23.10.2010

Joulukuun tanssit

"Tervetuloa Liikunnan-tanssiaisiin 3.12.2010" Saatin kutsu poikaystävän yliopistolta perinteisiin tanssiaisiin! Mä oon niin into piukeana :) Vanhojentansseista onkin jo aikaa ja sillon ei oikein asuvalinta ihan mennyt nappiin: mulla oli kirkkaanpunainen iso hörhelömekko, joka korosti mun huonoa ryhtiä ja keskivartalon rehevyyttä (:D) eikä sopinut mulle suoraan sanottuna ollenkaan! no kuvissa puku näyttää ihan kivalta, mut jos nyt saisin päättää, niin en olis valinnut mitään tonnepäin!

Mutta, nythän mulla on uusi mahdollisuus, uusi tilaisuus valita itelleni ihana ja mua itteäni miellyttävä mekko, josta voin olla "ylpeä" tulevaisuudessakin kuvia katsellessa. Ja mä itseasiassa oonkin jo mekkoni valinnut :) löysin ihan mahtavan sivuston ja sieltä aion tilata kaksi mekkoa ihan vaan sen takia, että noi hinnat on ihan uskomattomia:

Mun tanssiaismekko, jonka tuun tilaamaan joko kerman- tai vaaleanpunaisenvärisenä. Unelma, juuri se mitä oon pitkään halajannut :) kaunis laskeutuva sifonki, ihania helmiä ja upea siro kokonaisuus. Ja mitä?! Hinta on euroissa noin 62€!!

Tää mekko on mun mielestä ihanan simppeli, tyylikäs ja edustava. Värivaihtoehtoina tämän kohdalla toimii shampanja tai sitten lohenpunainen, hintaa mekolla on euroissa noin 34€.

En oo oikein mitään koskaan ulkomailta tilannut, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Vaikuttaa kyllä ihan toimivalta ja lupaavalta nettikaupalta :) Lähetyskulut Eurooppaan on noin 23€ ja jos ostaa enemmän kuin yhen puvun, niin lähetyskulut seuraavasta on -50%. Mun lyhkäsellä matikalla koko paketin hinta tulee siis olemaan alle 150€. Ihan kiva kun maksoin mun omasta vanhojentanssipuvusta 450€ :D Joka btw on myynnissä, anyone? (hienon myyntipuheen pidin tohon alkuun!)

Mitäs mieltä ootte mekoista? Ja aikooko joku muu tilata tuolta jotain? Uskalletaanko? :)

6 kommenttia:

 1. heeei mä opiskelen Jannina kans liikunnalla! :) Eli siis varmaankin tanssiaisiin tulossa :p

  VastaaPoista
 2. Ihanat noi molemmat mekot!! Nyt vaan ihan turhaan pelottelin sua, ei oo nimittäin yhtään sama sivusto:-D

  VastaaPoista
 3. Båda kläningarna är fina:-))

  VastaaPoista
 4. Elina: Juuri sinne, siellä varmaan törmätään sitten! :)

  Ondoyer: Mä oon ihan rakastunut varsinkin tohon ekaan, nään siitä joka yö unta, ahh<3 hyvä ettei oo samat, mut kyl mä silti varautuneesti odottelen sitä verhopakettia :D Hei oli superkivaa nähdä eilen, ja muista hkin yöelämä!

  Nette: Jag tycker också :) men den första är sååååå fiiiin!

  VastaaPoista
 5. Mikä sivu tuo on mistä tilasit nuo, en tiiä oliko sulla joku linkki sinne kauppaan, en ainakaan löytänyt.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: no jopas oon ollut huolimaton, kyselen vielä että tilaako joku muu ja sitten mulla ei oo ees linkkiä :D eli sellanen on kyseessä kun www.nexteve.com

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!