22.8.2011

You, you used to have all the answers

Kun on kaksi viikkoa vääntänyt esseetä jättihävystä ja kissantappovideosta, joka on vihdoin valmis, niin saako olla ylpeä? :D ja hienointa on, että mun taide-essee on niiiiin täyttä SCHAISSEA!!
Ai että mä rakastankin mun koulua.

Siitä puheenollen..

Mitä jos musta tuliskin opettaja? Tai jos sittenkin hakisin kauppakorkeeseen ens vuoden hauissa, markkinointia opiskelemaan? Ja vähän myös houkuttelis yksityinen sisustussuunnittelijakoulu.. Äh, vai toimittaja?En tiedä mistä mä oon repinyt taas kerran tän ammatti-identiteettikriisin, mutta tässä sitä nyt taas kerran ollaan :D Mä tykkään mun koulusta joo, ja tykkään varmastikin myös siitä mun tulevasta ammatista, mutta mä koen, että mä tarviin enemmän. Koen, että tuottajan hommat olis mulle enemmänkin harrastus? Vaikee mennä ja sanoa. Tällä hetkellä musta tuntuu siltä, että voisin aaaiiivan hyvin vedellä vaikka mitä avoimen kursseja ja hakee uusiin kouluihin samalla suorittaen tota mun nykyistä koulua - luovuttaahan ei saa! Suunnitelmissa siis on käydä oma nykyinen koulu kunnialla loppuun, tosin vähän ajan kanssa kilpaa kirmaillen :)

Katsotaan minkälainen soppa tästä nyt keitelläänkään..

Ps. Jättipimppiesseestä tuli vitonen!


Pps. Huomasitteko, että mulla on taas "uus" tukka? :)

8 kommenttia:

 1. Ei vielä saa käyttää neuleita! (se on muuten hieno, onko uusi?) :D

  Janskubansku, mitä ikinä päätätkään tehdä niin kyllä siitä aina hyvä tulee :)

  VastaaPoista
 2. Neela: BLOGIA KEHIIN ROTTA!

  Saara: Saahan, on kylmä kun piru! Mun poncho (Jouni sanoo pancho, kirpparilla myytiin tontsoja :D) on Jenkeistä ostettu aaaiiikoja sitten, mut nyt vasta oon lämmenny sille <3

  VastaaPoista
 3. Upee tukka beib! Mul on aina välil noi samat ahdistukset, ne on olennainen osa opiskeluu! Ton koulun jälkeen kerkeet opiskella ittelles viel monta ammattia, ei hätää, onneks ollaan nuoria viel. :)
  t. Ande

  VastaaPoista
 4. Ande: Me like it too! tuli pieni paniikki mm. tukkakriisin muodossa sillon kun olitte täällä, joten pakko oli äkkii päästä jotain tekemään :D Ja niimpä, sanos muuta, nuoriahan tässä ollaan eikä mihinkään oo kiire :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat hiukset, niiiiin hienot! :)

  VastaaPoista
 6. Noora: Kiitos <3 kyl tää lyhkäsempi reuhka on vaan se mun juttu!

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!