9.8.2011

Miami shape?

Jouluna häämöttävään Miamin-matkaan on vielä 4kk aikaa ja kerran kun alkuun päästiin tän terveellisen elämänmuutoksen ja liikkumisen kanssa, niin päätin pistää ihan kunnolla ranttaliksi, nimittäin..

MIAMI-SHAPE, HERE I COME!

Tällä hetkellä tilanne on tämä:Onhan tuossa vielä muutama kumpu kumottavissa, mutta ihan huvin vuoksenne, verratkaapa TÄHÄN :D Ja ei sillä, että alkaisin nyt näännyttämään itteäni ymsyms, koska tykkään ittestäni ihan mielettömän paljon tällaisena, mutta oishan se kiva ihan kunnolla haastaa itsensä ;) Nyt raivaan taas kalenteriin tilaa zumballe, bodycombatille ja salille, innostutan itseni taas lenkkeilyyn (AINIIN btw! Juostiin Saaran kanssa lauantaina 9km ilman taukoa!!) ja jätän kesän jäljiltä jääneen turhan mussutuksen pois :) 

Mun Miami-kunnon motivointikuvina toimii weheartista poimitut ihanat biitsikropat. Näihin ois tähtääminen, aijaijai!


Ja jos kaikki menee ihan plörinäksi, niin ainahan voi vedota siihen, että onhan tämäkin omalla tavallaan Miami-kunto:

Hahahahah, ihanaa viikkoa teille! Pidetään peukkuja pystyssä, ettei ihan tohon repsahdettais... Ja jos on muuten jotain superhyviä vinkkejä, terveellisiä naminami välipalaehdotuksia yms, niin tännepäin vain :)

8 kommenttia:

 1. Ihana Miami-Tuksu! Mutta en usko että tuohon tulet vertaamaan itseäsi ;) Sitä piti udella että missä paikassa käyt zumbailemassa yms?

  VastaaPoista
 2. Jepajee: Toivotaan niin ;) Vaikka onhan toikin aika misu! Käyn Jyväskylän Satsilla zumbailee, siellä on aivan saaiiiraan hyvä miespuolinen zumbaohjaaja, koko tunti menee zumbahurmoksessa nauraen :D sinne vaan zumbailee!

  VastaaPoista
 3. tsemppaan kanssa itseäni entiseen kuntoon, ehkäpä jopa parempaankin. kiva että on joku muukin menossa mukana, jospa olis helpompaa nyt syksyllä verrattuna siihen ainaseen "kesäkunto"-sähellykseen. parhain olis vielä jos sais jatkettua sitä ihan pysyväks muutokseks :p ihana kuulla susta muutenkin pitkästä aikaa (tai ainaki tuntuu siltä että pitkästä...) <3

  VastaaPoista
 4. Ensin mulla tuli hymy naamalle kun oot selvästi taas käyny juoksentelemassa, sitten rupes v*tuttamaan ku tuli noi we<3it kuvat :D

  -mara-

  VastaaPoista
 5. Miami, Miami, Miami, Miami, Miami,Miami.. Janskuttii!! No mutta, hyvässä kunnossa tosiaan olet :)

  VastaaPoista
 6. J: Loistavaa, tsempataan siis toisiamme! ;) ja just toi joka vuotinen kesäkunto-hössötys ärsyttää, joten mites ois ihan ympärivuotinen HYVÄ KUNTO :)

  Mara: No mut mites toi tuksu-bebe? <3 sanoin muuten tänään vahingossa töissä, että "joo, vaatekaapissa on aina niitä ihme rimpsuPIMPSUJA, muttei ikinä mitään perusvaatteita" :D tuli vaan mieleen..

  Neela: Älä lue, jos ärsyttää ;) no ei vaan, mutta MIAMI!! :D

  VastaaPoista
 7. :D hahahahaha tuksun miamikunto on kyl aivan omaa luokkaansa :D :D ei helvetti.

  -soffu

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!