranjumala mikä ääni! Sehän osaa ihan oikeesti laulaa ja vielä järkyttävän hyvin! Ja propsit siitä, että Gaga pimputteli itse mahtavan taidokkaasti palavaa flyygeliä samalla kertoen koskettavaa tarinaa kuolleesta isoisästään (alusvaatteissa tietty, koomista). 


Biiseinä kuultiin pari vähän tuntemattomampaa kipaletta ja tietty loppuun jätettiin jättihitit: Alejandro, Pokerface ja Paparazzi. Koko lokakuu ollaan Sofian kanssa hoettu Bad Romancesta kohtaa Uuulaalaallaaa Gagaa Romamaaa ja odotettiin tota biisiä kun nälkäinen ruokaa. Ja voi sitä pettymystä kun Gaga lopetti eikä biisiä kuultukaan. Eeeiii, we want more, we want more! Ja tietty Bad Romance pärähti soimaan ja koko areena sekosi, ainakin me :) Olin ihan hiestä märkä keikan loputtua, kun oli niin villisti tultu tanssittua ja hypittyä ja riehuttua.


Ja mekin oltiin oikein kunnolla panostettu - kummatkin meikkasi poikkeuksellisen tummat silmämeikit, vedettiin kireät mustat minit päälle ja mä rohkenin vielä päähän tuuppaamaan mun super-ison ruusupannan ;) yritin Sofkulle väsätä Gaga-rusettia ja se homma tyssähtikin aika heti, ehkä joskus toiste sitten :D ja voi ihan ignoorata mun seksikkään tuksu-ilmeen!

Tässä vielä Youtubesta löytynyt video-kooste Gagan Helsinki-keikasta:


Toi iso meduusa-lonkero-hirviö, joka näkyy Paparazzin kohdalla, oli ihan sairaan pelottava! :D

Muita Gagailijoita? Mitä piditte keikasta? Aika vau, eikö? ;)

Ps. Ens kerralla en usko järjestyssääntöjä kamerattomuudesta, vaan raahaan mukanani kaikenmaailman linssit ja telineet ja salamat yms, ärsyttää kun en ottanut kameraa mukaan :( yllä olevat kuvat on kaikki googletettu

2 kommenttia:

  1. Ahhah, joo mä olin tolla torstain keikalla, ja samanlaista menoa sillonki tuntu olevan kuin keskiviikkonaki :D

    Munki mielestä toi The Fame Monster Paparazzi -biisin aikana oli pelottava! :DD Muuten keikka oli ... Hmm, ihan okei. En ite tunnustaudu varsinaiseks faniks, joten tarkastelin aika kriittisin silmin koko konserttia... Ja räpsin mun salakuljettamalla digikameralla toosi laatukuvia. ;D Mä salakuljetin sen kaulahuivin sisässä, eikä kukaan epäilly mitään :p Ja olihan tuolla muillaki (varmaa lähes kaikilla) kameroita!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Mun ISÄ oli ollut torstain keikalla ja kerto, että se oli ihan tosi hyvä.. Ja älä kysy miks mun isä oli Gagan keikalla, mä en tiedä :D

    Mut mulla siis meni ihan kylmiä väreitä sen lonkero-monsterin lillutellessa lavalla! hyi. Oli Lady Gagan keikka aikamoinen kokemus, vaikka mäkään en mikään suuri fani ole :) kivaa oli, mut hemmetti, mä salakuljetin siideriä kameran sijasta, oikein älyhoi Jannina :D

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!